Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
2.5 / 5 (5 voti)

Les Ramiers

Chemin des Ramiers
59910, Bondues
Francia

Les Ramiers è un campeggio con 30 tende a Bondues, Francia. Sono consentiti cani.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Fam Niessen
Olandese
Wij kwamen voor een gesloten Camping bij het wegrijden van de camping door een heel smalle laan gestuurd en krassen op gelopen hebben op onze caravan wij werden naar een andere camping gestuurd in de buurt NOOIT MEER
2 mesi ago

Frank de Jonge
Olandese
Een bijzonder vriendelijk ontvangst. De plekken waren ok, het sanitair is echt toe aan vernieuwing en dan druk ik mij nog mild uit. Schoon was het trouwens wel..wij hebben 18 euro betaald voor een caravan, auto, elektra en 2 personen. Al met al een goede tussenstopcamping, wij zouden het weer doen!
1 anno ago

Kees
Olandese
Ontvangst goed. Er werd ook enig Engels gesproken. Prima plek met veel privacy. Gras op de camping was gemaaid (zie eerdere beoordeling) Sanitair schoon, alles functioneerde, maar verder beneden de maat. 1 warme douche die prima functioneerde. Geen muntautomaat meer die was voorgoed buiten werking. Verder geen warm water helaas. 4 nachten verbleven. Een nacht langer dan we van plan waren. Prima basis om Lille en omgeving te verkennen. We zijn van hier ook naar Ieper geweest. Zouden zo weer naar deze camping gaan.
1 anno ago

Edith
Olandese
Groene camping, waar een grasmaaier nog niet is uitgevonden. Mooie plekken met weids uitzicht. Toiletgebouw is in een oude stal en als je caravan/camper alles aan boord heeft, gebruik dat dan. Sanitair is oud en nodigt niet echt uit. Afwassen moet met koud water. Douchen kost je €1,50, inclusief retro douchegordijn. Ligt naast een Aerodrome dus bij mooi weer hoor je de vliegtuigjes af en aan vliegen. Is dan wel weer leuk om te zien, 's nachts heb je er geen last van!! Ideaal gelegen voor een bezoekje aan Lille. Voor 2 personen waren we €13,05 per nacht kwijt, dat zegt toch ook wel iets..
1 anno ago

Jennie
Olandese
Tijdens de braderie dagen erg fijn dat je er terecht kan.Maar het stelt als camping niet echt veel voor.Sanitair stelt echt niet veel voor!Maar spotgoedkoop dat weer wel !!
1 anno ago