Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Cani
4.5 / 5 (10 voti)

Municipal Les Terrasses

Route de Saint Pons
34360, St. Chinian
Francia

Municipal Les Terrasses è un campeggio con 30 tende a St. Chinian, Francia. Sono consentiti cani.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Nienke Wijbrandts
Olandese
Hele fijne camping voor gezinnen met kleine kinderen.Prettig zwembad. Schoon sanitair. Plekken met en zonder schaduw. Uitzicht op de wijngaarden.Hele vriendelijke eigenaren.Maandag de mogelijkheid om pizza’s te bestellen, vrijdag frietjes met worst. Één keer per week koken de eigenaren voor de gasten.‘s Avonds heerlijk rustig.Intermarche op 300 meter.Saint Chinian is een klein gemoedelijk dorpje, op donderdag een ruime markt!Fiets en wandelroutes in de buurt.De Middellandse Zee op 40 minuten rijden.Een heerlijke rustige gemoedelijke camping!! Een aanrader!!
3 mesi ago

P Tilroe
Olandese
Wij gebruikten deze camping als doorgangs-camping.Een prima kleine knusse camping met goed sanitair en goede ruime plaatsen. We konden voor onze caravan zelf een standplaats uitzoeken.Er was voldoende plek !! De beheerdster vd camping was zéér vriendelijk. Het zwembadje was voor de "kids" ook lekker.
1 anno ago

james 007
Olandese
goed, de rustige omgeving. supermarkt om de hoek. neem de tijd om je plekje te vinden, houdt daarbij wel rekening met de mistral wind die je uit je slaap kan houden. als je uit de wind staat en onder de bomen kun je hier prima toeven!
1 anno ago

E wandelee
Olandese
Centraal gelegen, vlak bij roquebrun en middellandse zee. Vriendelijke mensen. Prachtige natuur en een dagje carcasonne is heel goed te doen
1 anno ago

Janet
Olandese
we stonden op het bovenste terras op deze rustige camping ( camping was half bezet) waar we een ruime plek hadden en uitzicht op de wijngaarden. Heerlijke wijn te koop in de omgeving. Narbonne is een aanrader om heen te gaan.
1 anno ago

Pauline
Olandese
Het bestaat nog steeds ! Kleine, eenvoudige camping, prachtig gelegen tussen de wijngaarden met een echtpaar, die er alles aan wil doen om het de gasten naar de zin te maken. Vanaf de camping loopt een pad door de natuur naar het dorp St. Chinian, vlak langs een riviertje met watervalletjes en stroomversnellingen ; nachtegalen konden in dit jaargetijde niet stoppen te zingen.
1 anno ago

Nathalie
Olandese
Deze municipal is goedkoop en ligt gunstig ten opzichte van strand, uitstapjes en leuke stadjes. Er is een klein zwembad (open van 10.00-20.00), als je daar wilt gaan staan vraag dan om een plek op een van de lager gelegen terrassen (onder het zwembad), op de hoger gelegen terrassen ter hoogte van het zwembad en hoger zijn de plekken veel kleiner en heb je meer overlast van de weg. Achter de camping aan de kant van de weg ligt een brandweerkazerne. Wat ons vooral erg tegenviel was het publiek dat er kwam, een groep Fransen die heel veel herrie maakten en heel erg dronken werden en enorm veel overlast bezorgden. Het waren tamelijk asociale mensen waarbij het zelfs eng was om hen aan te spreken op hun gedrag. De campingbeheerder sprak deze mensen er wel op aan maar stuurde hen niet weg, wat niet veel goeds beloofd voor de komende jaren, want nu denken deze mensen dat ze volgend jaar weer kunnen komen met hun vrienden, heel jammer. Voor een rustig kamperen vraag dan om een plek beneden.
1 anno ago

Jan Cunnen
Olandese
Thierry en Aline de eigenaren zijn mensen die geboren zijn om om te zien naar hun gasten en zorgen voor schoonheid van camping en toiletgebouw Een camping met ruimte en mooie uitzichten over de wijnvelden Achter de poort uit, door het de wijnvelden en in 10 min op het terras. De supermarkt op 500m Mooi zwembad en wandelingen vanaf de camping Ideaal voor oudere echtparen en voor jonge gezinnen
1 anno ago

Lise en Bart
Olandese
Wij bezochten deze camping begin juli 2013 en zijn helemaal fan! Het is er mooi en rustig. Proper en goed uitgerust sanitair. Er is een diepvries die je gratis mag gebruiken voor koelelementen. Er is niet alleen een zwembad maar ook een riviertje in de buurt. Vanuit de camping kan je Béziers, Narbonne, gorges de l'Orb,... bezoeken. Er is een supermarkt vlakbij.
1 anno ago

Marietje 13
Olandese
Vorig jaar is deze Municipal overgenomen door een vriendelijk echtpaar. Wij hadden een hele ruime plek beneden met een mooi uitzicht op de druivenvelden. Het sanitair is wat verouderd maar wordt goed schoon gehouden. Er is een supermarkt op loopafstand en via een pad fiets of loop je naar het dorp waar enkele goede restaurants zijn en op zondag is daar een gezellige markt.
1 anno ago