Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
5 / 5 (5 voti)

Locronan

Rue de la Troménie
29180, Locronan
Francia

Locronan è un campeggio con 100 tende a Locronan, Francia. Locronan ha wifi e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

N.A. Windemuller
Olandese
Bij toeval beland op deze mooie camping. Eigenaren hebben oog voor service en zorgen uitstekend voor hun terrein. Ze praten uitstekend engels, en antwoorden dan ook gewoon in het engels, terwijl jij in je beste frans iets probeert duidelijk te maken! Hier hebben wij de lekkerste croissants gegeten tijdens onze vakantie (wel even de dag ervoor bestellen). Zwembad heerlijk, de kids vermaakten zich prima. Veel rust en ruimte. Nette & schone toilet gelegenheid, en uitzicht over het dal bij het afwassen ... wat wil je nog meer!
1 anno ago

toine
Olandese
Rustge kleine camping. Wij hadden een chalet gehuurd. Zeer schoon en netjes onderhouden. Mooie ruime plekken. Vlakbij het dorp. Erg aardige eigenaars die ook goed engels spreken. Zwembad alleen zwembroek toegestaan, geen shorts.
1 anno ago

Riekus
Olandese
Hoog gelegen camping, met goed sanitair en matig internet. Mooi Panorama uitzicht over de baai, maar niet vanaf alle plekken
1 anno ago

Jan Goossens
Olandese
De enthousiaste eigenaars zijn erg behulpzaam en vriendelijk De ligging van de camping is idiaal,gunstig voor uitstapjes mooi uitzicht, je kunt lopend naar het mooie dorpje Locronanen het sanitair ziet er netjes uit Weinig Nederlanders de fransen en de engelsen hebben de overhand
1 anno ago

Irene Stout
Olandese
Vorig jaar zijn wij per toeval op deze camping terecht gekomen en hebben daar met onze 7 kinderen met veel plezier gestaan. De plaatsen zijn ruim, de beheerders vriendelijk en engels sprekend. Voor het ontbijt kan je heerlijk brood op de camping zelf bestellen voor verdere boodschappen moet je naar een plaats in de buurt. Je zit op loopafstand van Locronan wat een ontzettend gezellig dorp is met vriendelijke mensen en een aantal eetgelegenheden. Het strand ligt een paar kilometer verder waar je de auto voor moet gebruiken.
1 anno ago