Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Le Dauphin

1 route de Taxo à la Mer
F-66704, Argelès-sur-Mer
Francia

Le Dauphin è un campeggio con 100 tende a Argelès-sur-Mer, Francia. Le Dauphin ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Karin
Olandese
Mooie en goed onderhouden camping. Erg veel groen, prachtige plantsoenen. Wij hadden stacaravan gehuurd, was ook netjes en met een grote veranda. Mooi zwembad, wedstrijdbad is verwarmd. Genoeg ligbedden. Er was in september geen schreeuwerige animatie wat echt een voordeel is, vind ik. Mochten wij weer die kant opgaan, dan zeker nogmaals camping Le Dauphin.
2 mesi ago

Monique B
Olandese
Sinds dit jaar een 5 sterren camping en dat zijn ze zeker! Mooie houten prieeltjes buiten met lampjes, een eigen BBQ met gasfles etc. Zwembad is schoon,groot,heel mooi aangelegd en heeft verwarmde baden. Als je twijfelde te gaan ,niet doen,het is werkelijk waar een prachtige camping waar wij een geweldige vakantie hebben gehad met onze peuter van twee jaar.
2 mesi ago

Sandra
Olandese
Onze accommodatie cottage parc 2 was superErg netjes en schoon De plek is top, lekker centraal voor de kids bij speeltuin en zwembad en sfeervol ingericht Erg mooie tuinen aangelegd rondom de cottages en autoluw is het parc bijna Met 5 personen was de 2 parc wel te krap Het zwembad is erg mooi, heel netjes, mooie lig bedden, verwarmde zwembaden zelfs, alleen wel erg veel chloor, mijn kids hadden er huiduitslag vanBijna iedere avond is er wel een show, of muziek. animatie is wel alleen in Frans, onze kids (9,5,3) hadden gehoopt op Nederlandse of Engelse animatie maar helaas , ze konden er weinig van volgen De camping winkel heeft elke dag vers brood, erg lekker om de dag mee te beginnen Vanaf de campings organiseren ze excursies en hebben ze tips voor de omgeving Zeker een aanrader deze camping! Het is ook niet te groot, de kinderen kunnen zelf rond lopen op de camping wat ook heerlijk is voor de ouders.
3 mesi ago

Familie Nannings
Olandese
Echt de allermooiste camping! We zijn hier met onze kinderen van 16 en 13 jaar nu voor de 3e keer geweest. We zaten nu in het nieuwe gedeelte. Zo onwijs mooi aangelegd! Kinderen aanwezig in alle leeftijdsgroepen.Als enige verbetering kan ik aangeven dat er meer parasols bij het zwembad moeten komen. En ipv harde plastic ligbedden de wat luxere bedjes die wij wel bij ons huisje hadden. Dan is het helemaal 5 sterren waardig!Mocht je twijfelen over deze camping... ik zeg gewoon doen! Ook genoeg te doen/ te zien in de omgeving. Strand is ook dichtbij!
3 mesi ago

D.
Olandese
De camping is netjes verzorgd. Er zijn veel medewerkers die het park onderhouden. Daar niets op aan te merken. Echter, vele kampeerplaatsen zijn klein. De vouwwagen past er net niet op. Wat ons op valt is dat er heel veel auto’s door het park rijden waardoor kinderen niet veilig kunnen spelen. (Als je een kampeerplek hebt). Geen handdoekje leggen bij het zwembad? Zeker wel. Je kunt overlast hebben van de entertainment van andere campings.Op de website komt het over als een rustige camping, maar dat vinden wij helemaal niet. We zijn wel wat gewend, maar dit keer hebben we het helaas niet getroffen. Volgende keer weer fijn een RCN camping!
3 mesi ago

Anne
Olandese
Prachtige camping, mooi aangelegd met veel groen en oleanders en kampeerplekken zijn afgebakend door heggen. Leuk zwembad, alleen de grote met glijbanen is zo koud dat de hele camping bij de verwarmde baden zit. Beetje druk daar dus. Bedjes zijn in de middag wel vaak bezet met handdoeken. Winkel is prima, afhaal duurt veel te lang en restaurant heeft weinig keuze. Wel hele mooie stacaravans met mooi uitzicht! Een kampeerplek met privé sanitair is ook ideaal. Wel geluidsoverlast van de naastgelegen camping. Personeel is heel aardig.
4 mesi ago

Marco
Olandese
Erg fijne camping , mooi aangelegd en prima onderhouden. Altijd wel bedjes vrij bij het zwembad wat ook erg fijn is. We zijn hier 2x geweest (staplaats en Chalet) en komen zeker terug. Nette camping en niet zo schreeuwerig als andere in de omgeving. Omgeving is ook erg leuk, kortom een aanrader.
5 mesi ago

Kitty Weenink-Verduin
Olandese
Komen hier al 8 jaar blijft een super camping, met een mooi zwembad en blijft ieder jaar weer een verrassing wat er nu weer aangepakt en verbertert is.
1 anno ago

Margreet
Olandese
Wij waren hier in 2017 al twee weken naartoe geweest en op verzoek van de kids (nu 4, 8 en 14) dit jaar weer. Beide jaren in stacaravan 101. Zit geen airco in, maar we ervaren dat niet als probleem, want het overgrote gedeelte van de nachten koelt het buiten prima af en is met open raam slapen lekker. We vinden het een heerlijke camping. Ruim opgezet. Ze zijn steeds aan het vernieuwen. Zo is het gedeelte tegenover ons huisje t.o.v. 2017 helemaal vernieuwd. Volgens mij doen ze steeds een stukje. We kregen inderdaad een brochure bij aankomst over een heel nieuw gedeelte wat in 2020 af moet zijn. Voor de rest ademt de camping een gemoedelijke sfeer. Entertainment wordt op sommige avonden ook al soms in het Engels gesproken. In 2017 en ook nu weer geen moeite gehad om bedjes te vinden bij het zwembad. Op welk tijdstip van de dag we ook gingen. Ik hoop dat dat ook blijft nadat dat nieuwe gedeelte wordt opgeleverd.
1 anno ago

Mevr.Hoogervorst
Olandese
Grote maar toch rustige camping, met veel privacy bij de plek. Veel aandacht voor natuur en beplanting op het terrein. Aardig personeel, en echt 5 sterrenwaardig!
1 anno ago