Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (6 voti)

La Ferme de Peridundellu


20231, Venaco
Francia

La Ferme de Peridundellu è un campeggio con 30 tende a Venaco, Francia. Sono consentiti cani. Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Ristorante

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Herman
Olandese
Rust, ruimte en centraal gelegen in het prachtige natuurreservaat van Corsica, Eigenaar welke zijn omgeving goed kent en heerlijk kan koken!
1 anno ago

Ron en conny
Olandese
Zeer rustige camping met ruime, vrije plaatsen die je zelf mag kiezen. Campingplaatsen zijn zowel onder bomen als onbeschut. Plaatsen met prachtig uitzicht beschikbaar. Riviertje met zwem en speelmogelijkheden op loop afstand. Brood op bestelling en wordt aan de tent geleverd. Mogelijkheid om een heerlijk 3 gangen menu te eten voor een zeer lage prijs. De eigenaar kookt en serveert zelf. Heeft altijd goede zin. Camping is een goede uitgangsbasis voor wandelingen. Je bent met 20 minuten autorijden in Corte. Niet overdreven, maar keurig sanitair. Warme douches beschikbaar (gratis)
1 anno ago

leozeelenberg
Olandese
Een kleine en heel natuurlijk aangelegde camping met veel bomen en afwisseling en mooie uitzichten over de dalen en bergen. Douches zijn wat onhandig doordat je ze zelf vast moet houden maar verder wel oké.
1 anno ago

C en Y
Olandese
Heerlijk rustige camping met fantastisch uitzicht en ruime plaatsen. Zoek zelf een plaatsje uit en kom maar naar kantoortje als dat weer open is. Elke dag vers brood aan de tent gebracht. Heerlijk gegeten in het eenvoudige restaurantje.
1 anno ago

Lex
Olandese
La Ferme de Peridundellu is een mooie camping met een geweldig uitzicht op de ruige bergen in het binnenland van Corsica. Er zijn enkele veldjes voor campers en caravans (met elektriciteit), daarnaast ook mooie plekken voor tenten in het bos. Erg vriendelijke eigenaar die ook eenvoudige maar smakelijke maaltijden bereidt. Een aanrader voor (berg)wandelaars.
1 anno ago

Paul
Olandese
goede eenvoudige camping; reserveren niet nodig. voor caravans wat moeilijk toegankelijk. met aanhanger/tent gestaan. gratis koelelementen invriezen; wasmachines en gekoelde dranken aanwezig (3,50 voor fles rosé !). we zijn hier echt tot rust gekomen, na de drukte aan de kust. rivier is te voet bereikbaar maar niet handig met jonge kinderen.
1 anno ago