Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
2.5 / 5 (10 voti)

La Paille Haute

Rue Verte
62156, Boiry-Notre-Dame
Francia

La Paille Haute è un campeggio con 30 tende a Boiry-Notre-Dame, Francia. La Paille Haute ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Claire Biere - Damen
Olandese
Prima voor een overnachting, je mag staan waar je wilt en je wordt verwelkomt op een fijne manier. De keuken is niet van geweldige kwaliteit en wel wat prijzig. Wij waren met ons trekkerstentje, het regende en na het opbreken, konden we droog zitten onder de mega grote overkapping en gebruik maken van de picknicktafels. Super!!
3 mesi ago

Fam. Peters
Olandese
De camping is mooi gelegen en heeft mooie plekken. Het sanitair is netjes en schoon. Het zwembad is mooi en het is fijn dat er ligbedjes bij zijn. Het restaurant viel ons tegen, er was een klein menu en het eten was van slechte kwaliteit, waar je wel flink voor moest betalen.
3 mesi ago

Roelof
Olandese
Pas op bij het afrekenen via de pin.Bij ons is het bedrag 2x afgeschreven van onze rekening. Bij navraag op de receptie deed men alleen maar moeilijk en werd geen hulp geboden. We moesten het zelf maar met de bank regelen. Bij navraag op de camping bleek dat nog enkele gasten deze ervaring hadden.
3 mesi ago

Willemijn
Olandese
Prima camping, zeker voor 1 nacht. Mooie vlakke plekken met goed gras. Zwembad verouderd, maar om even af te koelen prima. Kinderen hebben er tot savonds laat heerlijk gezwommen.Leuk springkussen en paar speelplekken. Helaas is er op zondagochtend geen brood, houd hier rekening mee als je op zaterdag aankomt.
3 mesi ago

Familie op doorreis
Olandese
Overnachtingscamping waarbij sanitair bijna uit elkaar valt van ellende. Veldjes zijn netjes en horeca was gesloten. Ontvangst was prima. Verders rustige nacht gehad. Samenvattend prima voor maximaal 1 nacht waarbij je geen hoge verwachtingen moet hebben.
4 mesi ago

Vakantiefans
Olandese
Onvriendelijk eigenaar Vreselijk slechte toegang met grote gaten Sanitair word slecht schoongemaakt Closetpapier alleen maar 1 rol bij de ingang en meestal leeg Iedereen staat maar kris kras door elkaar en niks is afgebakend alles is dus een heel rommelige uitstraling Restaurant waar het eten slecht is Niet voor herhaling vatbaar
1 anno ago

Legra
Olandese
We wilde zoals al 15 jaar onze vakantie beëindigen in het najaar op deze camping We kwamen soms 2 a 3 keer p/ jaar Tot onze verbazing werden we op zeer onvriendelijke manier weggestuurd en gezegd we zijn gesloten Dit was pure onzin want op de site van de camping staat ze open zijn tot 26 oktober en wij stonden er 16 oktober voor een plaats We hadden ons moeten melden bij de receptie maar die was gesloten zoals altijd Het is al jaren gebruikelijk dat de receptie gesloten is en je zelf een plaats zoekt en later meld Er was ook geen discussie mogelijk want we moesten vertrekken en de eigenaar liep gewoon weg Wij zijn in heel ons leven nog nooit zo slecht behandeld Zo leer je mensen kennen waar je al 15 jaar komt niet alleen voor 1 nacht maar altijd voor 5 dagen of zelfs voor 1 week dus vaak 3 weken per jaar Na een lange reis veel regen file's dachten we gezellig naar onze vertrouwde camping te gaan We komen hier nooit meer
1 anno ago

Sander
Olandese
Heerlijke camping om een nacht door te brengen op weg naar huis. Alles ziet er zeer netjes en schoon uit, zeer vriendelijk personeel en lekker rustig.
1 anno ago

Irsky
Olandese
We wilde zoals we al 15 jaar deden onze vakantie beëindigen in het najaar op deze camping Hier kwamen we soms 2 tot 3 keer per jaar Tot onze verbazing werden we gewoon op een zeer onvriendelijke manier weggestuurd en werd gezegd we zijn gesloten Dit was pure onzin want op de site van de camping staat dat de camping open is tot 26 oktober en wij stonden er op 16 oktober voor een plaats We hadden ons moeten melden bij de receptie maar die was gesloten zoals altijd Het is al jaren gebruikelijk dat de receptie gesloten is en dat je zelf een plaats zoekt en later meld Er was ook geen discussie mogelijk want we moesten maar vertrekken en de eigenaar liep gewoon weg Wij zijn in heel ons leven nog nooit zo slecht behandeld Zo leer je mensen kennen waar je al 15 jaar komt en niet alleen voor 1 nacht maar altijd voor 5 dagen of zelfs voor 1 week dus vaak 3 weken per jaar Na een lange reis en veel regen en file's dachten we gezellig naar onze ver
1 anno ago

Anita
Olandese
1 nacht gebleven als overnachtingscamping, zeer vriendelijk ontvangst! Ik zou er niet mijn hele vakantie willen verblijven. Velden zijn netjes en ruim, je mag zelf kiezen. Sanitair tip neem toiletpapier mee ;-) Wij hebben in het restaurant gegeten, maar dat is echt geen aanrader! Zeer prijzig! en niet erg lekker. Je kan er ook afhalen echter zagen wij dat te laat. Zwembad zag er niet uit, daar hebben we maar niet in gezwommen. Restaurant bediening is goed en ziet er gezellig uit, maar ik zou het bij een wijntje houden.... Na een lange rit door het drukke Parijs ben je er zo dat was wel erg fijn. en de volgende dag zo weer onderweg naar de snelweg!
1 anno ago