Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
4 / 5 (7 voti)

Beau Rivage

Rue Claude Decloître
03700, Bellerive Sur Allier
Francia

Beau Rivage è un campeggio con 100 tende a Bellerive Sur Allier, Francia. Beau Rivage ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante e una piscina al coperto. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Mariëtte Tijs
Olandese
Wij waren hier van 5 sept voor een aantal nachten. Het kampeerveld naast het bungalowgedeelte is prima, we hadden een mooie plek aan de rivier, maar we hebben ons verbaasd over de arrogantie / de service voor kampeerders: het sanitairgebouw was gesloten, ondanks het aantal van 8 kampeerders incl de eigen tent-verhuuraccomodaties. We moesten óf een heel eind lopen óf met de fiets naar het ene centrale gebouw. Bovendien waren daar ook nog eens een aantal toiletten en douches gesloten. Het gebouw was verouderd. Het zwembad is erg klein, je kunt er niet gezellig vertoeven en in een uithoek van het park. Al met al waren wij teleurgesteld over de voorzieningen en de service voor kampeerders.
2 mesi ago

T. van den Elshout
Olandese
Fijne camping, toegang met slagbomen is een beetje ingewikkeld/omslachtig.Medewerkers zijn erg vriendelijk en doen hun best voor je. Restaurant heeft kleine kaart die prima is. Brood 's morgens is supervers. Je zit op loopafstand van het centrum van Vichy, en op de camping kun je fietsen huren. Supboards en kano's kun je lenen.
3 mesi ago

Michel Saeys
Olandese
Mooie camping met ruime plaatsen aan de oevers van de Ardèche.Erg vriendelijke uitbaters. Enkel WIFI nabij het onthaal, maar ook daar onvoldoende ontvangst . Het zwembad is de hele dag open zijn. Goed restaurant.
3 mesi ago

Renée
Olandese
Super camping ! Iedereen is heel vriendelijk. Je krijgt leuke tips bij de receptie als je een dagje niet weet wat je moet doen. En natuurlijk de heerlijke pizza's niet te vergeten. Als je even geen zin hebt in het zwembad duik je zo de rivier in.
1 anno ago

Nelly
Olandese
Accomodaties staan heel dicht op elkaar. Geen gras alleen grind en asfalt op camping. Kan alleen met bistrostoelen buiten op grind bij stacaravan zitten. Voor standenstoelen moet je naar het zwembad. Wij hebben een 5 persoonscaravan maar is eigenlijk gewoon 4 persoons met stapelbed. Dus ook 4 stoelen, etc. Geen ruimte voor bagage in stacaravan. Wij hebben voor een week geboekt maar die gaan we niet afmaken. Camping valt erg tegen. Waren hiervoor op ee 3 sterren camping in de jura maar die was veeeeel beter.
1 anno ago

Henk
Olandese
Prachtige camping, mooi gelegen en prima bereikbaar
1 anno ago

Toon Paulussen
Olandese
Zeer warm aanbevolen bij een verblijf in het prachtige Vichy!
1 anno ago