Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Le Village du Bosc

Chemin de Ricazouls
34800, Octon
Francia

Le Village du Bosc è un campeggio con 100 tende a Octon, Francia. Le Village du Bosc ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Snackbar
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

M.Vermeer
Olandese
De ontvangst/kennismaking met beheerder(eigenaar) hebben wij als zeer klantonvriendelijk ervaren.De omgeving is prachtig.Het ligt hier aan het onbehouwen gedrag van de campingbeheerder.Wij hebben een dag tevoren gebeld dat we kwamen.Bij aankomst was het noodweer.Receptie was gesloten,terwijl die vlgns de openingstijden open zou zijn.Toen we belden moesten we wachten tot de regen voorbij was.Het onweerde en de regen kwam met bakken uit de hemel.Omdat er geen ruimte is bij de ingang om een grote auto met grote caravan te parkeren zijn we het terrein opgereden om ergens te kunnen keren en ingang vrij te houden. Helaas kwamen we vast te zitten in de rode klei-achtige modder.Gelukkig kregen we hulp van campinggasten die ons, ondanks het slechte weer hielpen.De beheerder had ons allang gezien maar stak geen vinger uit omdat wij het terrein waren opgereden.Hij trakteerde ons op een scheldpartij
1 anno ago

M.vermeer
Olandese
De feitelijke beschrijving over de camping en de omgeving klopt. Onze ontvangst en de kennismaking met de beheerder(eigenaar) hebben wij als zeer klantonvriendelijk ervaren. Wij hebben een dag tevoren gebeld dat we kwamen. Bij aankomst was het noodweer. De receptie was gesloten, terwijl die volgens de openingstijden open zou moeten zijn. Toen we belden werd ons verteld dat we moesten wachten tot de regen voorbij was. Aangezien er geen ruimte is bij de ingang om een grote auto met een grote caravan te parkeren zijn we het terrein opgereden. Toen de beheerder uiteindelijk kwam aanlopen, nadat hij had gezien dat we in de problemen waren gekomen, werden we ten overstaan van de helpende campinggasten getrakteerd op een tirade vol machtsvertoon. Zodra het mogelijk was, zijn we direct vertrokken naar een andere bestemming waar naturisme met respect voor de mens en de natuur wel nageleefd wordt.
1 anno ago

origedoe
Olandese
Mooie camping maar geen vriendelijke sfeer. Eigenaars ontvangen je maar daarna kan er geen goede morgen meer vanaf. Je voelt je op deze camping niet welkom!
1 anno ago

Sjaak
Olandese
Een heerlijk rustige camping en dat zou ik eigenlijk wel zo willen houden. Je hoeft er niets, alles kan en mag. De eigenaren, Pierre, Philippe, Nathalie zijn erg behulpzaam en aardig en ja Nina, ook meestal aardig maar soms wat nors en vergeetachtig maar als je het weet kan je er rekening me houden. Wij hebben er nu 2 jaar gestaan met vrienden. Ook komend jaar gaan we weer in juli/augustus. Onze caravan staat bij een boer in de buurt van Octon die hem brengt en haalt. Met een kwartier zitten we dan aan de koffie en voelen we de rust over ons heen komen. In de buurt zijn veel leuke plekken te bezoeken. Vergeet ook vooral Montpellier niet. Prachtige oude en nieuwe stad. Wandelingen op het eigen terrein zijn aanraders, wandeling vanuit Octon mag je niet missen en de wandelingen in het Cirque de Moureze zijn "adembenemend. Op het Lac du Salagou zijn we lyrisch. Om de dag trekken we daar heen.
1 anno ago

wim en sabine
Olandese
Wij zijn in 2009 voor de tweede maal geweest naar Village du Bosc. Dit in het echte hoogseizoen. Helft van de camping stond leeg. Wat volgens ons niet echt zo verwonderlijk is. Voor de kinderen is er bijna niks, met als resultaat dat er bij geen zijn. Zwembad is niet meer van deze tijd, zelfs te weinig ligzetels voor de weinige gebuikers van het zwembad. Betonvloer rond het zwembad trouwens eerder onaangenaam. Eetgelegenheid ? Niets van gezien op één avond na. Wel de mogelijkheid om van een goede barbeque gebruik te maken met eigen gerief. Wie komt voor de rust en verder geen wensen heeft kan zich hier vermaken. De rest kiest beter iets anders, zeker van pubers. Wel mooie lac du Salacou in de buurt.
1 anno ago

Don Pol
Olandese
in mei zeer rustig, uitstekend sanitair en prachtig zwembad. wandelen op het domein mogelijk. heel vriendelijk onthaal.
1 anno ago

Don Pol
Olandese
in het voorseizoen zeer aangenaam vertoeven, het sanitair is zeer verzorgd. In mei was er nog geen mogelijkheid om te eten in het restaurant ( dit wordt trouwens verbouwd naar nieuw onthaal met woongelegenheid voor de uitbaters). Zwembad wat verouderd maar toch in orde. Wij konden begin mei reeds zwemmen. Op terrein mogelijkheid om naturistisch te wandelen gedurende ruim 2 uur (5 tal wandelroutes). Camping wordt uitgebaat door Pierre en Nina, die recent ook de hulp kregen van dochter Natalie en zoon Philippe. Aanbevolen voor wie van rust, mooie natuur en wandelen houdt.
1 anno ago

R. Holdorp
Olandese
op diverse plaatsen zeer mooi uitzicht over het meer. wekenlijks georganiseerde wandelingen in de prachtige omgeving. 1x per week gezamelijke bbc of andere warme maaltijd. Prima ping pong tafels en perfecte plaats voor jeu de boule. De eigenaarsfamilie is fantantisch, alleen NINA is stemmingsgevoelig.
1 anno ago

Louise en Jan Pieper
Olandese
Village du Bosc hebben we al een paar keer bezocht, en het is er als wij buiten het seizoen arriveren altijd rustig, maar vooral gezellig. Goed te bereiken, ruime plekken, goed zwembad, leuk restaurantje, klein bibliotheekje, niet te ver van Octon of Lodeve voor boodschappen, prima naturistencamping met uitstekende mogelijkheden om iets in de omgeving te doen. Het meer is op 200 m., op het terrein zelf kun je prima (nat. )wandelen door de heuvels. Fietsen behoort ook tot de mogelijkheden, alhoewel het niet echt vlak is ! Best wel een aanrader als naturistencamping !
1 anno ago

RR
Olandese
Uitstekende naturistische camping. De mensen van het onthaal zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Mooi zwembad, groot petanqueterrein, zeer verzorgd sanitair, naar de winkel in Octon met de fiets. In de Tourist Info van Octon onthaal door een charmante Brusselse dame. Vanop de camping meerdere lange naturistische wandelingen mogelijk. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs!!
1 anno ago