Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (11 voti)

Municipal Les Lucs

56 Avenue du Président Roosevelt
26600, Tain-l'Hermitage (Drome)
Francia

Municipal Les Lucs è un campeggio con 30 tende a Tain-l'Hermitage (Drome), Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Cadance
Olandese
Cadance op deze camping op xx- 2021. Verblijf: 3 overnachtingenPlaats: Tain-L’HermtageCamping: ACSI CC. Mun. Le Lucs / Ons cijfer: 8Reisgezelschap: Pensionado’s met caravan Prijs: ACSI/ CC € 16.90 p/d incl. belastingen Ontvangst: Frans / Engels. Goed met een stads plan van Tain-L’Hermtage en TournonWiFi: Defect en lijkt niet 123 gerepareerd te wordenPaden: Mooi asfaltStaanplaats: Ruime plaats. Deels afgescheiden door mooie planten. Op mooi gras. Sanitair: Vrij modern en proper met papier ook zijn er zit wc maar ook hurk wc bij. Gratis een heerlijke douche.Inkopen/ brood: Aan de overkant bij de Lidl.Restaurant: NVT. Richting stad op 20 min. lopen zijn er al een paar leuke restaurants.Geluid: Langs de camping loopt een drukke verkeersweg de N7. Dat is de oude weg naar het zuiden. Overdag is die goed te horen maar na 19.00 uur verstomd het lawaai en is het vrij rustig.Minpunten: Het ontbreken van een goed werkend
3 mesi ago

Monique
Olandese
ideaal als tussencamping op de route naar het zxuiden, vlak bij de snelweg
3 mesi ago

Hans de Looij
Olandese
Je wordt welkom geheten door een zeer behulpzame beheerder. Camping ziet er zeer netjes uit. Ideaal als doorreiscamping. De ligging aan de oever van de Rhône geeft de camping iets extra’s. ‘s Avonds kun je langs de oever richting het dorp lopen, hier zijn een paar eetgelegenheden. Er is geen broodservice, echter op 200 m lopen is een prima bakker, hier kun je ook koffie krijgen. Er naast is tevens een supermarkt. De camping ligt aan de fietsroute ViaRhona.
1 anno ago

Frenkie
Olandese
Heel fijne camping voor doorreis naar het zuiden. Caravan neerzetten en dan 10 minuten langs de Rhone naar het plaatsje lopen. Gezellig plaatsje met fijne restaurantjes. Sanitair is prima. Aan de overkant van de camping een warme bakker en een tankstation. Fris weer verder op reis. Hier gaan we zeker vaker komen!
1 anno ago

Ton en Trudy Miltenburg
Olandese
Komen er al een paar jaar en blijven er dan 1 week of 2week staan, kan er lekker fietsen. Vriendelijk ontvangs, lidle dicht bij voor vers brood en de boodschappen. Echt een aan rader voor een nacht of langer verblijf. In 2020 gaan we weer.
1 anno ago

Jef en Christa
Olandese
Op de camping zelf is niets aan te merken: proper, zeer vriendelijk personeel... Maar het omgevingsgeluid was enorm storend: de hele dag en nacht was er lawaai van voorbijkomende auto's, vrachtwagens, treinen of boten. Echt niet leuk, vooral niet als je met een vouwwagen bent waardoor je ook 's nachts hinder hebt
1 anno ago

Arjan
Olandese
Prima overnachtingscamping Schoon, netjes, behulpzame beheerder, direct aan de rohne, ook goed beveiligd. Prima aan te rijden van snelweg
1 anno ago

Bruggema
Olandese
Gratis zwembad om de hoek Prima te fietsen naar Valance
1 anno ago

C. Bukkens
Olandese
Les Lucs in Tain l’Hermitage Kleine, goed onderhouden camping met prima sanitair direct aan de Rhone. Slechts een leuke wandelboulevard tussen de camping en de rivier. Grote supermarkt op 200 m. Brood te krijgen op 50 m. van de campingingang bij een tankstation. Redelijke plaatsen. Ga met de “rug” naar de wegkant staan ivm. eventuele wind. De wandelboulevard is ongeveer 1 km lang en leuk om even over te wandelen. Uitstekende doortrekcamping langs de route national die langs de camping loopt. Weinig last van herrie omdat er maar 50 km per uur mag worden gereden. Stadje stelt niet zo veel voor. Er is een wandelbrug over de Rhone. Via deze brug loop je Tournon sur Rhone in. Wel leuk om hier even rond te struinen
1 anno ago

Peter
Olandese
Prima overnachtingscamping in leuk stadje. We kwamen laat aan zonder reservering en eigenlijk was de camping "complet" maar omdat we met kinderen reisden had de meneer aan de receptie nog een "speciale" plaats over waar we de tentjes konden op zetten. Zo'n kampeer-ervaring blijft je bij, Prachtig. We wilden de, Belgische, meneer aan de receptie 's ochtends nog even bedanken maar er zat toen iemand anders. Bij deze dan: Belgische meneer, bedankt !
1 anno ago

Els Gerits
Olandese
Sanitair en onderhoud van de camping is tip top in orde, de plaatsen zijn niet zo heel groot maar voldoen. De ligging ideaal, op 200m Lidl supermarkt, kan er broodjes bestellen en vooral heel goedkoop. Aan de receptie Engels. 1 nacht gebleven.
1 anno ago