Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (8 voti)

Fermette De la Haye

La Braudière
36120, St. Août
Francia

Fermette De la Haye è un campeggio con 30 tende a St. Août, Francia. Fermette De la Haye ha wifi e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Oliemans
Olandese
Goede doorgang camping op weg naar het zuiden of naar huis.
5 mesi ago

Piet
Olandese
Mooie kleine camping om een paar dagen te blijven. Schoon sanitair en ruime plaatsen. Het huis van Georg Sand in Nohant is de moeite waard om te bezoeken.
1 anno ago

Kloas
Olandese
Nieuwsgierig geworden door de streeknaam 'Berry' zijn we drie nachten campinggast geweest. Prima gasgevers en een prettige en rustige sfeer. Het is een aanrader op weg naar het zuiden of op de terugweg naar Nederland. De plekken zijn ruim. Op het middenterrein is er speelruimte en bij de fermette gelegenheid om te zwemmen en te eten. Het sanitair is schoon en degelijk. Bij volledige bezetting kan de capaciteit mogelijk wat beperkt zijn. De streek kenmerkt zich door uitgestrekte graanvelden en weilanden. Niet zo spectaculair. Wel lekker rustig. De stad Bourges is bezienswaardig. Langs de rivieren Indre en Creuse bevinden zich aardige plekjes. We bezochten onder meer Gargilesse en Crozant. In St. Aout is op dinsdag een streekmarkt (foto's). In onze week was er een muziekfestival in St. Aout, met onder andere de Bourree als thema. Andere campinggasten bereidden zich daarop voor op doedelzak, trekzak, fiddel, fluit of gitaar. Dat gaf een bijzondere extra dimensie aan onze korte verblijf.
1 anno ago

Fam. Schouwenaars
Olandese
Op weg naar de Dordogne hebben we hier een tussenstop van twee nachten gemaakt. Een perfecte plek om in alle rust op adem te komen na de eerste 750 km. De kinderen (13 en 10 jr) zagen het vooraf helemaal niet zitten, "zo'n saaie camping!", maar hebben ook genoten. Ze konden een duik nemen in het zwembadje in de tuin van Rika en Nico, en hadden alle ruimte om te badmintonnen en rond te rennen. In alle opzichten een relaxed adres, we maken er graag nog eens gebruik van.
1 anno ago

j
Olandese
Zeer landelijk gelegen kleine camping. Omgeving leent zich zeker voor een langer verblijf.
1 anno ago

Michael.Marianne.Michelle,Marithe
Olandese
op doorreis naar zuidelijk frankrijk hier een nacht verbleven, zeer vriendelijk/gemoedelijk onthaal, lekker ruim opgezet voor je tent/camper/caravan of een huuraccomodatie, wij hadden een tent en hadden plaats genoeg , genoeg speelruimte voor de kids om te spelen op grasveld
1 anno ago

Brigitta ten Kortenaar
Olandese
In zomer en winter waren wij te gast. Elk jaargetijde had zijn eigen charme: de zon, de overvliegende vleermuizen en het geluid van een enkele krekel in de zomer; de stilte in de winter wanneer het landschap wit gekleurd is en de rijp op de bomen ligt. Op doortocht, gelegen tussen de zonnebloemvelden, genoten wij van de stilte en het gekwaak van de kikkers. Een kleinschalige camping waar de koeien je aangapen en de kippen een hapje mee willen eten. Reserveer je voor het eten, dan krijg je een heerlijke verse maaltijd. De eigenaar bouwt een prachtig sanitairgebouw (incl. wasmachine)wat dit jaar nog klaar zal zijn. Ook is het hier mogelijk om van de chambre d'hôte gebruik te maken als u de tent of de caravan een keertje thuis wilt laten. Het is een aanrader om deze landelijk gelegen camping (die het gehele jaar is geopend) een keer te bezoeken.
1 anno ago

Geert Zaal
Olandese
We hebben in de zomer van 2007 en 2006 op de camping van Rika en Niko gestaan met onze tent. Super naar ons zin gehad, een echte aanrader. Heerlijk rustige omgeving, mooi terein. In de omgeving zijn veel prachtige kastelen te bezichtigen. Ook voor mensen op doorreis naar het zuiden is het een ideale plek.
1 anno ago