Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (9 voti)

Village Sunêlia Berrua

Rue Berrua
64210, Bidart
Francia

Village Sunêlia Berrua è un campeggio a Bidart, Francia. Village Sunêlia Berrua ha un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Hans
Olandese
We hadden een chaletje, was prima. Bidart is op loopafstand, net als het strand, en vanuit Bidart tripjes in omgeving gemaakt. Dagje San Sebastián gedaan.
1 mese ago

Jacob Ouwersloot
Olandese
Huisje was erg vies. Schimmel op de muren en vuiligheid op de grond etc. Ook waren er meerdere dingen kapot. Gemeld bij de receptie waarna dit allemaal grotendeels opgelost is. Zelf ook nog een grote schoonmaak gehouden waarna het verblijf prettig was. Zwembad is erg fijn. Leuke speeltuin aanwezig voor kinderen. Genoeg leuke plekken te bezoeken in de omgeving en meerdere mooie stranden. Lekker stokbrood en croissants bij de winkel.
1 mese ago

Marijn
Olandese
Camping goed geschikt voor jonge gezinnen. Voor pubers is er te weinig te doen. Restaurant en campingwinkel matig. Veel Franse kampeerders. Omgeving Baskenland is mooi en heeft heel veel te bieden!
3 mesi ago

Jeane
Olandese
Mooie tijd gehad, tent was zeer ruim, wel even wat nalopen, was niet allemaal even fris. Verzoeken werden direct opgepakt oa spray voor de mieren.... Personeel heel vriendelijk! Sanitair verouderd werd redelijk bijhouden, raar dat soms na 23.00 alles dicht ging (behalve toiletten) dus niet douchen en tanden poetsen bij de wasbak waar ook de vaat wordt gedaan..Rond 23.00 uur rustig op de camping. Restaurant maar niet bezocht gezien de verhalen hier..Jongeren kunnen s’avonds naar Bidart (Gezellig pleintje) en of strand, is 15 minuten lopen. Animatie in het Frans maar wij vonden karaoke goed geslaagd! Dus ook onze kinderen (18, 16, 11) hebben het prima gehad! Cista punta wedstrijd gezien, aanrader! Surfles zeker doen, ook aanrader. Wijnboer in St Jean du Luz bezocht, bewaart wijn in de oceaan.
1 anno ago

Bas
Olandese
Goed onderhouden camping met een leuk zwembad, waar je zowaar met een balletje over mag gooien. Vriendelijke badmeesters en overig personeel. De receptie was de hele dag open, maar niet alle dames weten je goed te helpen (bv op welke stranden honden zijn toegestaan) De staanplaatsen zijn mooi, al zijn er wel verschillen. Zorg alleen dat je een lange verlengsnoer bij je hebt! Het enige nadeel is dat er geen waterkraan/afvoer op de plaats is. Het sanitair werd goed schoon gehouden. Je moet wel van een (erg) warme douche houden. In de omgeving is genoeg te doen en de verschillende stranden zijn vlakbij. Dit jaar weinig Nederlanders, maar dat maakt ons niet zoveel uit. Genoeg interactie gehad met over het algemeen Franse gasten. Zeker een aanrader
1 anno ago

DENNIS
Olandese
Sanitair werd goed schoon gehouden. Alles is in het Frans aangegeven. Op zijn minst mag dat ook in het Engels. Veel mobile homes, is minder leuk als je zelf kampeert. Zwembad mooi aangelegd, mis wel een lig weide.
1 anno ago

JEROEN
Olandese
Heel erg naar ons zin gehad. Geweldige omgeving en camping. Alles goed geregeld ondanks de corana tijd.
1 anno ago

Michiel
Olandese
Goede, redelijk rustige en relatief kleine camping, met vooral veel Franse gasten. Voor Nederlandse gezinnen met wat oudere kinderen, is het misschien niet zo leuk. Door de combinatie van mobile homes en standplaatsen een hele gezellige camping. Ons mobile home was wat ouder, maar prima. Zoals in de meeste mobile homes in Frankrijk zijn de bedden niet geweldig. Jammer, want je komt er toch ook voor een goede nachtrust. De stoeltjes van de tuinset zijn een verschrikking. Met geen mogelijkheid comfortabel op te zitten. Bediening in het restaurant was slecht. Een kwartier zitten wachten en proberen te seinen. Uiteindelijk opgestaan, weggelopen en nooit meer teruggekomen. Bij de receptie geprobeerd kaartjes voor Aquarium Biarritz te betalen via pin, wat pas bij de 3e poging lukte. Uiteindelijk bleek er 3x geld af te zijn geschreven. Een reactie krijgen van de receptie duurde na veel zeuren een week.
1 anno ago

BERNARDUS
Olandese
's Avonds veel geluid en teveel lawaaierige jongvolwassenen die erg lang douchen op de afdelingen voor kinderen. Jonge kinderen kunnen dan niet douchen en durven er niets vsn te zeggen.
2 anni ago