Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (10 voti)

de Nevers

Rue de la Jonction
F-58000, Gimouille/Nevers
Francia

de Nevers è un campeggio a Gimouille/Nevers, Francia. de Nevers ha wifi e un snackbar. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Wilger
Olandese
Doorreis camping, bij aankomst sta je midden op een doorgaande weg, moesten weg bij de slagboom en verder in de straat parkeren/wachten, na inchecken via de slagboom de camping opgereden. Sanitairgebouw gedateerd.
2 mesi ago

overkill
Olandese
Leuke camping aan de rivier. In de zomer zwembad aan de overkant van de camping. Zeer aardig personeel. Ook geschikt voor meerdere dagen om b.v. de mooie stad te bekijken of een kano-tocht op de rivier te maken. Gratis internet
1 anno ago

Laura
Olandese
De locatie is prima, mooie uitvalsbasis voor fietstochten. Schoon sanitair.
1 anno ago

miekwit
Olandese
Wij waren begin juni 2017 op deze camping, ouder echtpaar met caravan. Vanuit de bovenplekken (de plekken met stroom) op de camping, had je mooi uitzicht op de stad Nevers. Dat was niet zo als je op de wei aan de Loire stond. Struiken verhinderen het uitzicht. In de Loire mag je niet zwemmen. Er was veel schaduw, maar ook zon. Iedere plek met stroom had ook een kraantje. Vanwege het uitzicht had ik deze camping uitgekozen. De camping ligt aan de rand van een stad, dus er ik ook verkeerslawaai. Vooral als je dicht bij de brug staat, ervaar je dit. Verder weg van de brug, is dat minder. Vanuit de camping kun je zo de stad inlopen. Het sanitair was erg verouderd. Toen wij 's middags om 2 uur arriveerden, was het vies. Ik vroeg bij de vriendelijke receptie wanneer het sanitair werd schoongemaakt, het antwoord was : 's ochtends. Men zei er niet bij welke ochtend. De ochtend van de derde dag van ons verblijf werd inderdaad goed schoongemaakt, maar bij oud sanitair is dit niet heel goed mogelijk. Ik vond di jammer, want voor de rest was het een prettige camping. Er was geen toiletpapier en er was geen apart sanitair voor mannen en vrouwen. Na het douchen was er vrij veel condensvorming aan het plafond. Het gevolg daarvan was dat er koude druppels op je vielen tijdens het afdrogen. Dat was niet echt prettig. Het water in de douche was wel altijd lekker warm. Het afwaswater daarentegen was vrijwel koud. De plaatsen waren ruim genoeg. Wifi was er alleen rond het receptiegebouw. Op de camping kun je kleine versnaperingen kopen en er is op bestelling stokbrood en croissants om half negen 's ochtends. Als je aankomt op de camping kun je beter niet helemaal tot aan de slagboom rijden, want dan kan er niemand in of uit. Het overkwam ons, wij waren doorgereden tot aan de slagboom, anders stond de caravan nog op straat. Echter toen een auto de camping wilde verlaten, moesten wij terugzetten. Dat gaat natuurlijk niet zo gemakkelijk. Dit soort taferelen heb ik vaker gezien. Vanuit de camping kun je zo naar de oude stad Nevers lopen. Vanaf je camping kom je snel op de veilige fietspaden ( Voies Vertes) langs het Canal Latérale à la Loire. De fietspaden zelf zijn tamelijk saai, wil je iets zien, dan moet je het kanaal verlaten. Wij waren er begin juni, en kwamen nauwelijks mensen tegen. Je kunt wel lekker doorfietsen. Er was ook een klein speeltuintje op de camping. Al bij al was het een prettig verblijf, jammer van het slechte vieze sanitair.
1 anno ago

N
Olandese
Mooie camping met Nederlandse eigenaresse. Vriendelijk onthaal. Camping van 12.00 t/m 1500 uur gesloten. Meestal is er iemand die wel de slagboom open maakt binnen deze periode. Je kan dan zelf een plaats zoeken. Mooie grasmat. Camping vlak bij de stad Never ( 500 mtr) Schoon en modern/mooi (verwarmd) toilet gebouw. Meeste kampeerders komen er maar voor 1 nacht. Gratis Internet bij de receptie, 1 kabel aansluiting en een vaste computer. Tent Kampeerders kunnen op een mooie grasmat direct aan de Loire hun tent opzetten. Voor hen alle hulp voor het opladen van foto toestellen en mobieltje. Deze camping is echt een aanrader.
1 anno ago

R.R.
Olandese
- De toegang is een probleem: de slagboom staat te kort bij de openbare weg. - geen winkel, geen wifi. - het sanitair is ook in het laagseizoen te klein. Bovendien was er 1 (!!) WC beschikbaar voor heren (de andere was dicht). En dat terwijl half Nederland op de camping zit. + Nevers is een oude keramiekstad. Geïnteresseerd ? Bezoek ook het porseleindorpje Couleuvre (met mooie camping) ten zuiden van Nevers. + Fijne fietstocht langs kanaal naar de Bec d' Allier.
1 anno ago

bartkr
Olandese
Stonden er twee dagen (14,=, twee personen, auto, tent) op het veldje aan de Loire. daar geen schaduw. Rustig. Keine snackbar. De brug over en je staat in het mooie historiche centrum. Sanintair: gemend, dat is ff wennen. Veel eendagcampeerders, kanoërs, fietsers etc. Bovengedeelte bestemd voor caravans en campers met bomen.
1 anno ago

Willy Boets
Olandese
Mooi gelegen aan de oever van de Loire. Prima om stad te verkennen. De brug aan de camping over en je bent in het centrum van Nevers. Goede gratis WiFi aan de douches. We betaalden € 22.40 voor 1 nacht : 2 volw + elektr + caravan
1 anno ago

halevo
Olandese
Brug over en je staat in nevers. Camping stelt niks voor behalve de mooie ligging aan de Loire. Sanitair netjes, snackbar duur en slecht. Handig als je nevers wil bezoeken of als doorreiscamping niet om langere tijd te staan
1 anno ago

Miranda
Olandese
We waren op doorreis, 1 nacht in stacaravan Brochet, deze was vies en oud, maar voor 1 nacht nog net te doen. Ontvangst bij receptie in het Engels was redelijk, maar er kon geen merci of au ervoor vanaf toen we wegliepen. Mooi stadje en makkelijk te voet te bereiken. De kids hebben nog even lekker gezwommen in de Loire bij het speciaal aangelegde strand.
1 anno ago