Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
3 / 5 (10 voti)

Floral


26740, La Coucorde
Francia

Floral è un campeggio a La Coucorde, Francia.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture

Qualifiche

Ricreazione

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Hans van der Veken
Olandese
Prima camping voor een overnachting. Vriendelijke eigenaren , lekker zwembadje , goede plaatsen met water en electriciteit , prima restaurantje met erg lekkere pizza's. En voor de liefhebbers.,.,,recht tegenover een kerncentrale. Hoe leuk is dat???
1 anno ago

Vermeulen
Olandese
Als doorreiscamping prima. Uitzicht op kernreactoren en slapen onder de hoogspanningsmast. 4km van de snelweg a7. Alle voorzieningen zijn er. Zwembad, restaurant, trampoline, studios, stacaravans, water op de plaats, internet. Maar wel me de franse slag ;)
1 anno ago

Len
Olandese
Erg kleine camping met een prima zwembadje en trampoline. Uiterst vriendelijk personeel. Het sanitair vonden wij te vies voor onze kinderen, die gingen dan maar op ons eigen chemisch toilet. Douchen hebben we maar even overgeslagen. De camping ligt aan een vrij drukke, doorgaande weg en aan de overkant staan drie gigantische torens van een kerncentrale. De overvloed aan bordjes in 4 talen wat je allemaal niet mag of wel moet (niet de gewone wc gebruiken voor het chemisch toilet, de wc borstel gebruiken na het toiletgebruik, je etensresten opruimen na het afwassen), roepen bij mij altijd wat irritatie op. We waren van plan om twee nachtjes te blijven maar hebben besloten de volgende dag al door te rijden.
1 anno ago

Jules van der Steen
Olandese
Camping Floral In Coucourde is een kleine ideale doorreivamoing. 3,5 km van de autoroute Klein, 20 goede plaatsen met stroom en water op de plek. Sanitair niet 2016, maar proper en warm water. Aardige mensen En je kunt er voor weinig goed eten, keuze uit 3 gerechten. De Rhône ligt voor de deur en een wandeling aan de overkant door de Rue Royale is aanbevelingswaardig Aan het einde ervan is aan de overkant van de weg een uitstekende boulanger. Het uitzicht op de 3 kerncentraletorens is wat minder, maar sAvonds 'leuk' verlicht...
1 anno ago

karin
Olandese
Vorig jaar juli 2011 een tussenstop gemaakt op deze camping. Camping ligt dicht aan de A7(route de soleil).(Montelimar) Zeer gastvrij ontvangen op deze camping. Onze zoon van 3 vond het geweldig dat hij na zo'n lange rit even op de trampoline kon. We kwamen wat laat aan anders hadden we nog een duik kunnen nemen in het zwembad. Wij hadden de stekker van de caravan stuk en wij werden direct geholpen door een camping medewerker. Sanitair was super schoon. Verder konden wij de volgende dag weet optijd rijden. vriendelijke mensen. Als het aan ons ligt dit jaar weer. Houd er rekening mee dat je de camping oprijdt via een steile oprit.Verder is de camping niet duur.
1 anno ago

Hans
Olandese
Toegangsweg helling was niet geschikt om te berijden,moest achteruit rijden en met slippende banden omhoog. Ook andere gasten met hetzelfde probleem. Volgens beheerder kwam het door de regen,als dit bekend is bij beheerder moeten zij dit wel melden!!. Het uitzicht op de kerncentrale geeft niet bepaald een prettig kampeergevoel. Met een camper geen probleem.
1 anno ago

lilian
Olandese
Prima camping voor de heenreis naar Spanje. Vriendelijke eigenaar. in 2011 nieuwe eigenaar. Urbanus is er niet meer, receptie daardoor beter en schoner. Prima plaats voor 1 nacht en 's morgens om 6 uur kun je al vertrekken. Wij vinden het een aanrader!!!! Voor 1 nachtje dan he.
1 anno ago

pannes28
Olandese
Voor 1 nacht tijdens doorreis is dit een redelijke camping. Beetje spannend de camping oprijden, want de receptie zit bovenop een steile helling en hier moet je geen tegenligger krijgen. Steenoven-pizza ok, aardige mensen en spreken ook Engels. Mooi schoon zwembad op de camping is een verademing na een lange rit met kinderen. . . .
1 anno ago

Henk
Olandese
na lange heenreis met veel fileleed is dit een aangename stop. Niet voor 2 weken maar voor 1 a 2 dagen prima. Alles is zeer eenvoudig. Zeer aardige mensen die er alles aan doen om je het naar de zin te maken. Beheerder lijkt inderdaad heel veel op Urbanus.
1 anno ago

Maat
Olandese
Deze camping hebben we uit ¨nood¨zaak aangedaan na een nacht (960km)gereden te hebben. Zwembadje stelt niets voor, de toiletgebouwen zijn oud en smerig, de diverse boodschappen die overal hangen over varkens, dieven etc. slaan nergens op. Op korte afstand van Montilimar wat zeker wel de moeite is, in het dorpje zit een heel goed bakkertje! ( uitrit naar rechts en na een 2km aan de rechter zijde ) Eigenaar is een geldwolf.
1 anno ago