Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
2.5 / 5 (10 voti)

Capfun La Bastide

Route de Générac
F-30900, Nimes (Gard)
Francia

Capfun La Bastide è un campeggio con 200 tende a Nimes (Gard), Francia. Capfun La Bastide ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Corine
Olandese
Wij waren hier met herfstvakantie 2021. Alleen maar Fransen. Geen NL te bekennen helaas voor onze kinderen. Restaurant maar tot 14.30 uur open terwijl helft van camping vol was omdat Fransen ook vak hadden. Niks te doen, ook in herfst vak geen animatie. Zelfs de verlichting bij de speeltuin vooraan op de camping doen ze niet aan. Zo zonde terwijl het terras vol had kunnen zitten. Stacaravan was vies dus zelf eerst alles gepoetst want dat was echt niet gedaan. De onbewoonde caravans waren open en kon je zo in. In 1 even uit nieuwsgierigheid gekeken… gadverdamme de spagethi resten lagen nog op het fornuis. Wordt niet schoongemaakt als huurders dus vertrekken. Het zwembad zou 27 graden verwarmd moeten zijn. Het was koud dus geen 27 gr. Hier over geklaagd werd niks aan gedaan. Bij het zwembad kun je wel heerlijk in de zon liggen. Als het om de camping gaat was het zwembad enige pluspunt. Verder komen we hier niet meer terug.
1 mese ago

Jérôme
Francese
il y a un jourNOUVEAUnous avons réservé un emplacement en tente pour la dernière semaine d'août ....nous avons eu la place collé à la piscine juste au dessous du fameux spaceball ....de l ombre au réveil jusqu'à midi puis en plein soleil a partir de midiA notre arrivé sur place on se serait cru en Amazonie pendant la saison des pluies avec un bruit impensable d eau qui nous tombe sur la tête ...impossible de se parler à plus de 5 mNous avons attendu le soir que la piscine ferme pour avoir un peu de tranquillité ... Sauf que nous n'avions pas vu que les moteurs de la piscine étaient juste à côté de nous ? on a passé la nuit avec la sensation de dormir à côté d une petite usine avec un bruit continu ...Je suis allé voir la réception pour leur signaler ce bruit continu et j'ai eu comme réponse soit je paye 400 euros de plus pour un mobil home soit je m'en vais et si quelqu'un loue l emplacement cette semaine il me rembourse...je suis
3 mesi ago

Ad
Olandese
Wat een smerige vieze boel, bagger en smerige toiletten, zeer ongeïnteresseerd personeel, spreken geen woord Engels Waren daar 12 uur met de camper en toen snel wegwezen, bah bah bah
3 mesi ago

Linda
Olandese
Heel mooie camping. Zwembad is erg mooi. Een warm zwembad en een wat frisser. Maar met het warme weer is het frissere zwembad ook heerlijk.Alles heel schoon en netjes.Ook ons verblijf was erg netjes en stond in een soort ronde. Wij hadden best veel privacy. Personeel bijna allemaal alleen maar Frans, Google Translate was onze grootste vriend. Animatie ook erg goed. Wel ook alleen Frans, maar hee je bent in Frankrijk! Top camping.
3 mesi ago

Jack Jacobs
Olandese
Zeer onvriendelijk ontvangst zowel vrouw als jongeman aan receptie. Jammer van te voren betaald. Toen we het sanitair zagen wilde we vertrekken zwaar waardeloos. Nog nooit zoiets gezien. De foto's zeggen genoeg. Dus ga daar nooit naar toe met caravan of camper. Wij waren met de camper.
1 anno ago

Backx
Olandese
Leuke zomervakantie met kids (7, 9, 12 en 14 jaar). Leuke animatie (enkel Franstalig) en toffe zwembaden. Stacaravan met airco is aan te raden. Wij hadden een rustig plaatsje achteraan het park. Park is ideaal gelegen voor uitstappen: Nîmes, Avignon, Arles, Camargue, Montpellier, Orange. Vanuit het park is geen veilige wandelweg naar Nîmes, dus wel altijd auto nodig om naar Nîmes te gaan. Restaurant op het park is goed.
1 anno ago

arend van der kolk
Olandese
16 Ampere, de rest bagger .vies, douches open riool, wc wat heet?? smerig en alles kapot.bij afwassen meteen je voeten onder het sop. een advies sluiiten die smerige zooi
1 anno ago

Simone
Olandese
We hebben hier in juli 2018 twee weken gestaan. Bij aankomst werd ons een mobilhome toegewezen aan de rand van de camping (sectie Romarin). Hier staan ze boven op elkaar en vaak ook nog in de zon. Gelukkig was er nog een andere plek vrij in één van de rondjes (aanrader), in ons geval Grenade. DIt zijn werkelijk prachtige plekken: heel schaduwrijk en ook nieuwe mobilhomes met mooie brede veranda met ruime plek er voor om te parkeren of de tafel neer te zetten. Wij zaten best dicht bij het zwembad, maar dat was eigenlijk alleen maar prettig: de kinderen konden er zo naar toe en wij hadden er weinig last van. Ook zit je hier ver genoeg van de avondanimatie. Die is overigens hartstikke leuk met o.a. schuimparty, muziek, musicaloptreden. De camping wordt heel goed onderhouden en is prachtig groen met veel bloemen. In de periode dat wij er waren was het snikheet (35+): een airco is dan zeker aan te raden. Minpunt: het brood is niet lekker.
1 anno ago

Shirley
Olandese
Fijne camping: ruime plekken en stacaravans, vriendelijk personeel en zwembad was goed. Er waren geen negatieve aspecten te noemen.
1 anno ago

Jannawil
Olandese
Het camping gedeelte met name het sanitair is erg slecht en smerig. Dit park is pas opgeknapt ze hebben vergeten om dit gebouw plat te gooien en er een nieuw gebouw op te zetten. De douche is al vele jaren niet warm en vies. Heb gezien hoe de wc s schoon gemaakt werden daar wordt je niet blij van . Een scheutje uit een fles er in en dan de wc borstel schoon of vies er door klaar. Als dit schoonmaken is weet ik het niet meer. De vloer was gewoon vies.
1 anno ago