Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (7 voti)

De la Plage de Riez

Avenue des Mimosas
85270, St. Hilaire-de-Riez( Vendee)
Francia

De la Plage de Riez è un campeggio a St. Hilaire-de-Riez( Vendee), Francia. De la Plage de Riez ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Brenda
Olandese
1e week september, zeer rustig. Zeer vriendelijk personeel, sanitair netjes, mooie ruime plaatsen, met schaduw, dicht bij strand maar weg is gemakkelijker dan door de duinen. Dichts bijgelegen dorpje, via strand of mooi wandelpad op half uur stappen. Café/restaurant was open tot 8 september, winkel tot 1 september doch basis, zoals brood, te verkrijgen in bar vanaf 9u. Opgelet voor hondenliefhebbers: ts 9 en 19u (weet juist uur niet meer zeker) geen honden toegelaten op strand maar vanaf 1 september laat men dit toe. Op half uur rijden mooi mee Launay, 12km wandeling rondom, brasserie onderweg met onvriendelijk personeel maar lekkere gallettes.
1 anno ago

Jan Schutten
Olandese
Camping ligt in bos en duinen vlakbij een stadje, vlakbij zee, en niet te ver van een touristische streek. Het strand bevat wel wat (te) veel kiezelsteentjes. Het personeel is vriendelijk, maar kon wat attenter zijn. Restaurant is typisch frans. We huurden een "Prestige" caravan (want we zijn een gezin met 4 volwassen 'kinderen'). De ligging van de caravan was schitterend met veel meer privacy dan andere caravans. Camping ook geschikt voor tieners wegens pannakooi enz. Echter geen bermuda in zwembad toegestaan.
1 anno ago

fam. Beyns
Olandese
Camping vooral door Fransen bezocht. 10 min. loopafstand van het strand, via mooie duinenpartij. Korte, maar agressieve branding. Leuk voor groten, gevaarlijk voor kleine tot middelgrote kinderen (de terugtrekkende golf sleurt je terug de zee in)! Strand matig bevolkt in hoogseizoen. Je kunt naar St.-Hilaire wandelen langs het strand. Grote supermarkt in St.-Hilaire. Camping: Plaatsen aan zeezijde met heel mooi duinenzicht, (afgescheiden met metaaldraad), maar je tent is dan blootgesteld aan de soms krachtige zeewind. Beter beschut ben je een paar rijen verder. Je kan ook meer op de boszijde van de camping staan. Hier vind je ook de "jeugdplaatsen" met groepen die op kamp zijn enz. Sanitair deels verouderd, maar proper. Pas op met de wasachine/droogkast. Die werken met munten; als je echter een programmatiefout maakt, ben je je geld kwijt voordat de machine werkt; Dit is vermoedelijk bewust gedaan (zelfgemaakt systeem zonder teruggave). Restaurant okee, maar niet meer dan dat.
1 anno ago

pmcm2006
Olandese
Grote en commerciële camping onder naaldbomen. Weinig Nederlanders, combinatie van gezinnen en jongeren. Soms wel wat geluidsoverlast van die groepen jongeren. Door de duinen loop je zo het strand op, ideaal voor de kinderen. Gezellige barbecueplaats. Te weinig douches, wel goed heet water.
1 anno ago

Stel
Olandese
Heerlijke camping onder de bomen, max 5 min lopen door de duinen naar het strand (sterk aflopende zee). Ruime plaatsen en voldoende sanitair welke niet super modern is maar wel goed schoongehouden wordt. Restaurantjes en winkeltjes niet op loop afstand. Op 20 min rijden St Gilles met restaurantjes en een heel groot mooi strand.
1 anno ago

fam d'Haene
Olandese
Een slordige en onverzorgde camping. Geen brood voor 9 uur 30, geen winkel, geen bar of restaurant.Wij waren daar in September en het geheel geeft een zeer dode indruk, zelf het stadje St hilaire de riez heeft s'morgens een beetje beweging en het geheel bestaat uit een bakker, beenhouwer en café en dan heb je het wel gehad.verplicht om 6 kilometers te rijden, om een beetje bedrijvigheid en handelszaken open te vinden. het is een mooie streek maar spijtig dat de stranden vervuild zijn.Wel een mooie vakantie gehad, maar niet voor herhaling vatbaar.
1 anno ago

Lynn
Olandese
Fijne camping, niet al te groot. Vriendelijk personeel en mooie ligging.
1 anno ago