Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (5 voti)

La Cascade

Route du Pont
12490, St. Rome-de-Tarn (Aveyron)
Francia

La Cascade è un campeggio a St. Rome-de-Tarn (Aveyron), Francia. La Cascade ha wifi, un negozio campeggio, un snackbar, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi e un campo da tennis.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto
Campo da tennis

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Chataux
Olandese
De kampeer plekken hebben veel schaduw. De 125m2 plekken hebben geen beschutting. De tarn is bevaarbaar voor kano's en wat hier niet prettig is dat er ook waterscooters worden toegelaten tussen zwemmers en peddelende kano's. Lawaai en snelheids overlast. Er ontbreekt een zwemmers trap bij het zwemvlot. Er is een schuine helling welke zeer glad is pas op met vallen. Mooie en beschutte ligweide. Het is slecht gesteld met de brandveiligheid op de camping vluchtwegen zijn door struikgewas dicht gegroeid vanuit de standplaats is een brandblusser niet snel beschikbaar. Deze staan pas bij de wc's. De natuur is hier erg droog er staan coniferen als afbakening naast de standplaats waar dichtbij ge bbq word op houtskool en de campwinkel verkoopt dit. Bij de cascade is het te druk met waterfietsen. Lekker gezwommen in zwembad en rivier. Sanitair op camping is brandschoon. Maar ... is een enorme stijle klim om over een gevaarlijke weg bij de douches te komen. Autos rijden van de helling af kort langs het sanitair gebouw het geen voor gevaarlijke situaties zorgt. Er zijn te weinig toiletten op de camping en het toilet papier was vaak op. De horeca serveert taaie hamburgers. In het restaurant zit je te eten kort naast de flipper kasten en tafeltennistafel totaal geen sfeer. Voor een beetje lucht in de voetbal word als service 2 euro gevraagd. De camping richt zich echter volledig op fransen ook de animatie. Eigenaar doet weinig bewegingen om een internationale camping te zijn. Een gemiste kans. Samenvattend verdient de camping voor ons geen 4e ster. Camping is veraf van supermarkt. Omgeving en tarn zijn prachtig.
1 anno ago

reinier
Olandese
Camping is mooi gelegen aan de rivier de Tarn. De kampeerplaatsen liggen veelal dicht bij de rivier in vergelijking met de "huisjes ". Gebied kenmerkt zich door stijle hellingen en dat geldt zeker voor de camping. Even brood halen, naar het zwembad of de centrale sanitair voorzieningen is een pittig stukje naar boven lopen, maar gelukkig mag je ook weer naar beneden. Weinig Nederlanders, voornamelijk Franse bezoekers. Rivier is mooi en biedt genoeg plezier waardoor de wandeling naar het zwembad vaak achterwege bleef. Plekken niet erg groot maar groot genoeg. Keurig onderhouden en rustige omgeving. Als je graag vermaakt wilt worden moet je er niet zijn maar anders een prima camping. Kwaliteit van het restaurant is niet geweldig maar in het dorpje, nog verder de heuvel op.....is een prima auberge. Zwembad prima afmetingen met genoeg ligstoelen.
1 anno ago

Els
Olandese
Wij waren hier voor een overnachting onderweg naar het zuiden. Heel mooi gelegen aan de Tarn, wel een avontuur om beneden aan de rivier te komen met de caravan door de steile weg. Gastvrij ontvangen, een goede plek, bijna aan het water, gekregen. We hebben genoten van de rust en de vogels. Er is een zwembad en een sporthal. Het sanitair is waarschijnlijk volledig vernieuwd en voldoet aan alle eisen, superschoon en mooi. Het dorp is niet veel bijzonders, oud en stil. Als je van rust en natuur houdt is dit een heerlijke camping. Terug omhoog met de caravan was met onze auto niet te doen, gelukkig bood de campingbeheerder met een 4x4 uitkomst.
1 anno ago

J Knim
Olandese
Locatie = mooi. Terrassencamping aan een diepe rivier.Geen pootje baden of dammen bouwen. De meest trieste pizza ooit gegeten bij de camping.Verder jaagt de beheerder op iedereen die geen"campingbandje "om zijn pols heeft.Hoe zielig. Zeer klein dorpje zonder vertier 1 bar,1bakker,1kleine spar, geen vertier.Voor wat activiteiten moet je de auto in.Voor ons geen herhaalvakantie.
1 anno ago

R.Fransen
Olandese
Deze camping heeft een gespleten persoonlijkheid. Aan de ene kant een fantastische ligging, zeer vriendelijk personeel, veel rust, een uitstekend zwembad en voldoende eet- en drinkgelegenheid. Maar tegelijk is de staat van het sanitair bedroevend, en moet je bergbenen hebben om naar de toiletten te lopen. We hebben een heerlijke tijd gehad, veel in de omgeving gedaan en mooie plekken bezocht en een goede conditie gekregen van het lopen naar de toiletgebouwen. En dat sanitair... Ach, daar kun je je best overheen zetten.
1 anno ago