Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
3 / 5 (10 voti)

Le Mas du Padre

4 chemin du Mas du Padre
F-34540, Balaruc les Bains
Francia

Le Mas du Padre è un campeggio a Balaruc les Bains, Francia. Le Mas du Padre ha wifi e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Nelis
Olandese
Krappe camping met rare plaatsen. Deze zijn niet toegankelijk voor auto met caravan. Veel te smalle doorgangen om met caravan doorheen te rijden. Sanitair laat te wensen over. Voor ons nooooit meer.
1 anno ago

Koen
Olandese
Camping 305 (campings onderweg) daar stond deze camping. 4 sterren, zwembad, animatie en speeltoestellen voor de kinderen aanwezig. We waren optijd, zo rond 3uur in de middag, toen ik ons kwam aanmelden bij de receptie. Daar begon het al... mevrouw de "eigenaresse" was nukkig en kortaf. Helaas geen fijne plekken als je op doorreis bent. Plekken zijn heel smal en het kost moeite om de caravan op zijn plek te krijgen. Zwembad klein maar goed te doen. Eindelijk een pluspuntje. Savonds tijdens het afwassen hadden we koud water.. douches waren koud(de hele avond) en er lag poep in de douches. Wc papier in de toiletten werden niet aangevuld dus de kinderen kregen vaak mis. Moesten sochtends ons afmelden bij de ooo zo vriendelijke eigenaresse "not!!!!" En konden voor dit alles 50euro afrekenen. 1 nachtje en dat dit soort ellende?? Totaal niet waard!!! Wij komen hier niet meer weer!
1 anno ago

Lente
Olandese
Camping ziet er sfeervol uit maar na kennismaking met de Nederlandse eigenaresse en al haar regels werd ons enthousiasme al matiger. Camping is niet geschikt voor wat grotere caravancombinaties al zegt mevrouw van wel. Hierdoor kunnen vervelende situaties ontstaan. Dus voor ons nooit meer!
1 anno ago

Ger Heesakkers
Olandese
Grote plaatsen, gunstige ligging, Nederlandse eigenaresse zou een voordeel moeten zijn, maar bleek een nadeel, Niet vriendelijk en onbetrouwbaar. Bij onze aankomst zou volgens deze dame de camping vol zijn. Toen mijn vrouw zei,het is voor 2 weken, 2 campers had ze in een keer wel plaats, maar op deze plaats konden we maar 1 nacht blijven staan ,zei ze dwingend. De volgende dag moesten we beslist naar een andere plaats, terwijl onze eerste plaats vrij bleef. De reden hiervan bleek pas bij het afrekenen toen we i.p.v. 28,50€ p.nacht 41,00€ p.nacht moesten betalen. Toen we haar hierop wezen zei ze dat we de prijslijst na hadden moeten kijken, ons hierop wijzen vond ze overbodig. Ik denk dat deze dame snel met pensioen moet gaan, een nieuwe beheerder kan van deze camping een hele mooie vakantieplek maken. Ger Heesakkers
1 anno ago

Marlies
Olandese
Van te voren deze camping geboekt, na toch redelijk afgeschrikt te zijn door alle middelmatige recensies. De eigenaresse is wellicht wat knorrig, maar wel behulpzaam. Ze heeft mij ontzettend geholpen om een onvergetelijke dag samen te stellen voor de verjaardag van mijn vriend. We hadden een mooie plek voor de tent uitgekozen, en het sanitair hebben wij als zeer prettig ervaren. (schoon!) Wat ik een persoonlijk vervelend vond is dat ik de auto na 22u buiten het terrein moest plaatsen, terwijl ik wel voor een plek met auto heb betaald. Verder erg prettig verblijf gehad!
1 anno ago

Joseline ( Joos)
Olandese
Het terrein is mooi aangelegd. Bijna zo mooi als een botanische tuin. Plaatsen geven veel prive, maar gezellig vond ik het niet. De toiletten hadden geen verlichting, de douches s morgens ook niet. Er waren zoveel regels dat we er iegel van werden: je Moest n rubber bandje om, je Moest je identiteitsbewijs afgeven, je Moest aan de ene balie vragen stellen maar iets kopen Moest aan de andere balie nadat je omgelopen was via een andere buitendeur. Het zwembad keuren voordat we erin gingen was onlogelijk want je kreeg meteen een sloot water over je bol en dat is niet fijn als je in n rolstoel zit en alles nat is de hele dag dan.Nee, we gaan hier niet meer terug.
1 anno ago

Mariejeanne
Olandese
De camping is heel rustig gelegen, heel verzorgd en de geuren zijn zalig. We hebben echt genoten van de perfecte rust.
1 anno ago

Dennis
Olandese
Na het lezen van andere recensies waren we niet erg enthousiast over deze camping. Maar omdat de rest vol zat hebben we toch voor deze camping gekozen. Toen we bijna arriveerden hadden we alles op orde, contant geld voor de borg van de armbandjes op zak, auto volgens instructies geparkeerd op de stoep aan de overkant van de receptie en, bij wijze van spreken, vervolgens gingen we met lood in de schoen richting receptie om daar (volgens eerdere recensies) de verschrikkelijk enge, klantonvriendelijke vrouw te ontmoeten die de camping beheert. Achter de receptie zat een dame van een jaartje of 55 en ze zag er verder niet eng uit en het leuke was, ze spreekt Nederlands en ze had gewoon humor. In eerst instantie ziet ze er misschien een beetje streng uit maar waar alle vorige mensen zich druk over maken is mij in een week tijd niet duidelijk geworden. De camping is overigens prachtig. Schitterende diversiteit aan goed verzorgde bomen. Zeer ruime plekken en het sanitair is prima in orde. Het zwembad was ok maar niet heel groot. De meeste avonden stond er een karretje waar je onder andere heerlijke fajitas kon kopen voor 7 euro per stuk. Iedere ochtend lekker stokbrood te koop bij de receptie. In de buurt zijn we, op advies van de eerder besproken dame, op een lekker rustig strand geweest, waar we altijd makkelijk konden parkeren. Het dorpje Meze was overigens ook geweldig leuk. Lekker strandje voor kinderen en heerlijk gegeten in de haven. Een mega Carrefour om de hoek, tsja, het is eigenlijk bijna de perfecte camping. We hadden wel wat last van pubers die een paar dagen tot laat herrie maakten en er staan veel Fransen op de camping, of dat een voor- of nadeel is daar ga ik mijn mening niet over geven. Ik had de camping twee dagen van te voren geboekt via touroperator en aangegeven dat ik de "familie" plek wilde. Deze was iets groter, en duurder, dan de "comfort" plekken. Uiteindelijk hebben we bij aankomst toch besloten om op de goedkopere "comfort" plek te gaan staan omdat deze op een mooiere en betere plek lag dan de "familie" plek. Ik vond het jammer te horen dat het volgens de receptie niet mogelijk was om de prijs te betalen die hoorde bij de "comfort" plek. Dit zou onomkeerbaar zijn omdat we via touroperator een duurdere "familie" plek hadden geboekt. Al met al een prima camping om te vertoeven!!!
1 anno ago

HJK
Olandese
Geen handige doorreiscamping. Let op!! Ingang van de camping en de paden zijn erg nauw voor wat grotere caravans. Vriendelijkheid van de receptie laat te wensen over. Alles wat je zegt of terug geeft wordt persoonlijk opgevat en teru gekaatst. Dat ik geen stroom had lag niet aan de stroompaal, maar aan andere kampeerders. Kortom, voor mij een no-go voor een volgende passage.
1 anno ago

a.schippers
Olandese
Een moole parkcamping ineenrustige omgéving.héerlijk dichtbij zee.
1 anno ago