Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (4 voti)

La Plage


72510, Mansigné (Sarthe)
Francia

La Plage è un campeggio con 100 tende a Mansigné (Sarthe), Francia. La Plage ha wifi e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Gezin met kinderen
Olandese
Een rustige camping met voornamelijk Fransen. Beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Sanitair wordt goed onderhouden. Het meer zit naast de camping, waarbij het zwemgedeelte wordt gezuiverd. Ook leuk om langs het meer te wandelen. Zwembad is van de gemeente, maar wordt voornamelijk door campinggasten gebruikt. Supermarkt en bakker in het dorp, grote supermarkt op ca. 20 minuten afstand. In directe omgeving niet veel te doen.
1 anno ago

Yvon
Olandese
Helaas waren er in juli nog wat weinig mensen. Ik denk dat dat ook wel met de slechte weersvooruitzichten te maken had (in heel Frankrijk was het niet bijzonder goed dit jaar)Ondanks dat vonden wij het een leuke camping, met wel hele grote standplaatsen. De beheerders waren erg vriendelijk en er was genoeg te doen. Het zwembad was prima en was een badmeester aanwezig. Het dorp Mansigne zelf is niet veel, maar je zit zo in Le Mans wat een super mooie stad is. Ook La Fleche is een leuke plaats in de buurt. Leuk voor verblijf van een paar dagen.
1 anno ago

Bert Wennekes
Olandese
Camping waar veel plaatsen leeg stonden ondanks het hoog-seizoen. Camping waar weinig te doen is voor de gasten. Verder is mansigne nu niet echt een plaats die overloopt van de activiteit. De camping is lekker rustig alleen veel last van de gasten(toeteren en schreeuwen na 23.00 uur) van de brasserie die aan het strandje ligt achter de camping. Verder op de was in de eerste 10 dagen het zwembad kapot.
1 anno ago

Arno B.
Olandese
Leuke camping voor weinig geld. Direct aan meer met strand. Daarnaast nog twee tennisbanen en zwembaden. Camping zeker de moeite waard. Leuke speeltuin. Dicht bij Tours, le Mans en Nantes.
1 anno ago