Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

L'Ile des Trois Rois

Rue Gilles Nicole
27700, Les Andelys
Francia

L'Ile des Trois Rois è un campeggio a Les Andelys, Francia. L'Ile des Trois Rois ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Ferrie Moubis
Olandese
Prima camping met ruime plaatsen en goed sanitair. Douches wat lauw maar als je vroeg bent heb je een warme douche. Internet € 5,- per dag. Schandalig.
2 mesi ago

Mark Steenbrugge
Olandese
Op het eerste gezicht een mooie camping met grote plaatsen (aan de seine zijn de plaatsen ongeveer half zo groot) echter laat het sanitair te wensen over. Er wordt maar één keer per dag schoon gemaakt en om tien uur 's ochtends is het al ver van hygiënisch te noemen bovendien is het toiletpapier meestal op. Ook is er geen warm water om af te wassen of te douchen, ook na herhaaldelijk de receptie hier op te wijzen bleef de situatie onveranderd, erg jammer.Onvoorstelbaar dat deze camping vier sterren heeft en adac/anwb gecertificeerd is.....Je doet er beter aan deze camping links te laten liggen, vooral omdat €40 per nacht echt teveel betaald is.Het enige positive zijn de ruime plaatsen, de ligging en het mooie plaatsje Les Andelys
3 mesi ago

Jan
Olandese
Goede camping. WiFi kwaliteit onder de maat vaak geen verbinding
1 anno ago

Christ
Olandese
Al jarenlang kom ik op deze camping. Het onthaal en bejegening is van begin af aan vriendelijk en uitnodigend geweest.. Een pracht onderhouden camping in een mooie en cultuurrijke omgevind.
1 anno ago

Walt
Olandese
Prima camping, faciliteiten zijn simpel maar aanwezig. Verder hebben de plekken langs de Seine een voortreffelijk uitzicht. Ook vrij rustig, maar dat hangt ook samen met het feit dat 60% van alle plaatsen vrij waren. Helaas is het personeel bij de receptie en het restaurant niet behulpzaam. Er wordt amper Engels gesproken, de receptie is niet op de hoogte van activiteiten die in de buurt worden georganiseerd en afstand m.b.t. de Covid19 wordt niet gehandhaafd bij het personeel.
1 anno ago

Elisabeth
Olandese
Fijne camping schoon sanitair en leuke speelgelegenheid voor de kids. Verder erg groen en ruim opgezet. Overal op de camping mooi uitzicht op Château Gaillard.
1 anno ago

Angelique
Olandese
Mooie, rustige camping aan de Seine. Mooi uitzicht op het chateau op de heuvel ernaast. Sanitair is netjes en schoon. Ruime staplekken. Pizza's gegeten van het restaurant. Waren heerlijk. Enige minpuntje is dat er in de ochtend wel broodjes zijn, maar die zijn niet te bestellen. Er is wat er is en anders moet je naar de supermarkt. Tip in de omgeving: de tuinen en het huis van de schilder Monet in Giverny. Toegangskaarten moeten hiervoor online gereserveerd worden.
1 anno ago

J.
Olandese
Fijne camping aan de Seine, mooie ruime plekken.
1 anno ago

Marise
Olandese
Onze stacaravan had een mooi uitzicht op de Seine en de ruïne op de berg. Aardig dorpje met pittoreske huizen en een paar restaurants op loopafstand. Mooie groene omgeving, ook een bezoek aan Rouen is de moeite waard.
1 anno ago

Wen
Olandese
De dames bij de receptie spraken geen Engels evenals de man van het restaurant. Vorig jaar verbleef ik op een camping ook 3 sterren en daar was meer persoonlijk contact..lekkere broodjes ..gezamelijke activiteiten een bibliotheek met tijdschriften dat mistte ik hier. Ik kon niks vragen aan de dames vd receptie. Ik stond op plek 27 die de hele dag de zon had met 42c buiten geen aanrader want je hebt geen schaduw zeker niet wanneer de zon hoof staat in aug. Het is geen rustige camping..ze hebben luchtkussens voor kinderen heel leuk, deze worden echter wel om 22.00 geleegd dus voordat alle kids op bed liggen . Ook ligt de camping aan een autoweg, wanneer je rust wilt moet je hier niet zijn. Wanneer je kids hebt is het leuk vertoeven met die springkussen. Verder weinig te doen in de buurt qua wandelen helaas zijn wij ook eerder naar huis gegaan mede hierdoor
1 anno ago