Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Lavatrici
3 / 5 (10 voti)

Les Roquilles

267 bis av. Saint-Maurice
34250, Palavas-les-Flots
Francia

Les Roquilles è un campeggio con 100 tende a Palavas-les-Flots, Francia. Les Roquilles ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Loulou
Olandese
Je staat hutje mutje en de campingplekken staan allemaal vol op in de zon. De ligging is prima, de weg oversteken en je bent op het strand. Jammer dat de security midden in de nacht erg agressief werd omdat we met ons auto het terrein opkwamen na 23:00. Dit was ons niet uitgelegd en we werden behandeld als een stuk stront. Wij wilden daardoor zelfs eerder van die rot camping af.
1 anno ago

Aatje
Olandese
De ligging van de camping was prima, dicht bij zee. Volgens Anwb goede camping met weinig beschutting en sanitair zou goed zijn, niet dus! Het sanitair was té smerig voor woorden en de plek bood geen enkele schaduw. Ook al zouden we geld toe krijgen: wij gaan er nooit meer naar toe.
1 anno ago

Fam
Olandese
Verschrikkelijke camping, we wilden hier eerst een week staan omdat het er leuk uit scheen te zien en de ligging t.o.v het strand fantastisch is. Wij zijn na 1 nacht weer vertrokken. Camping voelde heel onveilig. Als we weggingen deden we echt alles op slot. Kleine plekken hutje mutje je voelde je echt bekeken. Voor ons geen prettige camping en daarom maar 1 nacht gebleven.
1 anno ago

P vd Horst
Olandese
We zijn in juli 5 dagen op deze camping geweest. De camping ligt vlak aan zee, da's wel fijn. Het sanitair is over het algemeen vies en vooral onhandig verdeeld over de camping. Er is vrijwel geen schaduw, dus uitslapen (we hadden 3 tieners bij) zat er niet in. Het zwembad is wel leuk, maar alleen toegankelijk met gewone zwembroeken. Voor puberjongens een bijna onoverkomelijke barrière. Er is elke avond entertainment en dat is op de hele camping te horen. Er zitten vnl. Fransen op de camping.
1 anno ago

Patries
Olandese
In 1 woord BAH! Heel vies sanitair en als klap op de vuurpijl kon je s ' avonds kon je niet eens op de wc zitten zonder 100 muggen om je heen te hebben en lek geprikt te worden. De spiegels waren ook zwart van de muggen maar ja zo viel het ranzige sanitair niet zo op. Kip met patat was ok.Wel leuke live muziek. Rare mensen op de camping beetje ghetto van Frankrijk voelde raar. Betaalde voor deze doortrekcampings 2 volwassenen en 1 kind 51 !! euro...vol gas rijden we deze camping voorbij volgende x.
1 anno ago

Koel
Olandese
Wij gingen in juli naar deze camping met onze dochters van 8 maanden en 3 jaar. Het zwembad is op zich erg leuk maar ook zeer koud! voor onze baby was het echt te koud terwijl de buitentemperatuur toch echt rond de 30 graden lag. Ook was er geen kleuterbadje aanwezig. Er was wel een plek om je chemisch toilet te lozen, alleen 1 plek voor de hele camping met tot gevolg dat dat ding regelmatig overstroomde. Er waren wel een paar normale zit toiletten maar die waren erg vies en zonder bril, verder alleen hurktoiletten. De douches waren wel erg lekker en de plekken lekker ruim. Mocht je je baby willen wassen dan is er op de hele camping slechts 1 plaats waar je baby in bad kan. De animatie was redelijk alleen de kinderdisco begon pas om 22.00 uur.... Groot voordeel is wel dat de camping vlak aan het strand ligt en het zwembad voor grotere kids erg leuk is. Het restaurant is meer een soort luxe snackbar. Personeel was wel oke. Voor de prijs die ze vragen zou je wel iets meer verwachten.
1 anno ago

Roel v. Oijen.
Olandese
Een hele leuke camping wij komen er net vanaf en aan het sanitair is veel gedaan. Dus ik denk dat ze er toch wel een stap voorit hebben gedaan!..
1 anno ago

bommezijn
Olandese
op 16 juni hier 1 nacht geweest. het middenseizoen was al aangebroken, maar slechts 1 sanitairblok open. Hier was tientallen jaren niets aangedaan, bij de heren 3 hurkwc's, 1 smerig zittoilet. Wastafels niet aangetroffen. Rumoerige gasten van vaste staanplaatsen. Het strand stelt ook weinig voor. Bij het uitchecken, was men "vergeten" dat er borg was betaald voor uitrijkaart. Na veel gekijk in de computer werd het dan toch nog terugbetaald. Hier heerst de ouderwetse franse inslag: ze komen toch wel, ze betalen toch wel. Dit alles kostte slechts 28,40 per nacht. Eens maar nooit weer.
1 anno ago

jeffrey
Olandese
Wij waren met het hele gezin op de camping en we hebben ons prima vermaakt
1 anno ago

familie
Olandese
Wij zijn in juli op camping Les Roquilles geweest. Zeer vriendelijk personeel als je maar probeerd iets frans te praten. Maar op de receptie spreken ze ook engels! Na alle beoordelingen hadden wij onze twijfels ivm het sanitair maar dat is ons 100% meegevallen! Alles is aanwezig, hurktoiletten, gewone toiletten (soms 2 per gebouw bij dames en 2 bij heren), kleine douches, grote douches (met wastafel erin!), stortplaats voor chemisch toilet etc etc. Wij hadden een super grote plek (meer dan 100m2)! Na 24.00 uur is het echt compleet stil op de camping, tot de volgende ochtend een uurtje of 9.00 / 9.30! Het restaurant op de camping is geweldig, het zwembad is SUPER en het strand lekker dicht bij en langzaam aflopend naar diep (afgebakend met rotsen, kids kunnen hun ouders bijna niet kwijt raken!). Onze kids van 7 en 9 hebben zich hier super vermaakt. Kortom: Wij komen weer terug op deze camping!!!!
1 anno ago