Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Domaine de la Faurie

Séniergues
46240, Montfaucon (Lot)
Francia

Domaine de la Faurie è un campeggio a Montfaucon (Lot), Francia. Domaine de la Faurie ha un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Vakantie liefhebbers
Olandese
Op zich prima camping. Maar….Hygiëne niet ok betreft COVID. 2x hondepoep in de speeltuin. Er loopt een hond los. Camping heeft een predikaat charme camping. Dat is het niet. Douches en afwaswater is koud. Zwembad is onbewaakt en niet helemaal schoon water, te weinig chloor? Tot over 23:00 kinderen spelen in de speeltuin. Restaurant redelijk, maar slechte timing wat betreft de gangen. Jammer van domme stomme Nederlandse gasten die ook komen. Teveel sta accommodaties tov normale kampeerplaatsen. Luchtkussen voor de kinderen is vaker niet opgeblazen dan wel. Voor ons was dit eenmalig.
3 mesi ago

Fam Blom
Olandese
Rustige camping in het naseizoen. Hartelijk ontvangst. Grote comfort plekken met water en electriciteit. Heerlijk zwembad, schoon sanitair. Uitstekend restaurant. Prachtig gelegen in n natuurpark. Wandelen vanaf de camping. We zijn hier reeds een aantal keren geweest en het voelt als thuis komen. Er zijn de laatste jaren meer glampings en huisjes geplaatst, dat maakt dat je iets minder keuze hebt voor een kampeerplek. Maar er zijn nog genoeg plekken over.
1 anno ago

Ger Schoeber
Olandese
Fantastische camping. Zeer vriendelijk. Prachtig zwembad. Mooi uitzicht. Goed restaurant. Goed voor rust zoekers
1 anno ago

Rob en Debby uit Alkmaar
Olandese
Hele mooie camping, zeer verzorgd, kleinschalig, mooie, dagelijks goed onderhouden tuin, uitermate aardig personeel, een schoner zwembad (weliswaar spiksplinter nieuw, maar toch...) hebben wij nog niet eerder gezien, goed restaurant. Wel wat verder gelegen van de Dordogne en de Lot dan we dachten, maar zeker meer dan de moeite waard. Wij hadden eigen sanitair, maar als we er gebruik van maakten was het zeer schoon.
1 anno ago

Koplu
Olandese
Groene camping voor wie van rust houdt. Het nieuwe zwembad is top en heeft een prachtig uitzicht. Camping is prima verzorgd. Donderdagavond is er een gezellig optreden van een coverband. Toch denken wij niet dat we teruggaan: - camping is duur. Onze lodge was 2 keer zo duur als wat we op andere campings betalen terwijl ‘ie minder was. Het was in en om de lodge niet om uit te houden wegens gebrek aan schaduw. Ook beperkte inboedel en wegwerpbeddengoed (neem dat zelf mee!). - iedereen is erg op zichzelf. Dat komt misschien omdat de eigenaren geen sfeer maken en er amper animatie is. Het was voor de kids moeilijk vriendjes te maken (was op de vorige 7 campings geen issue). - restaurant is prijzig en heeft een eenzijdige kaart. Zwarte pizza’s moesten we terugbrengen en dat werd niet gewaardeerd. Het ontbrak aan klantvriendelijkheid bij de eigenaren. Maar... we hebben een heerlijke vakantie gehad met veel zwemplezier, in oase van rust!
1 anno ago

Frank
Olandese
Prachtig gelegen camping, fantastisch uitzicht en zee van ruimte.. alles is zeer goed verzorgd en zeer schoon. Prima restaurant, bar en afhaal gelegenheid... fijn overzichtelijk zwembad ( nieuw) wij hadden een premium sta caravan... erg veel ruimte en privacy ....fijne camping.. voor gezinnen met kinderen onder de 16 jaar....enige puntje, maar dat is overal in de lot/ Dordogne ... je moet iets verder rijden voor een dorpje.. maar nog steeds prima te doen ...
1 anno ago

Vincent van Doorne
Olandese
Kleinschalige en rustige camping, prachtig gelegen. Alles uitstekend onderhouden en zeer schoon. sanitair. Zeer sfeervol opgezet met gezellig terras. Wij stonden op plaats 9 aan het begin van de camping. Deze plaatsen zijn erg ruim bieden voldoende schaduw en een rustige ligging. Achteraan de camping zijn de plaatsen kleiner en sta je ook wat dichter op elkaar en is het dus automatisch wat drukker. Er is geen animatie (voor ons geen enkel bezwaar) maar je kunt je inschrijven voor diverse activiteiten (pony rijden, kano etc.). Eten afhalen is ook prima, restaurant biedt gevarieerde kaart. Leuke speeltuin voor de kinderen (helaas wel pal in de zon).
1 anno ago

Nicole
Olandese
Prachtige camping op de top van een heuvel met zicht op de vallei. Voor mensen die van rust houden. Midden in de natuur : men hoort enkel de wind ruisen en de vogels zingen. Prachtige bloemen en struiken op de camping. Alles is super-verzorgd zowel plaatsen als sanitair. Eigenaars verdienen een pluim voor hun werk en respect voor de natuur. Verder : klein zwembad, huisjes te huur, restaurant, elke morgen vers brood, wel flinke klim naar boven met de auto
1 anno ago

Roland
Olandese
Vriendelijk personeel, zeer goed zwembad en uitstekend restaurant. propere WC en douchen .
1 anno ago

Lia Verstappen
Olandese
Zeer gastvrij, goed restaurant, heerlijk wandelgebied. Leuke dorpen in nabije omgeving. Mobilehome compleet. Douche kop viel steeds uit de houder
1 anno ago