Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
4 / 5 (3 voti)

Cap du Roc

Route Lapalme
11210, Port la Nouvelle (Aude)
Francia

Cap du Roc è un campeggio con 100 tende a Port la Nouvelle (Aude), Francia. Cap du Roc ha wifi, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Ibe37
Olandese
De eigenaren zijn zeer gastvrij. Het is een rustige camping met (helaas) alleen maar Franse mensen. De eigenaar spreekt ook alleen Frans. Voor onze kinderen van 13 en 10 viel het ontbreken van Nederlanders erg tegen. De camping ligt helaas ook aan een drukke doorgaande weg en vlakbij een spoorlijn. Veel geluid dus, wat voornamelijk s'nachts op valt. We hebben een super vakantie gehad qua zon, zee en strand. Het strand is ca. 5 minuten met de auto.
1 anno ago

Tinus
Olandese
We zijn 3 weken op deze leuke kleine camping geweest die geleid wordt door een loyale beheerder. De camping ligt op1 km van zee met hard breed zandstrand waarop gereden wordt met auto’s. Naast camping ligt redelijk drukke weg waarop bereikbaar op 3km Port la Nouvelle. Op de camping wordt door de beheerder iedere avond wat georganiseerd aan sport of spel maar ook gezamenlijk eten met live muziek.’s morgens is er gym in het erg schone zwembad dat net als de toiletten iedere dag wordt gereinigd .Er is een restaurant met morgens broodjes ook staan er houten chalets te huur. Weinig speeltoestellen maar bij camping oude bunkers e.d. van het voormalig fort. Er zijn grote plaatsen in de zon maar ook met schaduw door de vele bomen op het terrein. Zoutwinning in de buurt maar ook veel gezellige badplaatsen die langs de zee met de fiets makkelijk bereikbaar zijn .Voor beginnende surfers zijn er ideale binnenmeren.
1 anno ago

Leon en Eline
Olandese
Een leuke kleine franse camping. Prima zwembad met een leuke glijbaan Aardige beheerders die klaarstaan om je te helpen. Er zijn echter twee grote nadelen. 1) De wind! We hebben er bijna 3 weken gestaan en de meeste dagen stond er heel veel wind. Zoveel wind dat je niet naar het strand kon omdat je gezandstraald werd. Zorg dat je achterin de camping een plek krijg omdat aan het begin van de camping je weg waait. Wij zijn vanwege de wind verhuist naar een andere plek op de camping. 2) De weg! Er loopt een drukke weg vlak langs de camping waar veel zandwagens langsrijden, veel herrie. Dus als je een plek hebt achterin op de camping is het super, anders is het minder door bovenstaande twee redenen. Het strand is vlakbij en erg ruim maar je moet wel met de auto ivm de drukke weg. Camping ligt wel erg centraal!
1 anno ago