Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Lavatrici
3.5 / 5 (6 voti)

Le Clos des Chenes

Route de Belgodère
F-20226, Belgodere
Francia

Le Clos des Chenes è un campeggio a Belgodere, Francia. Le Clos des Chenes ha un ristorante e una piscina al coperto. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Karin
Olandese
Op de bonnefooi een weekje op deze camping gestaan. Plaats mag je zelf uitzoeken, waardoor naast ons meerdere tenten veel te dicht naast/op elkaar stonden. We hadden gelukkig een ruime plaats met voldoende schaduw. Zwembad was schoon, leuke glijbaan voor de kids. Het sanitair was echter smerig en onderkomen. Een kleine 60 euro voor 5 personen, 2 tenten en auto per nacht was daarom absolute geldklopperij!
1 anno ago

inge
Olandese
Deze camping is op zich prima: mooie plekken, veel schaduw en een leuk zwembad met glijbaan. Maar het sanitair is echt smerig en stinkt. Dit was echt jammer want verder was het oké. Voldoende plek begin augustus.
1 anno ago

nathaliesteven
Olandese
wij hadden een bungalow B geboekt voor 600 euro voor 2 volw en 2 kids in juli en deze was echt super klein en zeker 30 jaar oud (ook de matrassen, na 2 dagen had ik reeds pijn aan mijn rug) oudere mevrouw à de receptie absoluut niet vriendelijk, ander personeel was wel vriendelijk mooi groot zwembad, maar de glijbaan gaat maar de helft van de tijd (weten nog altijd niet waarom) maar na 1 uur glijbaan lag ze opnieuw 1 uur stil, zelfs midden de namiddag als er super veel volk in het zwembad zat, de kids vonden dit zeer spijtig anders mooie camping, met zeer veel schaduwplaatsen en goed gelegen
1 anno ago

Regine
Olandese
Geweldige omgeving. Camping is voldoende. Mooie zee en strand. Lekker wandelen in de prachtige natuur.
1 anno ago

mark
Olandese
De ligging is prima, lekker rustig enkele minuten van de kustweg en een mooi strand. ruim voldoende sanitair alleen is alles sterk verouderd en wordt er slecht schoongemaakt. wij waren er eind juli en konden voor de tent zoveel plaats nemen als we nodig hadden er was nog ruimte genoeg. Een leuk terras bij het (prima) zwembad alleen toen we om 19:15 pizza wilde bestellen kon dit niet omdat de keuken alleen tussen 20:00 en 21:00 op is voor diner. Deze camping is veel te duur voor een magere 2 sterren camping.
1 anno ago

Maryanne Kostense
Olandese
Wij zijn hier in juli 2008 geweest. De camping ligt vlakbij het strand ( 3 min. met de auto, gratis parkeren) en is een prima plaats om de Balange te ontdekken evenals de kustplaatsen. Nog voor de receptie is een wat open veld, achter de receptie plaatsen met veel schaduw. Er is een zwembad waar de (nederlandse) kinderen elkaar ontmoeten. Wij hadden niet gereserveerd maar konden een goede, grote plek met schaduw uitzoeken. De camping is wel aan de prijs, 50 euro voor 2 volw.+ 2 kinderen. Voor de omgeving van Ile Rouche een echte aanrader. Enig minpuntje: er wordt veel met auto's over de camping gereden.
1 anno ago