Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (7 voti)

Municipal Le Tatiou


40170, Bias (Landes)
Francia

Municipal Le Tatiou è un campeggio con 200 tende a Bias (Landes), Francia. Municipal Le Tatiou ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Charlie
Olandese
De 'animation' produceert een herrie die over de hele camping te horen is en dat bijna elke avond tot minimaal 12 uur. Sommige avonden tot nog later met oorverdovend gebonk van disco en dance muziek. Vooral de discjockey hoort zichzelf er graag bovenuit en zijn stem schalt dan ook 't hardst over alles heen. Overdag komt hij langs in een karretje om reclame te maken voor zichzelf, en de animation activiteiten, met weer ongelooflijk hard versterkt stemgeluid. Echt absurd. In de ochtend en middag hoor je weer andere muziek van andere animation activiteiten zoals fitness of dansles. Wel wat zachter dan in de avond maar zeker hoorbaar. Verder een mooie camping in bosrijk gebied maar de herrie is echt een reden om daar nooit meer te komen. In het restaurant de Biasero is nog geen goede koffie te krijgen die dan door een ongeïnteresseerde eigenaar wordt gebracht. Een 'Grande Crème' wordt geserveerd als een kopje Senseo met een kuipje koffiemelk! En dat in Frankrijk waar we toch écht grote liefhebbers van zijn.
1 anno ago

Johan ten Wolde
Olandese
Wij hebben 3 weken zonder warm water gezeten in het toiletgebouw wat ook nog eens niet goed schoon werd gemaakt., bij het meermaals klagen werd gezegd dat ze moeilijk contact konden krijgen met het loodgieters bedrijf. na afloop van de vakantie heb ik nogmaals de klacht neergelegd en zij konden niets voor mij betekenen. ook heb ik te veel betaald bij de reservering en dit geld kan ik niet terug krijgen omdat dit via de bank was gegaan. ter compensatie mocht ik volgend jaar boeken en krijg ik 1 dag korting voor het sanitair en de teveel betaalde 25 euro als korting. 1 dag gratis staat niet in vergelijk met 3 weken geen warm water. en ik weet nog niet eens of ik wel weer kom op de camping. dus kom je van een koude kermis thuis. tot mijn verbazing hebben ze na mijn klacht ook nog eens de code voor entree met de auto gewist uit het systeem. echt heel flauw om zo om te gaan met klachten. mij zien ze nooit meer terug bij deze camping.
1 anno ago

M.M. Greuter
Olandese
Wij zijn met zijn 2en naar deze camping geweest, de 1e drie weken van augustus. Vooral een franse camping met weinig nederlanders. mooie plekken in het bos en kleine afstand van zee. Wij hebben op aanrader van een eerdere beoordeling onze plek uitgezocht zo ver mogelijk van de receptie af ivm geluidsoverlast. Daar bevindt zich ook de campingbar en de feesttent. Zon drie keer per week is daar muziek. In het dorpje zelf is weinig te doen, mimizan is op een kleine afstand, waar wat winkeltjes en restaurantjes zijn. Op de camping is elke avond wat te doen. Een keer per week is er een diner dansant waar aan lange tafels voor weinig gegeten kan worden met een dj aansluitend. Erg gezellig. Het sanitair wordt 2x pd schoongemaakt, wij zaten in een drukke periode op de camping, waardoor het sanitair niet altijd even fris was. Nadeel: je moet de douchekop vasthouden met je handen en er is een drukknop voor water. Niet heel handig, en hygienisch met die doucheslang tegen je lichaam. verder prima!
1 anno ago

Jan Kaldenbach
Olandese
Twee keer geweest deze zomer: 5 dagen begin juli en 4 dagen eind juli. Camping ligt erg goed, in een bos, vlak bij strand (4,5 km). Vriendelijke medewerkers. Spreken uitstekend Engels. Begin juli nog erg rustig, schoon sanitair en ruime plaatsen. Eind juli stuk drukker, veel activiteiten, echte 'campingsfeer', maar vrij veel Nederlanders.
1 anno ago

Bert
Olandese
Mooie camping, genoeg schaduw op de plekken, hoge bomen. Sanitair werd vaak schoon gemaakt en zag er goed uit. Douchen met ( soms erg) warm water. Veel Fransen op de camping, dus leuk! Bij de receptie werd gebrekkig engels gesproken. Electra: geen euro aansluiting!
1 anno ago

Maarten
Olandese
Kom er al jaren met veel plezier, gezellig, lekker strand....
1 anno ago

peter hiemstra
Olandese
prima camping voor het geld, vlakbij prachtige stranden van de atlantische oceaan
1 anno ago