Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (7 voti)

La Fontaine

Route de Saint Molf - D 233 - Kersavary
44350, Guérande (Loire Atlantique)
Francia

La Fontaine è un campeggio con 100 tende a Guérande (Loire Atlantique), Francia. La Fontaine ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Marina
Olandese
Camping voor drie weken gereserveerd. Bij aankomst niet al te vriendelijk in het Frans ontvangen. Eigenaren spreken geen woord Engels. Gelukkig kwamen we aan met een Belgisch stel wat voor ons kon vertalen in Nederlands/Frans. Of we de factuur wel betaald hadden!! Dat hadden we. Na het afgeven van onze reserveringspapieren (zodat ze het konden nakijken) werd ons de sleutel van de slagboom en de WIFI code in de handen gedrukt. We konden gaan. Plaats 109, hele grote plek. Sanitair is schoon. Zwembad ligt vol in de zon, goede ligbedden, helaas geen parasols. Voor kinderen geen animatie. Voor volwassenen wordt er van alles georganiseerd. Elke avond harde muziek bij de bar tot een uur of half één. Na een week de eigenaars gevraagd of dit minder kon. Werd niks mee gedaan. Na twee weken zijn wij vertrokken naar een andere camping. Kregen ons geld niet terug van de laatste week. Mevrouw maakte ons voor van alles uit. nooit weer deze camping.
1 anno ago

Fam. Doornbos
Olandese
Camping La Fontaine is een rustige camping met ruime kampeerplaatsen. Wij hebben 11 zonnige dagen doorgebracht op de camping in juni 2018. Enthousiast welkom geheten mochten we zelf een plaats uitzoeken voor onze tent. De camping heeft een mooi zwembad en een schoon toiletgebouw. De huuraccommodaties zijn op een aparte gedeelte van de camping. Het dorp Guerande is echt een bezoek waard. De omgeving van de camping leent zich voor mooie fietstochten. Kortom wij hebben een positief beeld van deze camping en de omgeving.
1 anno ago

Sonja
Olandese
Dit is een mooie kleine camping vlak bij Guerande en ongeveer 15 minuten rijden van de stranden. Wij stonden op het tentenveld, was bij aankomst heerlijk rustig, maar na een paar dagen helaas buren die graag om 7 uur met de kinderen buiten spelen. Onze plaats was maar net groot genoeg voor onze (grote) tent, dus dan zitten de buren wel erg dichtbij. De tentplaatsen hebben geen groenafscheiding. Verder werden tijdens ons verblijf alle hoeken en gaten opgevuld met kleine tentjes van mensen op doorreis. Daardoor stond er naast onze tent een paar dagen nog een extra tentje terwijl wij de hoekplaats hadden. Zwembad is leuk voor de kinderen maar wel erg koud. Broodservice op de camping en heel schoon sanitair ondanks de drukte en altijd plaats bij douche en toilet! Prettige en mooie schone camping en met de buren moet je (altijd) mazzel hebben!
1 anno ago

Eric-Jan van Zijl
Olandese
Nieuw en schoon sanitair, grote plekken en lekker rustig. Zwembad was wat aan de koude kant, omdat het niet zo warm was. Behulpzame en oplettende camping eigenaren. Prima uitvalsbasis om Guerande en omgeving te verkennen.
1 anno ago

meeuwsenjoke
Olandese
Eigenaren zijn zeer klantvriendelijk. Geven heel veel info over streek. Het geheel wordt keurig onderhouden. Prachtige plekken, super sanitair . Mooie streek waar veel te bekijken valt.
1 anno ago

Everstein
Olandese
Vroeger schijnt de camping niet zo'n beste naam gehad te hebben i.v.m. verouderde toestanden, maar thans zeker de moeite waard. Leuke ligging t.o.v. Guerande en zoutpannengebied, geheel nieuw sanitair en ruime caravanplekken. De beheerders zijn uitermate vriendelijk en doen alles voor je. Vergeet niet de wandelkaarten te halen bij de VVV. Voor wandelaars een gebied bij uitstek.
1 anno ago

A van Well
Olandese
Deze camping ligt in landelijke omgeving en op fietsafstand van vestingstadje Guerande. Standplaatsen op een veld of op afgebakende plaatsen met weinig, meer / minder schaduw. De plaatsen zijn vrij ruim, zo'n 100-150 m2 ; wij stonden op plaats nr 106 van 200 m2 ! Er is een zwembad (110-140 cm diep) met kinderbadje van 30 cm. Er zijn pingpongtafels, enkele speeltoestellen en enkele fitnesstoestellen buiten. En 2 jeu de boules banen. Er heerst een familiale sfeer mede dankzij de eigenaars Marc en Joelle. Zij staan altijd voor u klaar. Al bij aankomst nemen ze de tijd om u alles uit te leggen. Het sanitair is vrij nieuw en wordt netjes bijgehouden. Wel toiletpapier meebrengen. Goed uitgangspunt voor fietstochten. Grote supermarkten op 5 a 10 autominuten van de camping.
1 anno ago