Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

Le Médiéval

Le Moulin de la Roche
F-07220, St. Thomé (Ardeche)
Francia

Le Médiéval è un campeggio a St. Thomé (Ardeche), Francia. Le Médiéval ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Niels
Olandese
Camping medrose is leuk voor 1 keer. Sfeer is wel goed bij terras en zwembad. Verder is camping niet heel bijzonder. Accomodatie huurtenten is prima. Vond de prijzen behoorlijk hoog voor bijv ijsjes, 1 bolletje €3. Iedere avond is er wat te doen/ luisteren bij het restaurant, wat leuk is. Geluidsniveau vd muziek mag drastisch naar beneden zodat het leuk blijft voor campinggasten die niet bij het restaurant zitten.
3 mesi ago

Okke
Olandese
Tegenwoordig heet deze camping Medrose. Op de prachtige internetsite krijg je een echt Ibiza gevoel. In de praktijk is alleen de receptie en het terras zo (echt prachtig). De rest van de camping is gewoon standaard zoals een doorsnee Franse camping. Zwembad is prima maar te druk. Kleine beekje maakt veel goed. Sanitair is vaak vies (komt door de gasten), het feest op het terras gaat tot zeker 12 'snachts door waarna het nog lang rumoerig blijft door locals. Als de 10 vuilniscontainers om 5.30 geleegd worden, is het een korte nachtrust...Bij aankomst mag je uit een paar plekken kiezen, maar verwacht geen hartelijkheid of interesse over je reis etc. Ook bij vertrek is het gewoon betalen zonder vraag of interesse over je verblijf. Verwacht geen animatie in de vorm van knutselen, sporten, theater etc. Poolparty voor de kinderen is erg leuk! Als je met kinderen naar de Ardeche wilt gaan, bekijk dan eens camping Les Charmilles of Du Pont.
3 mesi ago

Adriana
Olandese
In juni zijn wij (man, vrouw en 1 baby) hier geweest. Zeer kleine camping, weinig vertier. Eigenaresse is niet aardig erg onsympathiek! En de prijzen in het restaurant zijn veels te hoog voor zo'n simpele camping. Omgeving is mooi maar er zijn veel leukere en mooiere campings in de buurt. Deze camping raad ik echt af!
1 anno ago

Kim
Olandese
Even hele fijne camping. De mensen zijn erg aardig en behulpzaam. Mooie ruime plekken. De mooiste plekken zijn aan het beekje. Onze kindjes hebben zich prima vermaakt. Ook waren er leuke activiviteiten zoals discozwemmen 1 keer in de week en schminken, schuimparty. De keuken is prima, heerlijke pizza's . Wij komen er graag terug.
1 anno ago

Wim
Olandese
We hebben hier 10 dagen ten volle genoten met onze 2 kindjes. De camping heeft een goed restaurant, lekkere pizza's en een zeer gezellig terras waar het goed toeven is. Onze Maori tent beviel ons zeer goed. Als de sterren werden gegeven op netheid, sfeer en gezelligheid in plaats van op het aantal glijbanen, dan zou dit een 5 sterren camping zijn.
1 anno ago

tijl melsen
Olandese
Wij waren hier eind augustus en de camping stond al niet helemaal vol meer. Wel kleinschalige meertalige animatie (voornamelijk bezocht door Nederlandse kinderen) die onze dochter van 6 erg prettig vond. Meerdere avonden in de week avond animatie die in enkele gevallen wat lang door ging, tot circa 23.30 uur. Terras en restaurant erg prettig en wordt goed meegedacht met voedsel allergie (Gluten). Zwembaden prima verzorgt en in de wijde omgeving is er voldoende te doen. Riviertje is leuk voor een paar keer maar niet echt geweldig. De sfeer op de camping is wel super fijn, heerlijk lay-back . Huurtent, type Maori was prima en stond op een mooie plek, dat vonden wij overigens niet van de andere 2 Maori-tenten. Sanitair was vrij nieuw maar er was niet altijd warm water. Echt een aanrader als je een beetje bij de massa weg wil blijven en gewoon lekker weg wil zijn.
1 anno ago

Jose
Olandese
30 jaar geleden voor het eerst geweest met onze kinderen en de laatste jaren komen we er weer met kinderen en kleinkinderen. We genieten er van de zwembaden, het gezellige terras met lekker eten en de prachtige Ardèche. De eigenaars, Lynda en Arlette, zijn supervriendelijk.
1 anno ago

Anoniem
Olandese
Camping Le Medieval is een rustige camping op een supermooie locatie. Als je houdt van drukte is dit zeker niets voor jou, maar als je wil genieten van een rustige gezinsvakantie, zeker doen! Rustige animatie, geen animators die je aan het zwembad komen vragen om mee te doen met één of andere aerobic, geen luide muziek door de dag. 's Avonds is er wel eens een optreden maar dit klinkt zo mooi dat het zeker niet stoort. Het restaurant is heel lekker, de cocktailkaart uitgebreid en cocktails worden zeer goed verzorgd! Er is geen campingwinkel, en winkels liggen op minstens 20 minuten rijden, hier dus zeker rekening met houden... Maar voor uitstapjes en rust is dit en perfecte camping. Het enige dat beter kan is de hautaine houding van de bazin!
1 anno ago

Ineke Berkenbos
Olandese
een ruime camping gelegen aan de rivier de L'Escoutay, volgens de brochure kun je hier vissen, kanoën, en heerlijk vertoeven in het water waar ook je hond in mag.....echter er zit hier gedurende de zomermaanden geen spat water in hier en daar een klein poeltje wat vergeven is door blauwalg. Het restaurant is in het weekend vaak besproken door plaatselijke bewoners voor bruiloften en partijen die hier dan in de mobile homes ook overnachten met alles wat daar bij hoort... lawaaioverlast, schreeuwende gasten, brakende gasten kortom veel overlast tot een uur of 4 in de nacht. wel een prachtige tent geboekt en daar ook geen opmerkingen over maar de dagen waren heerlijk warm maar ijzig koud de nachten.. Tenten staan in de schaduw. Al met al een camping waar wij niet weer naar toe gaan. Supermarkt op bijna half uur rijden. Op de camping alleen ( heerlijk) brood verkrijgbaar
1 anno ago

Mira
Olandese
Als kind kwamen hier vrijwel elke zomer. Nu ben ik een paar keer terug geweest met mijn eigen kleine kinderen. Buiten het seizoen is het een heerlijke rustige plek. Er is een simpel restaurant, 2 kleine zwembaden en er is veel groen. Kleine dorpjes en mooie natuur in de buurt. In het hoogseizoen zal het druk zijn en ik denk dat dat een heel andere beleving is.
1 anno ago