Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (3 voti)

Beau Rivage

Faubourg de Conques
12320, Conques (Aveyron)
Francia

Beau Rivage è un campeggio con 100 tende a Conques (Aveyron), Francia. Beau Rivage ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

H_J_Jannink
Olandese
Camping Beau Rivage is een kleine, schaduwrijke camping op loopafstand van het prachtige pelgrimsplaatsje Conques. Het sanitair is redelijk. er is een klein restaurantje en je kunt ook maaltijden meenemen naar je tent of caravan. Er staat een tennistafel en er is wat speeltuig voor de kleintjes. Verder een klein zwembad, maar je kunt ook afkoelen in het (ondiepe) riviertje. Leuk voor kinderen! De omgeving is schitterend, veel groen en gelukkig nog niet zo toeristisch. Wij zijn er drie weken gebleven en hebben hele fijne herinneringen aan deze vakantie.
1 anno ago

Tessa
Olandese
Camping klein maar prima restaurant. Eigengemaakte pizza's zijn overheerlijk. sanitair schoon en goed zwembad. Maar ik vond vooral de hardwerkende eigenaresse het toppunt van mijn verblijf. Ik was alleen en op de fiets. Ze heeft me waanzinnig geholpen met kaarten, routes, eten en 'n kleine lift van de camping omhoog. Camping ligt beneden aan de rivier.
1 anno ago

ad
Olandese
De camping ligt idyllisch aan de rivier met een romeinse brug vlakbij. Op loopafstand ligt het Anton Pieck-plaatsje Conques, tevens halteplaats op de weg naar Santiago de Compostella. Wandelen rond Conques is zeker aan te raden. De camping wordt goed verzorgd met veel schaduw en is niet te groot. ook het zwembad is erg fijn en ook in het voorseizoen open. Het sanitair is deels verouderd, verder laat het schoonmaken iets te wensen over. Hoewel de eigenaren vriendelijk zijn en ook iedere dag voor vers brood zorgen, wordt de gast toch wel een beetje als een melkkoe gezien: De haarlijke wijn uit Marsillac wordt bijv. bijna voor de dubbele prijs verkocht. Ook de overnachting kost meer dan wij gewend zijn op kleinere campings. Het restaurant serveert redelijke maaltijden. De aanwezige chaletjes worden niet als storend ervaren. Voor een paar dagen wel aan te raden.
2 anni ago