Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (6 voti)

Du Bois Coutal

Guy et Patrice Veysseix
19410, Estivaux
Francia

Du Bois Coutal è un campeggio con 30 tende a Estivaux, Francia. Du Bois Coutal ha wifi, un snackbar e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Familie Schuitema
Olandese
Camping ligt heel mooi tussen de heuvels, mooie ruime plaatsen. Koeien in de buurt, sfeervol. Geen winkeltje, wel brood te bestellen, een klein goed zwembad. Er zijn 2 velden, wij stonden met tent beneden. Meerdere avonden last gehad van kinderen die tot ‘s nachts over de camping lopen en spelen. Sanitair was basic en niet echt schoon, maar voor een paar nachten wel te doen want je zit hier echt midden in de natuur.
1 anno ago

Oomen
Olandese
Dit is echt een prachtige camping die nog het ouderwetse Franse gevoel naar boven brengt. Heel leuk voor kinderen. Net onderhouden sanitair, wordt zeker twee keer per dag schoongemaakt. Fantastisch aardige eigenaar. Zeker een aanrader voor iedereen die van natuur en rust houdt. Op 8 km afstand leuk stadje Uzerche en grotere plaats Brive La Gaillarde op 22 km. Zeer ruime plaatsen met nagenoeg overal schitterend uitzicht.
1 anno ago

Klaartje
Olandese
Mooie camping als je met tent of caravan bent, want dan zijn er volop schaduwrijke plakken. Wij hadden echter een stacaravan gehuurd, deze stond boven op een heuvel in de brandende zon. Geen boompje in de buurt en minstens 50 graden binnen. OK, het was ook uitzonderlijk warm, maar zelfs met 25 graden was die stacaravan niet om uit te houden geweest vanwege het gebrek aan schaduw. Wij hadden ook al in maart gereserveerd voor een week, maar zijn na drie dagen vertrokken.
1 anno ago

Anja Holtkamp
Olandese
Le bois coutal is een fantastische camping voor mensen die niets bijzonders willen, maar gewoon lekker willen kamperen. De plekken zijn ruim (het loopt soms wel wat schuin af) en er is genoeg schaduw. De kinderen vermaken zich er prima en het zwembad is voor iedereen heerlijk om even af te koelen. De houding van de eigenaren is bijzonder plezierig, altijd vriendelijk en behulpzaam. Soms wordt er een 'grillade' georganiseerd met een disco na afloop. De 'grillade' is een absolute aanrader want dat is puur vermaak. De fransen weten er een compleet geheel van te maken. Wat vooral aantrekkelijk is; de eigenaren zijn frans waardoor er niet alleen maar Nederlanders komen maar ook Fransen zijn aanwezig, evenals andere nationaliteiten. De prijs is zo laag dat je bijna geld overhoudt. Doen dus!
1 anno ago

Ank van Dalsem
Olandese
De camping ligt prachtig, volop schaduw als je wilt. Het uitzicht is op de meeste plaatsen zo prachtig....dat je vergeet adem te halen. Sanitair is gedateerd maar netjes. Mooi zwembad met ook weer die mooie ligging. Helaas geen parasols bij het zwembad. Broodservice en barretje. De camping ligt wel wat afgelegen. Zeven kilometer van de dichtstbijzijnde supermarkt. Geen probleem als je een auto bezit. Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaars. Plaatsen als Uzerche en Brive la Gaillarde in de nabijheid. Fietsen is pittig. Wandelroutes te verkrijgen bij de "VVV".
1 anno ago

Valenteijn
Olandese
Ruime plaatsen, kindvriendelijk, er wordt veel georganiseerd. Mooi uitzicht, zwembad, zwemvijver, broodservice, barretje, schoon sanitair.
1 anno ago