Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Lavatrici
5 / 5 (6 voti)

Le Varquez sur Mer

5 route de la Corniche Brehec-plage
22580, Plouha
Francia

Le Varquez sur Mer è un campeggio con 100 tende a Plouha, Francia. Le Varquez sur Mer ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar

Qualifiche
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Ruud en Marloes
Olandese
Kleinschalige camping met zeer hartelijke en hulpvaardige uitbaters (franstalig). We hadden een stacaravan die op zich prima was; basic. Wifi tegen betaling (12 eur per week) voor heel campingterrein. Zwembad is verwarmd en helemaal prima (open van 10-19 uur, strakke zwembroek verplicht). Brood wordt bezorgd op camping. Winkeltje is uiterst minimaal. Op korte afstand van zeer gezellig haventje en strand. Enorme aanrader; eiland van Brehat.
1 anno ago

Liesbeth en Bert
Olandese
Wij hebben in september ruim 2 weken op deze camping gestaan. Deze kleine fraaie camping is mooi gelegen en een ideale uitvalbasis voor prachtige wandeltocten. Vanaf de campeerplaatsen is er niet echt zeezicht, maar als je naar voren loopt kijk je schitterend over de zee uit. Er zijn nog wel enkele kleine verbeteringen aan het sanitair mogelijk, maar volgens de beheerder zal waarchijnlijk komende winter een heel nieuw sanitairgebouw gebouwd worden. WIFI is niet gratis maar heeft wel bereik op de campeerplaatsen. De kosten voor onbeperkt internet bedragen 12 euro per week en voor 3 uur inlogtijd betaal je 5 euro. Het voordeel van betaald WIFI is wel dat de snelheid heel acceptabel is. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim, en aan 1 kant van de laan beschut gelegen achter een hoge haag (waardoor er 's avonds aan die zijde geen zon is). Het personeel is zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam. Wat ons betreft is deze camping een echte aanrader.
1 anno ago

Michiel
Olandese
Keurige camping met uitzicht op zee, nieuw sanitair, uitstekend zwembad, strand op loopafstand, wel pittig klimmen. Op fietsafstand van Brehec sur mer, prachtig strand. Wandel en fietsmogelijkheden te over, tripjes met de auto geweldig. Wandelen op eilanden, met de boot de zee op, medecampeerders die vissen en makrelen, garnalen en mosselen komen brengen, kortom uitstekende sfeer. Ontvangst en service op een heel hoog niveau. Géén eigen eetgelegenheid, maar wel drie keer in de week óf pizza's óf galettes óf moules. Karaoke, zangers, jeu de boules, goed geregeld. Enig min puntje; veel mobil homes in vergelijking tot de kampeerplekken.
1 anno ago

lilacx
Olandese
Heel kleine en eenvoudige camping maar een ideale uitvalsbasis om de cote d'armor te bezichtigen. Zwembad is niet echt verwarmd. Onhaal was heel vriendelijk. Mooie routes de douanier die vertrekt vanuit te camping, gaat wel steil naar het strand toe dus de terugweg is serieus bergop, stevige wandelschoenen zijn hier een must.
1 anno ago

Ton Wijnen
Olandese
Enthousiast jong echtpaar runt nu voor het 2e jaar deze langer bestaande en goed verzorgde kleine camping. Goed sanitair. Diverse types jonge Mobil Homes (enkele met zeezicht), en mooie vlakke plaatsen met kort gras voor caravan en tent. Verwarmd zwembad+kinderbadje, speeltuintje, minigolf en jeu-de-boule-banen. In hoogseizoen klein winkeltje en terrasje. Grote supermarkt op 4,5 km, aan de rand van Plouha. Klein haventje met een best levendig strandje (Bréhec) op 1 km (via aflopend asfaltweggetje). Daar ook 2 eetgelegenheden en snack/ijs/drank/terrasjes. Deze mooie rustige camping is centraal gelegen om de mooie kuststreek van Binic tot Perros-Guirec (met hoge falaises en de Cote Granit Rose) te bezoeken (alles binnen een uur te berijden) en/of te bewandelen via de kustpaadjes van de GR34. Kortom, een aanrader voor strand- natuur- en/of wandelliefhebber.
1 anno ago

Ton Wijnen
Olandese
Enthousiast jong echtpaar runt nu voor het 2e jaar deze langer bestaande en goed verzorgde kleine camping. Goed sanitair. Diverse types jonge Mobil Homes (enkele met zeezicht), en mooie vlakke plaatsen met kort gras voor caravan en tent. Verwarmd zwembad+kinderbadje, speeltuintje, minigolf en jeu-de-boule-banen. In hoogseizoen klein winkeltje en terrasje. Grote supermarkt op 4,5 km, aan de rand van Plouha. Klein haventje met een best levendig strandje (Bréhec) op 1 km (aflopend asfaltweggetje). Daar ook 2 eetgelegenheden en snack/ijs/drank/terrasjes. Deze mooie rustige camping is centraal gelegen om de mooie kuststreek van Binic tot Perros-Guirec (met hoge falaises en de Cote Granit Rose) te bezoeken (alles binnen een uur te berijden) en/of te bewandelen via de kustpaadjes van de GR34. Kortom, een aanrader voor strand- natuur- en/of wandelliefhebber.
1 anno ago