Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
4.5 / 5 (10 voti)

Riquewihr

1 route des Vins
F-68340, Riquewihr
Francia

Riquewihr è un campeggio con 100 tende a Riquewihr, Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

J.B. Amersfoort
Olandese
Nette camping met plaatsen van redelijk formaat. Erg veel Nederlandse ‘pensionada’s’ met campers die kort bleven. Regelmatig een Food truck of Wijnproeverij. Lekkere broodjes te bestellen bij de professionele receptie. Keurig sanitair. Als je wil fietsen dan zul je genoegen moeten nemen met een deel fietsroute (veloroute vignoble) en een deel D-wegen. Een route in een ‘cirkel’ is hier lastig. De genoemde veloroute vignoble is echter wel prachtig! Verder een prima basis om van alles te ondernemen in de buurt: leuke plaatsjes, mooie omgeving, prima winkels, goede wijnboeren etc.
2 mesi ago

Lonneke
Olandese
Vele nationaliteiten komen op de camping. Wordt veel gebruikt als doorreis camping maar wij waren er 6 nachten dat was ook erg leuk. Mooie plekken. Staan zoals je wilt met eigen water en 16 Amp. Elke avond een foodtruck. Soms een wijnproeverij. Je kunt zo naar Riquewihr lopen. Een super leuk dorp/stad. Er is veel te zien in de omgeving. De camping ligt midden in de wijnvelden en aan de wijnroute. Fietsen kan maar veel op de weg en hoogteverschillen. Om de camping heen kun je goed je hond uitlaten. Sanitair ruim voldoende en schoon. Aardige mensen aan de receptie. Ligt aan een weg maar wij hadden rustige plek achterin de camping. Geen last van weg gehad. Leuke speeltuin. Verse broodjes. Wat wil je nog meer? En soms komt er een ooievaar op bezoek. Heel leuk. Een aanrader deze camping.
2 mesi ago

Ankie Rusticus
Olandese
Bij aankomst mocht je zelf een plekje uitzoeken. Wij stonden redelijk dicht bij het sanitair. Het sanitair was netjes en schoon. Er waren genoeg douchen en toiletten. Bij na elke avond stond er iets van een foodtruck met pizza of Mexicaans of gewoon een snack. Er stond regelmatig een wijnbarkar die ook plaatselijke biertjes verkocht. Er loopt wel en autoweg langs de camping maar daar hebben wij weinig last van gehad. Prima camping!! Mooie uitval basis om de prachtige dorpjes van de Elzas te bezoeken.
3 mesi ago

Syl
Olandese
Vriendelijke ontvangst, je mag kiezen uit enkele vrije plaatsen. Deftig sanitair. Kleine gezellige camping, rustige camping. Baan is hoorbaar, vond het zelf geen groot issue. Zeer centrale uitvalsbasis voor de mooie gekende dorpjes, kanoën, kastelen, bossen, wandelen, fietsen. Elke avond foodwagen op camping met pizza, paella, maxicaans, burgers, wijn tasting.
1 anno ago

Anita
Olandese
Prima camping op doorreis. Wij stonden hier 3 nachten maar dat vonden wij echt te lang. Het is geen sfeervolle camping ondanks het vriendelijke meisje bij de balie en het nieuwe sanitair. Hygiëne op een camping heeft vooral te maken met hoe je voorganger het heeft achtergelaten. Typisch vonden wij dat andere campinggasten hun hond op de camping uitlieten, dat zegt wel iets over een betrokken gevoel hebben. Voor ons is deze camping éénmalig geweest. Ligt aan een drukke weg, erg hoorbaar, ook 's nachts maar wel bij gezellige stadjes.
1 anno ago

Mevr. Peters
Olandese
Fijne, gezellige en mooie camping met schaduwrijke plaatsen. Goed en netjes sanitair. WIFI niet al te stabiel. Vriendelijke ontvangst.
1 anno ago

Fam Wuestenbergs Belgie
Olandese
mooie camping nabij Riquewihr (15 minuten wandelen), ruime plaatsen, vriendelijke receptie, alles voorhanden behalve winkeltje
1 anno ago

Joost
Olandese
De camping ligt op loopafstand (1,5 km) van het dorpje Riquewihr. In een straal van +/- 20 km kan je ontzettend veel mooie dorpjes bezichtigen. Het is een zeer nette camping met ruime plaatsten. Bij aankomst krijg je een grondplan en kan je zo jou plekje kiezen. De camping beschikt over een zeer mooi sanitair blok die zeer goed schoongemaakt wordt. Ontvangst op de camping is vriendelijk (spreekt meerdere talen!). Voor wie wil kamperen in de Elzas is dit zeker een aanrader.
1 anno ago

Riet en Hans
Olandese
goed: grote plaatsen en veel keuze. minder: sluitingstijd tussen de middag ook in het hoogseizoen.
1 anno ago

Corine
Olandese
Camping is gelegen tussen allemaal mooie dorpjes. Op fietsafstand. Camping heeft redelijk kleine plekken en bodem niet recht. Wij vonden t een onpersoonlijke doorgang camping. Maar dorpjes zijn de moeite waard. Camping ligt aan doorgaande weg. Honden welkom maar wel heel raar dat sommigen gewoon om de camping uitlaten. Ze ruimen drol op maar toch gek dat ze hun hond laten plassen tegen de boom van de buren? Zelf hebben we ook een hond maar die laten we natuurlijk buiten de camping uit.
1 anno ago