Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
4 / 5 (10 voti)

Le Sorel

24 r Saint Claude Sorel
60490, Orvillers-Sorel
Francia

Le Sorel è un campeggio a Orvillers-Sorel , Francia. Le Sorel ha wifi, un negozio campeggio e un snackbar. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Chantal
Olandese
Fijne rustige camping zeer geschikt als overnachtingscamping. Ligt ongeveer 8 km. van de snelweg. Super restaurant op de camping met een uitgebreide kaart en heerlijk eten. Super bediening. ‘S morgens broodjesservice door bakker uit de regio.
2 mesi ago

Yvonne
Olandese
Prima camping voor korte stop. Heerlijk gegeten in restaurant!
3 mesi ago

Henk de Vries
Olandese
makkelijk bereikbaar vanaf snelweg. prima ruime plekken. heerlijke gegeten.
3 mesi ago

De vries
Olandese
Nette ruime camping. Makkelijk om caravan achter auto te laten. Receptie om 18uur open, maar je kan de hele dag door je plek gewoon kiezen. Sanitair is prima. Restaurant was verrassend goed! Voor kinderen is er weinig te doen. Het speeltuintje is verouderd. Maar even buiten de camping kun je wel een leuke wandeling maken
3 mesi ago

Eric
Olandese
Voor 1 overnachting gebleven, goed bereikbaar, snel en behulpzaam geholpen bij aankomst, restaurantje is verrassend goed van kwaliteit - ook lokale bewoners uit de regio komen naar restaurant. Echt lekker eten tegen lage prijzen!
4 mesi ago

Pieter
Olandese
Op terugreis op ca 45min rijden van 1e tankstation voorbij Parijs. €39 voor 5 personen/caravan/stroom. Écht overnachtingscamping (zo is review ook geschreven). Nette grote doorrij-grasvelden tussen stacaravans, auto kan aan caravan blijven. Sanitair simpel, maar afdoende (we hebben 3 douches geteld, 2 hurktoiletten en 2 gewone toiletten en wat wastafels) Mogelijkheid tot legen chem. toilet (wederom simpel,maar doeltreffend) Restaurant erbij is (denk ik) primaire bron inkomsten. Lekker eten voor schappelijke prijs. Drinken wel erg duur (€ 3,50 voor frisdrank). We hadden een "simpele" salade voor € 8 (erg rijkelijk belegd) en een halve kip met friet of gratiné (€9). Buiken waren vol, kip was mals, maar weinig gekruid (da's echter smaak). Pizza's ca € 14 (zagen er op andere tafels goed uit) als ook hamburger/kipburger met frietjes waren verkrijgbaar. Ik zou deze camping niet kiezen om anders dan voor overnachting te verblijven.
1 anno ago

Erica
Olandese
Hele slechte ervaring. Volgens de website is de receptie open vanaf 09.00, bij aankomst blijkt dit pas na 18.00 te zijn. Dat betekende bij bijna 40 graden geen mogelijkheid om een ijsje of iets te drinken te kopen. Op de website foto's van een mooi veldje met pingpongtafel, speelveld enz. In werkelijkheid werd er afval/snoeigroen verbrand naast de pingpongtafel (die ook helemaal vergaan was), er lag overal afval en puin, oftewel alles behalve een veilige speelplek voor de kinderen. Verder was er nog een klein klimrek, maar ook dat was afgezet met lint. Sanitair ook niet echt schoon. Zeker aangezien de camping bijna leeg was (ondanks het hoogseizoen) best verwonderlijk. Wij waren heel blij dat we er maar voor 1 nacht waren. Zeker geen aanrader!
1 anno ago

Hans
Olandese
prima doorreiscamping, omgeving vraagt zelfs op een nachtje extra. Prachtig glooiend kleinschalig agrarisch-landgoed-landschap. Klachten over sanitair zijn erg overdreven. Is eenvoudig maar goed. Pingpongtafel is er wel degelijk, in het bosje achter de camping. Zonplaatsen maar ook schaduw. Makkelijk zo dicht bij Parijs. Ik snap de criticasters niet zo goed. We komen hier zeker terug.
1 anno ago

Drost
Olandese
Een prima doorreis camping met uiterst behulpzaam personeel! Wij zijn voor 3 nachten op deze camping gebracht na pech en diefstal! De dame van de receptie is met ons aangifte wezen doen, naar de supermarkt geweest en mochten gebruik maken van hun telefoon. Een echte doorreis camping met overdag geen mens te zien en de avond goed vol! sanitair was te weinig en niet schoon maar voor 1 nacht prima te doen. Nogmaals bedankt (MERCI NATALI)
1 anno ago

Familie Lips
Olandese
Hele fijne doorgangscamping voor 1 of 2 dagen. Schoon, netjes en vriendelijke mensen. Ook de bediening in het restaurant waar je ook meeneempizza kon halen was erg vriendelijk. Douches 3 stuks, toilet 1, 5 wastafels maar alles zeer schoon in het naseizoen. Voor ons een aanrader als doorgangscamping.
1 anno ago