Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4 / 5 (10 voti)

La Sousta

Avenue du Pond du Gard
F-30210, Remoulins
Francia

Camping La Sousta in Remoulins is een goede vakantieplek om samen met kleine kinderen te verblijven. De leuke avondshows, het zwembad, de rivier en kinderclub zorgen ervoor dat er genoeg vermaak is op de camping. Om de camping heen vind je het ridderdorp La Couvertoirade, het Cirque de Navacelles en de bamboe-tuin van Anduze om te bezoeken.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Nederlander
Olandese
Overnachting voor 2 dagen op terug reis.
2 mesi ago

Mirian
Olandese
Voor ons een door reis camping op weg naar huis vanuit Spanje. Echte natuur camping met ruime plaatsen onder de naaldbomen. Ligging aan de rivier waar je kan zwemmen en wat dammetjes kan bouwen. Klein zwembad, restaurantje en winkeltje. Staat van sanitair en hygiene kan beter, zeker ter vergelijking van de Spaanse camping is dit even schakelen. Rustig in de nacht, weinig verlichting. Camping is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg.
3 mesi ago

Maarten
Olandese
Redelijke bewakingMooie plaatsen en goede service
3 mesi ago

Bas
Olandese
De camping ligt op een prachtige locatie, vlak bij de Pont du Gard. In de omgeving is meer dan genoeg te doen. Er zijn heel veel schaduwplekken op de camping en dat is fijn in de hete zomers. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Goed brood op de camping en ook lekkere pizza's in het restaurant.Animatie is prima, maar gaat wel tot 23.30 uur door. Dat is laat, maar daarna keert de rust op de camping wel terug.Groot punt van aandacht is het sanitair. De toiletgebouwen zijn niet meer up to date en ook niet echt schoon. Nog veel hurktoiletten en de gewone toiletpotten hebben geen bril. Echt schoon zijn ze ook niet. De urinoirs zijn vaak ronduit vies en stinken. De toiletgebouwen worden ook mar een keer per dag schoongemaakt en ook niet goed. De douches waren nog wel ok. Kortom hier is nog flink winst te behalen door een upgrade en vaker schoonmaken. Dan zouden de 4 sterren echt verdiend zijn. Nu komen ze niet verder dan 2 sterren.
3 mesi ago

Van den Heuvel
Olandese
Heerlijke plek voor wat dagen of zelfs langer. Goede uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving. Fijne, mooie camping met vriendelijk personeel. Vooral het riviertje aan de camping is heel leuk. Toiletgebouw simpel maar keurig. Evt n schoonmaak extra op de dag niet verkeerd. De pizza's op de camping zijn prima te doen.
3 mesi ago

Leontine
Olandese
De camping ligt aan een prachtige rivier. We hebben daar iedere ochtend gezwommen. Af en toe ook ijsvogeltjes gespot.
3 mesi ago

Henk Berendsen
Olandese
Mooie camping, wel veel honden en hondengeblaf, soms problemen met elektra. Met 2 caravans en een camper klapt ie er uit, logisch hè met maar 6 ampere. Hier weinig begrip voor vanuit personeel, zonder overleg wordt caravan op andere paal aangesloten " als je het niet zint rot je maar op", tegen campinggasten die hier al 11 jaar staan.
3 mesi ago

IreneP
Olandese
Paar nachten op deze camping gekampeerd. Veel gezinnen met kleine kinderen. Ruime plekken. Sanitair is verouderd, niet altijd warm water bij de douches. ‘Snachts rustig. Kleine campingwinkel. Heerlijk gegeten bij restaurant bij de pont du gard, aanrader (niet met kleine kinderen) . Altijd leuk om te kanoën over de Gard, prima zelf te regelen in Collias (kan ook georganiseerd via de camping)
3 mesi ago

Tanjahen
Olandese
Prima camping, heel mooi gelegen. Veel toiletblokken dus nooit druk, WiFi tegen betaling. Iedere avond wordt er iets georganiseerd bij de receptie/bar/restaurant, maar na 24.00 uur echt rustig op de camping. Pont du Gard in de ochtend bezoeken zonder toeristen is bijzonder, zeker doen! Wij komen nog eens terug.
3 mesi ago

Poelhuis
Olandese
De camping ligt in een bos, daardoor zijn de plekken erg verschillend en liggen ze kriskras over de camping.Wij hadden werkelijk een schitterende plek (nr 126). Erg groot en mooi gelegen tussen de rivier en het zwembad. Doordat we gedeeltelijk onder de bomen stonden is onze voortent wel heel vies geworden van de vogelpoep, vallende naalden en hars van de bomenHet sanitair op de camping is wat verouderd maar wel schoon. Over het algemeen maakt de camping een wat verouderde indruk maar het is wel onderhouden en niet stuk. Naast voornamelijk fransozen waren er vooral nederlanders, belgen en duitsers.De ligging van de camping is werkelijk perfect. Plaatsen Uzes, Nimes, Avignon zijn binnen 30 min te bereiken. De Pont du Gard ligt om de hoek!Het zwembad is niet erg groot maar wel netjes. Soms wat druk. De rivier is super schoon met glashelder water. De diepte van de rivier langs de camping was max. 80 cm schat ik.
3 mesi ago