Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

U Casone

Route de la Mer
20240, Ghisonaccia
Francia

U Casone è un campeggio con 100 tende a Ghisonaccia, Francia. U Casone ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Helga Gubbi
Olandese
een aangename, familiale camping, amusement voor jong en oud.
1 anno ago

Henk
Olandese
Een camping met vergane glorie. Wel heel mooie natuur en grote plekken met redelijk schaduw. Het terrein wordt slecht bijgehouden. Veel gaten en geulen. Ook het gras wordt niet gemaaid waardoor er door het vocht een overdaad aan muggen ontstaat. De toiletgebouwen passen in deze stijl, maar worden wel goed schoongehouden. Er is een apart looppad naar het strand waardoor dat toch wel dicht bij is en lekker rustig. Enigszins afgelegen t.o.v. de twee grote campings die direct aan het strand liggen. Personeel is vriendelijk en spreekt geen woord over de grens. Omdat het hier heerlijk rustig is zeker de moeite waard, ook al krijg je wat muggenbultjes (maar die krijg je op die andere twee campings ook)
1 anno ago

Elsa
Olandese
We kwamen hier op de bonnefooi, zonder kampeermiddel. Konden kiezen tussen mini villa en houten chalet in de residence. Laatste gedaan met oog op kosten. Chalet was zeeeeer gedateers en muf en stoffig. Slecht uitgerust. Niettemin een fijn aantal dagen daar verbleven. Zwembad 2 was nl pal voor het chalet, ons kind kon makkelijk aansluiting vinden met andere NL kinderen rond de bar/Wifi zone/pingpongtafel. Even lopen over een lieflijk bruggetje over rivier (mét schildpadden) en je bent bij zee (zandstrand/rustig). Vriendelijkewat chaotische staf, her en derwat rommelig maar datvond ik wel gezellig. Restaurant ok. Al met al prima camping voor met kinderen. We hebben twee dagen erg genoten van ritje naar Col de Bavella, met natuurlijke meertjes, waar je van de rotsen af kan duiken. Prachtig achterland van het verder zo toeristische Ghisonaccia.
1 anno ago

Ries Vermeulen
Olandese
Gemoedelijke camping met grote plaatsen. Gedateerd sanitair. Personeel spreekt Engels. 's Morgens kun je brood krijgen, wel een dag van te voren bestellen. 's Avonds geluidsoverlast van een naburige openlucht discotheek.
1 anno ago

Tonja
Olandese
Rustige camping met altijd wel plek. Al 2 jaar gestopt voor paar nachtjes. Grote plaatsen. Alleen staat het gras/onkruid hoog en zou een keer maaien (en snoeien) de boel aantrekkelijker maken. Gedateerd sanitair, maar wel schoon. Geluidoverlast van andere campings beperkt Fijn zwembad. Wifi bij receptie/zwembad. Broodjes op bestelling.
1 anno ago

Ruben
Olandese
Een rustige camping in een mooie omgeving. Heb hier heel fijn een aantal dagen gestaan met de tent. De medewerkers zijn erg vriendelijk en spreken goed Engels!
1 anno ago

Joost Van Rooij
Olandese
Camping U Casone is een leuke en gemoedelijke camping. Niet groot en niet vol. Mooie ruime plekken tot 200 m2! Een camping om heerlijk tot rust te komen. Strand is via een pad bereikbaar en is een mooi strand aan een leuke branding. Vanaf camping is zuidkust met Porte Vecchio en Bonifacio goed te doen. Daar tussen legio mooie plaatsen. Sanitair verdient inderdaad opknapbeurt maar het is wel schoon. Eigenaren en personeel heel vriendelijk. Kinderen (onze kinderen zijn 14 en 11) kunnen zich goed vermaken. U Casone heeft weinig echte animatie maar vergeleken met buurcampings echt veel leuker en minder masaal. Wat ons betreft zeker een camping om terug te komen.
1 anno ago

Roger
Olandese
Hoewel de camping ok was, viel het tegen dit onze hoge verwachtingen. De andere reviews verdienen relativering. De camping was stoffig, slecht onderhouden, restaurant niet meer dan ok, meerdere keren terug naar de receptie met dezelfde vraag, best ver lopen naar het strand, sanitair niet echt schoon, etc. Voor ons was de geluidsoverlast vervelend. Verwacht je niet veel van een Franse camping, dan kan deze je positief verrassen, maar de westkust beviel ons beter.
1 anno ago

Diana Kroon
Olandese
Deze zomer met ons gezin met 3 kinderen op deze camping een heerlijke week gehad. De faciliteiten zijn eenvoudig, maar schoon en goed verzorgd. De ontvangst is allerhartelijkst en het personeel doet echt zijn best om het je naar de zin te maken. 1 klein nadeel is de geluidsoverlast van het entertainment van de omliggende campings, maar de avonden waren zo zwoel dat we toch niet vroeg gingen slapen. Voldoende speelvriendjes voor onze kinderen van 7, 10 en 12 jaar. Een aanrader!
1 anno ago

Ralf
Olandese
Sfeer en personeel op deze camping is fantastisch. Onze kinderen van 16 en 18 hebben zich prima vermaakt op deze rustige camping, al was hiervoor soms een uitstapje nodig naar de buurcamping. De gehele oostelijke kant van het het eiland is goed bereikbaar, al moet rekening worden gehouden met behoorlijke reistijden (dit is een algemeen Corsicadingetje). Toiletgebouw kan een opknapbeurten gebruiken, het schoonhouden is echter perfect verzorgd. De animatie is beperkt tot 2x in de week een muziekavond, die ons erg goed zijn bevallen. Kortom een aanrader als je van basic plus houdt, waarbij de complimenten uitgaan naar de staf die erg vriendelijk is.
1 anno ago