Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (3 voti)

Relais du Leman

67 route repingons
F-74140, Messery
Francia

Relais du Leman è un campeggio con 100 tende a Messery , Francia. Relais du Leman ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Martijn
Olandese
Fijne camping geleid door een dot van een eigenaresse. Het zwembad is niet al te groot, maar voldoet prima. Het was er altijd vrij rustig. Ondanks dat het weer niet altijd meezat( enkele dagen met 40 mm regen) hebben we het uitstekend gehad. Er is zoveel te doen in de omgeving, met name outdooractiviteiten. Het raften was zeer avontuurlijk. Het mont-blanc massif ( op 1, 5 uur rijden) indrukwekkend. Evenals een tocht met de kajak op het meer van Annecy( uur rijden) . Prachtige wandeltochten in de bergen liggen voor het oprapen. De camping is gemoedelijk en rustig. Het restaurantje erbij voldoet als je niet te hogen eisen stelt.
3 mesi ago

Rob Lubbers
Olandese
Dit verlag is wat lastig. Corona waarde, campings in het hele land waren onderbezet. Geen animatie, geen speciale attracties. Beperkte personele bezetting, want ook deze camping moet nog zien Covid-19 te overleven. Ondanks dat een werkelijk fantastisch verblijf hier gehad. Wat is de eigenaar Mme Degenève een schat, wat runt ze de tent goed met haar dochters. Wat zijn de excursiemogelijkheden legio: - Genève (shoppen, fietsen, zwemmen); - De berg op voor wandelingen (Salève of Abondance); - Zwemmen op het strand van Excenevex; - Yvoire (een middeleeuws stadje op 4 km) - Een boottocht op een CGN-boot (Yvoire-Genève of Yvoire-Lausanne) - Een dag op de camping is ook geen straf, het eten is redelijk, het zwembad goed, het lokale bier lekker, je mag BBQ-en, campingpongtafel, petanque. - Het sanitair is goed genoeg, er is een wasgelegenheid, alles is bruikbaar schoon. - De velden zijn zeer ruim. Wat een mooie camping met mogelijkheden.
1 anno ago

Cor de Snoo
Olandese
Camping is niet al te duur, gelegen op kleine afstand van Lac Leman. Vriendelijke ontvangst, leuk zwembad voor de kinderen en kleine snackbar.
1 anno ago