Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (8 voti)

Naturiste la Source Saint Pierre

La source Saint Pierre
34150, Aniane
Francia

Naturiste la Source Saint Pierre è un campeggio con 100 tende a Aniane, Francia. Naturiste la Source Saint Pierre ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Horace en Marijse Duba
Olandese
Deze camping is er het laatste jaar erg op vooruit gegaan.Er is nu een mooi zwembad gemaakt .Het sanitairgebouw is ook gerenoveerd,tevens is er een geweldig invalidensanitair met verhoogd toilet en een zitdouche.
1 anno ago

Miriam van Rooij
Olandese
Voor de eerste keer op deze camping geweest en een absolute aanrader. Gemoedelijke sfeer , veel schaduwplekken en mooi gelegen in natuur. Camping ligt aan de rivier Hérault waar je heerlijk kunt zwemmen. ( minder geschikt voor kleine kinderen) Camping heeft een mooi zwembad. Sanitair eenvoudig maar schoon. Eigenaren zeer vriendelijk en doen niet moeilijk over aankomst, vertrek e.d. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Er wordt regelmatig gezamenlijk gegeten voor wie dat wil. Wij hadden daar geen behoefte aan en dat was ook prima. Prachtige omgeving waar van alles te doen of te bezichtigen is. Zelfs naar zee rijden is goed te doen, ongeveer een uurtje rijden. Wij zij hier 8 dagen geweest en waren nog niet uitgekeken. Camping heeft verhuurmogelijkheden maar ook plaatsen voor caravan of tent. Kortom een echte aanrader.
1 anno ago

Jose
Olandese
Kleine maar o zo fijne camping. Leuke eigenaren (frans) geweldige rivier om in te zwemmen. Veel mogelijkheden in de omgeving (wandelen in de bergen, fietsen, leuke dorpen en de steden, zee enz.) Veel bomen wat heerlijk is in de hitte. Mix van nationaliteiten en veel fransen gelukkig. Een aanrader
1 anno ago

horace en marijse duba
Olandese
helemaal top deze camping . mooie ligging tussen de wijngaarden en toch dichtbij de winkels.
1 anno ago

Jos Huffmeijer
Olandese
Heerlijke camping van vriendelijke en gastvrije familie. Ik vind het een echt Franse camping dus ook een beetje rommelig. Op de camping gelukkig ook veel Fransen waardoor er een gezellige en goede sfeer is. Het is nu de tweede keer dat we hier staan en waarschijnlijk ook niet de laatste keer.
1 anno ago

Peter
Olandese
Zwemmen in de rivier, bescheiden restaurant op de camping
1 anno ago

mari
Olandese
In de zomer schaduwrijke plaatsen, in voor en na jaar verwarmd zwembad.Ditjaar waren de openingstijden van het restaurant erg onregelmatig [nieuwe pachter]De kwaliteit was wel goed van de maaltijden.Er wordt veel gedaan aan het aanzien van de camping, bloemen etc.De moeite van een bezoek waard.
1 anno ago

peter van der Heiden
Olandese
.Iedereen is bereid tot een praatje. Iedere vrijdagavond is er een gemeenschappelijke maaltijd. Zeer wisselende nationaliteiten (Frans, Nederlands, Zwitsers, Engelsen). Zwemmen in de rivier met in jnui water van 23°C.
1 anno ago