Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
5 / 5 (10 voti)

Le Village (seizoen 2021 wegens ziekte gesloten)

2 Rue de la Forge
21210, La Motte-Ternant
Francia

Le Village (seizoen 2021 wegens ziekte gesloten) è un campeggio con 30 tende a La Motte-Ternant, Francia. Le Village (seizoen 2021 wegens ziekte gesloten) ha wifi e un negozio campeggio. Sono consentiti cani.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Luc Vandevenne
Olandese
Camping "le Village" is een uitgelezen plekje voor rustzoeker die ook actief willen zijn. De mooie Morvan is nog niet ontdekt door het massatoerisme en ongerept. Eigenaar Robert is een erg warme en charmante man. 's Morgens kan je bij hem erg lekker brood en croissants bestellen (en indien nodig een koffiekoek). De koffie staat dan trouwens klaar. Als je de streek niet kent tekent hij je zo een mooie route uit of bezorgt hij je info over wat er allemaal te doen is. Tijdens onze eerste fietstocht kwamen we welgeteld 6 auto's tegen. Niet te missen is het gezellige terrasje voor zijn winkeltje. Enkel bij het bestellen moet je duidelijk zijn, want soms slaat hij iemand over (inside joke). Het sanitair is misschien wat verouderd, maar erg netjes en proper. Robert neemt elke dag de tijd om met elke gast een praatje te slaan, iets wat we elders nog niet zagen. Voor zijn er in ieder geval redenen genoeg om met veel plezier nog eens terug te keren en verder op ontdekking te gaan.
1 anno ago

Pieter
Olandese
Heerlijke camping, waarbij de campingbaas Robert je thuis voelt komen. De camping zelf is mooi rustig en kleinschalig van omvang waardoor je een weldadig gevoel van rust ervaart. Doordat ook hier op de camping maatregelen tegen Corona genomen moeten worden is het sanitairhuisje Iets anders ingericht dan normaal werd ons uitgelegd. Echter maakt het voor de schoonmaak niet uit want dat is goed op orde inclusief ontsmettingsmiddelen. Verder mag je zelf je plekje uitzoeken en is er vanaf 8 uur in de ochtend vers brood te verkrijgen wat je de avond ervoor hebt besteld bij de campingbaas. In de omgeving is er voldoende te zien en te doen waardoor je uitgerust en voldaan huiswaarts kan keren. Zeker een aanrader voor de rustzoeker met af en toe een activiteit. Oh ja, het terras beneden in het dorpje is erg gezellig!
1 anno ago

Suzanne&Tom
Olandese
Een heerlijke camping! Kleinschalig, prachtige locatie, prima sanitair en een geweldige gastheer. We hebben enkele dagen op deze heerlijke camping gekampeerd. De gastheer Robert maakt je verblijf nog een beetje beter. Hij weet alles van de streek, heeft onwijs veel informatie voor je en vele boekjes met beschrijvingen. De camping is heerlijk rustig, veel schaduwrijke plekken en mooi uitzicht. Het sanitair is prima, geen gedoe met muntjes en de temperatuur van de douche kan je zelf instellen. De camping is gelegen in een rustig plaatsje, in een typisch Franse omgeving. Een echte aanrader, wij komen zeker nog een keer terug!
1 anno ago

Anoniempje33
Olandese
Dankzij Rob krijg je alle beste info van de streek. De camping ligt op een uiterst rustige locatie. Het Vasseur brood is een echte aanrader voor elke Wannabe Fransman op deze camping.
1 anno ago

TrePi
Olandese
Rustige camping. Prachtige ligging voor e-bike tochten en fraaie wandelingen. Routes bij Robert (eigenaar) verkrijgbaar. Eigenaar is behulpzaam met kaarten en tochten. Na vieren kan je even bijpraten op het terras bij zijn winkel (Depot du pain). Het is er genieten.
1 anno ago

Marie-Therese
Olandese
Mooie kleine camping op een heel rustige plek met een zeer behulpzame campinghouder. Goed schoon sanitair. Gedeelte van de camping heeft prachtig uitzicht over de omgeving.
1 anno ago

Eise en Nora
Olandese
Wat een mooie kleine franse camping! De eigenaar Robert maakt dat je je zeer welkom voelt. Hij geeft je met zichtbaar veel plezier allerlei tips en markeert de beste routes voor je op de kaarten ( die hij natuurlijk ook heeft) s’morgens via het kleine bospad naar beneden voor je verse brood en natuurlijk een kopje koffie! Ook wij zijn gewoon de hele vakantie gebleven.. en willen graag nog een keer!
1 anno ago

Arjan & Kirsten
Olandese
Een leuke kleine camping, vorig jaar zijn we hier ook geweest. Dit jaar zouden we kort op de camping staan echter kwamen we al snel tot de conclusie dat er nog genoeg te zien en te doen was. De keuze om niet verder te reizen was dan ook niet moeilijk. De vriendelijke camping eigenaar Robert verteld met veel passie over de omgeving en denkt mee met de campinggasten. Zo hadden wij een lekke band en is hij met ons mee gereden naar de garage, wat een service! In de ochtend is het ideaal om brood op te kunnen halen die de avond er voor is besteld. Tijdens het afhalen staat er altijd een kopje koffie voor je klaar. Het sanitair is schoon wel wat verouderd maar dit is absoluut niet hinderlijk. We hebben weer mooie 2 weken achter de rug, wellicht dat we volgend jaar weer terug komen.
1 anno ago

Lennert
Olandese
Fantastische ervaring! Gezellige, kleine camping met een ontzettend lieve eigenaar (Robert). De eigenaar zorgt ervoor dat je direct op je gemak bent en weet ontzettend veel over de regio. Elke morgen is er vers brood, dat je kan afhalen in het brooddêpot. In de zeer nette sanitaire blok kan je ook terecht voor infobrochures ivm activiteiten in de buurt. Al kan je beter voor alle info terecht bij Robert, die je met passie verteld over zijn geliefde streek. Wij komen zeker nog eens terug!
1 anno ago

Joke en Hans
Olandese
Top campinkje! Simpel, rustig, 's nachts echt donker, ruime plaatsen, geen poespas, sober maar goed en schoon sanitair, fantastisch uitzicht en monsieur Robert is behalve een rasechte Rotterdammer (je kan niet alles hebben ?), een perfecte, hartverwarmende gastheer die precies weet wat er allemaal te beleven is in de omgeving. Echt een aanrader voor liefhebbers van het echte kamperen ????
1 anno ago