Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (3 voti)

La Palhere

Route du mas de la barque
F-48800, Villefort (Cevennes)
Francia

La Palhere è un campeggio con 30 tende a Villefort (Cevennes), Francia. La Palhere ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Maarit Ivalo
Olandese
Prachtige camping in de ruige Cevennen. Nauwelijks andere Nederlanders in augustus. Ondanks de ruige omgeving vooral veel jonge kinderen. Onze kinderen van 10 en 11 miste wat aansluiting door taal en leeftijdsverschil. Sanitair is prima. Plekken aan de rivier zijn het mooist. De plekken zijn ietwat aan de krappe kant. Het enige minpunt van deze camping is de noord-zuid oriëntatie en de ligging op de west-helling. Hierdoor heeft de camping relatief weinig zon. Geachte eigenaar, wilt u de bijen bij het zwembad niet doodspuiten met gif, alleen omdat er een stom kind op ging staan? Supervakantie gehad!
1 anno ago

Maaike
Olandese
Wij verbleven hier bijna drie weken en wij vonden het perfect. Weinig Nederlanders (voor ons een plus), relaxte sfeer en een zeer vriendelijk gezin (3 generaties) die de camping plus het restaurantje draaiende houdt (de pizza's zijn goed!). Je staat wat dicht op elkaar, de plekjes zijn her en der aan de krappe kant, maar omdat de sfeer zo prettig was hinderde dat ons niet. Pluspunten: het zwembad, het riviertje met zowel diepe als ondiepe plekken, de speeltuin met trampolines voor de kinderen, kindersanitair. Alles keurig onderhouden. Deze camping is het meest geschikt voor natuurliefhebbers, mensen die houden van onaangetaste, dunbevolkte gebieden en gezinnen met jonge kinderen. De Cevennen is een magische streek. Tip: La Mas de La Barque: huur een mountainbike of verken de Mont Lozere te voet. Heerlijk ruig en verlaten. Hypermarches en massatoerisme met bijbehorende attracties zijn ver weg. Villefort 5 km verderop heeft echter alle basisbehoeften en is een leuk plaatsje met terrasjes, wat winkels en een blauw meer. Tip: ga eens eten bij Hotel Balme/Restaurant La Cale, restaurant met heerlijke menu's in een prachtig, authentiek pand.
1 anno ago

Wil
Olandese
Rustige eenvoudige kleine camping met vriendelijke franse eigenaren. Kamperen direct aan de beek. BBq en kampvuur toegestaan. Mooie natuur.
1 anno ago