Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (5 voti)

Erreka

Avenue de Cumba
64210, Bidart
Francia

Erreka è un campeggio a Bidart, Francia. Erreka ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

BABETTE
Olandese
Veel te veel schaduw bij de Cocosweets. De bomen moeten echt dringend gesnoeid worden. Nu veel te somber daar. Gebeurt dat niet, dan kpmen wij niet meer.
1 anno ago

Fam Schouten
Olandese
Wij stonden in een caravan van homeair met 3 slaapkamers, airco en vaatwasser. Deze caravan (167) stond bovenaan op de terrassen camping met een mooi uitzicht op de Pyreneeën. De camping bestaat uit diverse terrassen en heeft veel stacaravan die dicht op elkaar staan. Die van ons gelukkig niet. Om met je eigen temt of caravan naar deze camping te komen zijn de wegen op de camping erg steil. Op de camping komen vooral veel Fransen. Onze zoon van 15 kon goed contact maken met Franse leeftijd genoten. Animatieteam doet veel met jeugd. Voor mijn zoon van 12 was het een minder leuke camping omdat hij Nederlands sprekende leeftijdsgenootjes miste. Het zwembad is klein, maar prima. De WiFi op de camping is slecht en de stroom viel vaak uit. 15 minuten afdalen naar de kust ben je al bij het strand. De bakker is aan de overkant van de straat en de intermarche op 5 minuten rijden. Een camping winkel hebben we niet gemist. Camping eten is prima.
1 anno ago

Hanneke
Olandese
Dee camping heeft stacaravans en minder pitches. Zwembad is klein. Veel klimwerk en eigenlijk niet aan te raden met caravan. De aankomst gaat nog wel maar het vertrek was iets waar we tegenop zagen, een hele steile weg met aan het einde een haakse bocht met meteen daarna een slagboom. Dat was zweten... Grootste ergernis waren de kakkerlakken die in grote getalen aanwezig zijn, we konden er wel 30 op een avond vangen in de voortent en zaten liever binnen omdat er regelmatig een over ons heen kroop! Hier mag deze camping echt actie op ondernemen. Het goede nieuws is bij navraag dat ze alleen in de natuur overleven maar wij hebben geen risico genomen en alles ingespoten. Receptie was verder wel vriendelijk maar eerlijk gezegd denk ik dat je wel een leukere camping moet kunnen vinden in dit gebied. Strand was prachtig en uitstapt naar spanje omze leukste dag, tapas in San Sebastian. Druk maar super leuke stadje!
1 anno ago

H
Olandese
camping met achterstallig onderhoud, rommelig, wegen slecht, racende golfkarretjes I(belachelijk hard)
1 anno ago

Folkert Jan BOERSMA
Olandese
Kleine en veel hellende plaatsen voor een tenttrailer. Van te voren goed aangeven. Prima plek om de omgeving te verkennen.
1 anno ago