Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

La Diège

Moulin de l'Aymerie
12700, Sonnac
Francia

La Diège è un campeggio a Sonnac, Francia. La Diège ha wifi e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Klaas en Froukje
Olandese
Wat hadden we dit jaar weer een heerlijke vakantie hier. Kinderen hebben zich prima vermaakt ondanks dat de slingerboom door hoog water er niet meer was. Het nest poesjes kreeg (te) veel aandacht. Heerlijk gebbq't, fijne pizza-avonden.
2 mesi ago

Fam. de Jong
Olandese
Caspar en José wat was het weer heerlijk! Bedankt dat we nog even bij jullie konden verblijven en het einde van de vakantie nog konden uitstellen in een vooraf opgezette tent. Alles schoon en goed verzorgd! Gezellig om jullie weer te zien en heerlijk genoten van de rust en het sfeertje (alles kan en niets moet). Kinderen wederom heerlijk aan het spelen met ander kinderen, werken aan de dam en kreeftjes gevist. Men roept wel eens terugkeren kan alleen een teleurstelling worden; dat is dus nìet waar. Als je voor natuur, sfeer en rust gaat èn voor brocante afstruinen.. La Diège is the place to be.
3 mesi ago

Fam. de Jong
Olandese
Wat hebben we het heerlijk gehad! Kamperen in de natuur, basic maar brandschoon sanitair, heerlijk sfeertje (alles kan, niets moet). Als je van brocante houdt weten Caspar en José ook een geweldig adresje. Heerlijk ontspannen onze vakantie afgesloten in een vooraf opgezette tent met bed. Ook weer brandschoon en zeer goed verzorgd. Een aanrader. Kinderen hebben weer dammen gebouwd en op kreeftjes gevist, wij dus tijd om lekker te lezen. Tot ziens Caspar en José, we'll be back
3 mesi ago

Peter en Anja
Olandese
Het is goed vertoeven op camping La Diège! Door corona hebben wij de camping niet in volle glorie kunnen aanschouwen, dus er zit niets anders op: we zullen nog een keer terug moeten. Ook dankzij corona hadden Caspar en José de tijd voor een gezellig kletspraatje en hadden we ruime plekken tot onze beschikking. Heel erg fijn dat La Diège toch open was, al was het dan in afgeslankte vorm. Het toiletgebouw is gedateerd, maar erg netjes en schoon. De douches werken als een tierelier en voorzien van mengkranen. Ik ben wel benieuwd of de hoeveelheid toiletten en douches toereikend zijn wanneer de meeste plekken bezet zijn. Het lijkt wat weinig, maar wellicht wijst de praktijk toch anders uit. De hoeveelheid vliegen varieert enigszins per dag, maar die mogen wat ons betreft ‘opvliegen’, dan wordt het nóg aangenamer. We hebben dit jaar erg genoten van wat de camping en de eigenaren te bieden hebben en kijken alweer uit naar de volgende keer.
1 anno ago

Liesbeth
Olandese
Ouderwetse camping zoals wij een camping willen hebben, geen toeters en bellen maar wel heel veel ruimte! In september heb je zoveel ruimte dat je kan gaan staan waar je wilt en op mooie open plekken. In de middag komen de 5 kipjes buurten en in de nacht hoor je uilen. Veel leuke oude plaatsjes in de buurt, ook om mooie wandelingen te maken.
1 anno ago

Jonathan
Olandese
Deze camping was een heerlijke verrassing voor ons. Met een baby en een jongen van 6 was het een ideale omgeving. - Vriendelijke familie, met goed ontvangst. Persoonlijke benadering gedurende de gehele 2 weken. Zijn heel fijn met kinderen. - ontzettend mooie omgeving met oude dorpjes en goede afstand. - veel te doen voor kinderen. - heerlijk zwemwater, bijna lagoon achtig. - veel vliegen met vlagen, maar daar kun je je prima tegen wapenen en ze zijn er niet permanent. Daarbij heb ik in principe geen mug of wesp gezien.... Doe mij dan maar vliegen als je dat toch midden in de natuur zit. Even ter correctie /aanvulling op de vorige review.. Ik was bij deze bbq, en ik heb het totaal niet zo ervaren. Er werdt ca. 10 x vlees aangeboden en 6 soorten salade. En het lijkt mij logisch dat je overgebleven vlees opeet.
1 anno ago

Pieter Hofstede
Olandese
Na een lange reis aangekomen op la diege om te rusten. Helaas kon dat niet omdat er overal vliegen zijn. Ik spreek niet over een paar maar duizenden. We hebben drie vliegenvangers op gehangen en 5 plakstrips en die zaten zo vol. De BBQ was gezellig , na een 4 rondes vlees werd er omgeroepen laatste stukje vlees... wat mij stoort is dat hun de dag er na met anderen ( de restjes hebben op gegeten) ik vind dit schaamteloos. We snappen nu ook waarom je vooraf moet betalen.
1 anno ago

Niek en Jolanda
Olandese
Onlangs drie weken met onze tent op een grote staanplaats aan de rivier doorgebracht op Camping La Diege, waar we door de Nederlandse eigenaren Casper en José hartelijk werden ontvangen. Camping La Diege - met aangrenzend een eigen bos, en met prachtige stadjes in de omgeving - is een uitgestrekte camping gelegen te midden van een geweldige natuur, waar men (uiteraard bij goede, eigen oplettendheid) nog individueel mag barbecueën. Het (schone) sanitair is eenvoudig, maar een groot pluspunt is dat de douches zijn voorzien van mengkranen en niet van drukknoppen. Grotere kinderen - maar ook volwassenen - kunnen hier, als een dr. Livingstone, op avontuurlijke ontdekkingstocht. Een nostalgisch ingericht barretje - waar ook WiFi is - gelegen aan de rivier, maakt deze camping compleet. U hoeft deze camping alleen nog maar zelf te ervaren...
1 anno ago

Milan Dommering
Olandese
Heerlijke plek midden in de natuur. Gezinscamping in optima forma. Voor alle leeftijden. Schoon, fris, gastvrij, ruime plekken, goede service, betaalbaar en betrouwbaar. Een beek (met dam bouwmogelijkheden voor de kinderen) om te zwemmen en te spelen. Kinderen spelen allemaal met elkaar, vanaf de eerste dag dat ze aankomen. Geen georganiseerd modern vermaak en dikke internetvoorziening (ahhhhh, rust), wel gezamenlijke uitstapjes, eet-avonden (Pot au Feu, Table d'hote en BBQ), samen schilder/knutsel workshop. Cas en José (de eigenaren vd camping) werken altijd zelf, zijn bijzonder gastvrij en behulpzaam en van 7 in de ochtend tot een uur of twee, drie 's nachts aanwezig en altijd enthousiast. Zij kunnen je ook alle leuke, culturele bezienswaardigheden in de omgeving vertellen. Met èn zonder kinderen een plek om terug te komen.
1 anno ago

Jacob Idema
Olandese
Augustus 1985 !!!!!!!!!!!!! nog steeds goede herinneringen !
1 anno ago