Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
5 / 5 (10 voti)

Gîtes La Gabrielle

Ferme de La Gabrielle
55110, Romagne sous Montfaucon
Francia

Gîtes La Gabrielle è un campeggio a Romagne sous Montfaucon, Francia. Gîtes La Gabrielle ha wifi e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Marinka
Olandese
Wij hebben drie nachten op camping La Gabrielle gestaan met een tent. We werden bij aankomst hartelijk ontvangen en er werd ons een mooi, ruim plekje aangewezen met prachtig uitzicht! De vijf andere plekken van de camping waren ook ruim. Het sanitair is iets verouderd, maar wel schoon en van alle gemakken voorzien. De eigenaren staan altijd klaar om vragen over de omgeving te beantwoorden en er is veel informatie beschikbaar hierover. Kortom, het is een rustige, ruim opgezette, mooie camping, gerund door aardige en behulpzame eigenaren.
1 anno ago

Janet en Theo Smith
Olandese
Voor kampeerders zoals wij is La Gabrielle ideaal. Het is er stil en rustig met maar 6 heel grote kampeerplaatsen. De stress viel als een jas van ons af toen wij daar aankwamen! De eigenaren hebben ons bij aankomst hartelijk ontvangen. De omgeving is prachtig en fijn om te fietsen. We gaan er zeker nog eens heen.
1 anno ago

Alke Alexander van Marsbergen
Olandese
Het is een mooie plek voor mensen die naar rust verlangen. De eigenaren zijn gastvrij. En vriendelijk we komen hier vaker om te onthaasten. En te genieten van de natuur en de geschiedenis van de streek
1 anno ago

V Marsbergen
Olandese
Wij komen hier als gezin vaker. En het is altijd een warmbad. We genieten van de rust en de omgeving. En de eigenaren zijn, super lieve mensen. Als je tot rust wil komen, genieten van de natuur of geïnteresseerd ben in ww1. Dan is dit zeker een aanrader. 1 van de verhoren plekjes van Frankrijk
1 anno ago

paul
Olandese
vriendelijke en mooie plek, met overheerlijke maaltijden
1 anno ago

Lianne
Olandese
Warm ontvangst met een drankje, ruime plekken, veel rust. Van de weg langs de camping heb je geen last. Kinderen vermaken zich prima, uitstekend om verstoppertje te spelen over de hele camping. Binnen is erg veel speelgoed en buiten zijn er een aantal speeltoestellen. Maar het beste is nog wel de hoeveelheid folders, eigen gemaakte boekjes, kaarten, tips en trucks en veel andere informatie over de directe en regionale omgeving. Erg interessant trouwens in verband met de Eerste Wereldoorlog. Als de gelegenheid zich aandoet kom Ik hier weer graag terug. (Als ik dan toch een tip mag geven: een trampoline op jullie camping zou niet misstaan en zeer aanvullend zijn.)
1 anno ago

Marian
Olandese
Een geweldige plek om heerlijk tot rust te komen! Zeer ruime plekken, erg 'groen' en prachtig uitzicht vanaf sommige plaatsen. Heel veel te zien en te ontdekken in de omgeving over de 1e W.O. Het privemuseum van Jean-Paul de Vries in Romagne-sous-Montfaucon is zeker de moeite waard.
1 anno ago

Annelies
Olandese
Hartelijke ontvangst met koffie op de kleine camping, 6 kampeerplekken en enkele vakantiewoningen. Prachtige plekken met mooi uitzicht. Gezellige recreatieruimte. Uitstort chemisch toilet alleen indien gevuld met azijn of groene zeep.
1 anno ago

Jan
Olandese
Wat eerdere reviews al schreven. Een ultieme rustplek waar je je gekscherend zou kunnen ergeren aan het geluid van de krekels. De rust, de ruimte. Wij stonden met de caravan op de heuvel op een fantatisch plaatsje. De gastvrijheid is uniek alleen al het feit dat je drinken kan pakken en je gebruik op een lijstje noteer. De recreatieruimte (lees woonkamer is relext. Houten stoelen houten bank en alles heeft iets. De wifi in die ruimte is goed alleen werden wij tegen middernacht de "wonnkamer" uitgezet. De lieve mensen wilden gaan slapen. (Waar vind je dit nog). Sanitair was schoon en netjes en doe zoals je thuis gewend bent ( ruim even op). In de omgeving is zat te zien over de 1e WO. Bezoek zeker het museum van Jean Pierre de Vries. Tref je Jean Pierre zelf ga er gerust voor zitten want die man kan weken vertellen. Lang verhaal kort. La Gabrielle TOP locatie
1 anno ago

Marjon de Melker
Olandese
Deze camping ligt op een prachtige plek in de heuvels van het departement Meuse. Hier kun je genieten van absolute rust, heerlijke wandelingen maken door de velden en bossen en 's avonds in je campingstoel (of op je rug in het gras) de sterrenhemel bewonderen. De eigenaars van la Gabriëlle, Beatrice en Roland, heten iedereen hartelijk welkom en nemen uitgebreid de tijd om je wegwijs te maken en tips te geven wat er in de omgeving te doen is. Ze zijn de hele dag door aanspreekbaar en houden alles superschoon. Er wordt in de hal van het huis een groot aantal folders aangeboden, er ligt een wandel- en een fietsmap, er staat een aantal boeken en je kunt er een bestellijst voor de bakker invullen (pain, baguette, croissants). De huisjes zijn sfeervol en compleet, de zes kampeerplaatsen zijn zeer ruim bemeten en bieden een prachtig uitzicht op de velden. Wij hebben hier geweldig genoten van de gastvrijheid, het natuurschoon en de rust!
1 anno ago