Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (10 voti)

Le Sologne

8 allée -ou impasse de la Sauldre, Route de Pierrefitte
41300, Salbris (Loir et Cher)
Francia

Le Sologne è un campeggio con 100 tende a Salbris (Loir et Cher), Francia. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Berends
Olandese
De ontvangst was vriendelijk, maar die vriendelijkheid bleek van korte duur. Afgesnauwd in het restaurant en zwembad. Nog nooit zo naar bejegend zonder aanleiding. Douches vies.
10 mesi ago

Luc
Olandese
Rustige en mooie camping aan een meer. Mooie vlakke staanplaatsen. We gebruikten deze camping reeds meermaals als tussenstop naar het zuiden. Camping is ook een goede uitvalsbasis voor wie de streek wil verkennen. Zeer vriendelijke uitbaters. Verzorgde camping en sanitair. Er is een restaurant op de camping en een broodautomaat. Klein zwembad aanwezig
1 anno ago

Patricia
Olandese
Zeer eenvoudige camping! Klein zwembad daar mogen kinderen alleen in afkoelen, kinderen sprongen in het zwembad en werden eruit gestuurd. Restaurant heel bijzonder we gingen met 5 personen eten, 1 kind had geen trek na een lange reis maar MOEST eten bestellen van de bediening ?. Zeer onvriendelijke camping met en voor kinderen. Prijzige camping voor de faciliteiten wat ze hebben!
1 anno ago

Fam Koning
Olandese
Zoals ieder jaar zijn we weer blij als we hier kunnen overnachten. Het begint met de vriendelijke ontvangst bij de receptie. Bij aankomst in de middag kun je vaak nog kiezen voor een plek aan het water of een meer beschutte plek. Het sanitair is schoon. In het restaurant is het lekker eten. De brood automaat voldoet. De camping ligt op loopafstand van het dorp met bakker, terrasjes en wat verderop een grote supermarkt. Fijne plek om te verblijven.
1 anno ago

A.Alewijn
Olandese
Prima doorreis camping! Kinderen kunnen nog even zwemmen. Eten op de camping was basic maar goed genoeg.
1 anno ago

Roger
Olandese
Op doorreis uit het zuiden terug naar Nederland. Prima bereikbaar van snelweg, goede plekken om aangekoppeld te blijven staan. Sanitair redelijk, snap alleen niet waarom in juli en augustus géén wc-papier beschikbaar en rest van het jaar wel. Verder is restaurant ronduit slecht, type snackbar alleen mag je het eten niet meenemen. Voor mayonaise, ketchup en glimlach serveerster moet je bijbetalen.
1 anno ago

Angelique
Olandese
Keurige camping. Goed ontvangst, mooie ruime plekken, sanitair prima. Zwembad wat klein maar groot genoeg om even af te koelen. Mooi schoon met ligbedden. Restaurant prima. Stuk vlees met patat, saladebar. Zag er netjes uit. Broodautomaat voor vers brood in de ochtend. Zijn op doorreis, echt een aanrader!
1 anno ago

Sander
Olandese
Prima camping als tussenstop op weg naar huis, ook voor meer dan 1 nacht. Wij kregen een hele mooie schaduw plaats omdat we twee nachten bleven en het nog al warm werd. Je kan zo naar dorpje lopen, erg leuk, heerlijke bakker op de eerste hoek in dorp. Verder erg netjes en schoon, lekker zwembad, restaurant hebben we niet gebruikt, zelf gekookt. Vergeleken met enkele andere tussenstop campings, echt top!
1 anno ago

Peggy
Olandese
Prima overnachtcamping, kwamen er dit jaar al voor de 4e keer. Als het warm is, kun je zelfs nog even afkoelen in het zwembad, heerlijk na een lange dag rijden. Sanitair is schoon. Dichtbij snelweg. Supermarkt ook dichtbij. Er is een machine waar je brood kunt halen in de ochtend, erg handig! Speeltoestellen voor kinderen en even wandelen rondom meertje.
1 anno ago

vd Giessen
Olandese
Prima overnachting camping, hier wordt hij ook veelvuldig voor gebruikt. Dichtbij de snelweg. Sanitair prima en schoon. Klein zwembadje om af te koelen. Camping aan een meertje. Restaurant aanwezig en broodautomaat. Speeltuintje met een paar speel toestellen.
1 anno ago