Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
Lavatrici
3.5 / 5 (9 voti)

Au Pré du Lac

Lac Laffrey - Petichet
38119, St. Theoffrey
Francia

Au Pré du Lac è un campeggio a St. Theoffrey , Francia. Au Pré du Lac ha wifi e un ristorante. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Per lavare i vostri indumenti c’è disponibilità di lavatrici

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra

Ricreazione
Area Giochi

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Fam. L
Olandese
De camping ligt op een super mooie locatie aan het meer tussen de bergen. Het ligt inderdaad aan de weg, maar daar hebben we geen last van gehad. De plekken zijn erg ruim en op veel plaatsen heb je uitzicht over het meer. Bij aankomst kan je zelf een plekje uitzoeken. Er zijn veel mensen die voor een nacht of paar dagen komen. Maar wij zaten er 1.5 week en met ons waren er nog meer die zo lang bleven dus het zijn niet alleen maar trekkers. Het sanitair wordt goed schoongemaakt. Het sanitair boven op de camping is prima, alleen geen wc papier. Het gebouw beneden is schoon maar de indeling en hoeveelheid wc's is minimaal. Er is wifi, maar dat doet het de ene keer beter dan de andere. Heerlijke broodjes te bestellen (wel pas vanaf 9 uur op te halen, dus vrij laat) leuk restaurant. Vriendelijke personeel, spreekt Engels. We hebben er een hele mooie vakantie gehad. In de omgeving kun je prachtig wandelen! En heerlijk zwemmen in het meer!
1 anno ago

Keimpe
Olandese
Mooie locatie. Weinig sanitair. Alles matig onderhouden, veel onkruid en brandnetels. Veel keuze uit ook schaduwrijke plekken op de half bezette camping. Wel per ongeluk iets te veel (vooruit) betaald, maar dat zouden we later op de avond l 'met een biertje verrekenen'. 's Avonds op het restaurant-terras bleef de chef ons negeren. Drukte kon niet de reden zijn, het restaurant was leeg het terras niet vol. Misschien door luidkeels geruzie met de keuken wat gestresst? Na lang wachten geïnformeerd waarom er niemand aan onze tafel kwam. Luid en zeer onvriendelijk werd ons -te midden van andere gasten- gemeld dat we niet hadden gereserveerd en er geen eten voor ons was... Op de vraag of we dan wel iets konden drinken werd op boze toon uitgelegd dat we in een restaurant waren en niet in een bar... Achteraf natuurlijk gelachen over deze Louis de Funès achtige vertoning. Over het teveel betaalde bedrag(je) vandaag maar eens overleggen. Geen aanrader voor een lang verblijf.
1 anno ago

Lba
Olandese
Leuke camping. Route Napoleon hoor je wel maar stoort echt niet. Prachtige ligging aan meer van laffrey. Je kunt er fijn in zwemmen. Plaatsen zijn ruim, grasgrond. Camping wordt veel voor korte stops gebruikt, daarom nooit vol. Sanitair bij receptie is echt aan een update toe maar is functioneel. Geen koelkast verhuur maar wel Vries mogelijkheid voor koelelementen. Omgeving is prachtig voor fietsers en wandelaars.
1 anno ago

JMB
Olandese
Wij hebben 3 wk, jul/aug 2014 op deze camping gestaan met 2 tieners en een kind van 9 jr. en het volgende ervaren: * Prima camping als je op doorreis bent, veel moois in de buurt te zien voor dagjes uit. * Rustige (lees: lege/ongezellige) camping omdat meeste mensen 's middags aankomen en volgende morgen weer vertrekken. Max. 40% vd plaatsten was af en toe bezet, men bleef max. 1 week. * Slechts 3 toiletten, 3 wastafels, 3 douches beschikbaar (2e toiletgebouw gesloten in hoogseizoen!) * Camping ligt hoog in de bergen daarom ca. 5 gr. kouder en bewolkter dan plaatsen die in de buurt (lager) gelegen zijn. Meer is ook kouder * Camping ligt aan doorgaande weg waardoor voorbij razende auto's goed hoorbaar zijn.
1 anno ago

Harrie Janssen
Olandese
Deze camping is prachtig gelegen en beidt een fantastisch uitzicht over meer en omgeving. De voorzieningen zijn goed en schoon. En het beheerders echtpaar is bijzonder vriendelijk, voorkomend en service gericht. Wij gaan hier na 3 keer in 2 jaar zeker weer terugkomen! Voor ons een dikke negen!
1 anno ago

Michiel Visscher
Olandese
Voor de verandering een keer richting de Alpen vertrokken. Maar wat viel dit me tegen. De camping was sfeerloos en te rustig. Er lagen dode kakkerlakken in het sanitair en het was er smerig. En de campingeigenaar was erg onvriendelijk en onpersoonlijk: Toen wij onverhoopt naar Nederland terug moesten keren was het niet mogelijk om (een gedeelte) van de betaling terug te krijgen. De eigenaar beweerde eerst dat hij de plek had vrijgehouden voor ons en dus omzet mis zou lopen. Dit terwijl wij geen directe buren hadden en een groot deel van de camping leeg stond, hij heeft in ieder geval niemand af hoeven te wijzen. Toen wij dit aangaven kon hij het opeens niet in zijn systeem doorvoeren (?!). Uiteindelijk zijn wij zonder enige vorm van restitutie van de camping vertrokken. Het enige pluspunt van deze camping is de locatie, Grenoble (25 min rijden) is een mooie stad en het gebied zelf was mooi. Wij gaan hier niet meer naartoe. Volgend jaar naar een camping waar we wel welkom zijn.
1 anno ago

Harma
Olandese
Rustige camping, ruime plaatsen. Door heggen weinig last van de wind, vaak ‘s middags vanaf het meer. Zelfs in hoogseizoen zo weinig gasten dat het grote nieuwe toiletgebouw eerst nog gesloten was. Maar nooit wachten en steeds voldoende warm water. De camping ligt direct aan het meer met een eigen strand. Schitterend uitzicht op meer en bergen. De omgeving biedt veel op gebied van watersport (te huur op naastgeleden camping), wandelen en fietsen (rond het meer). De Tour komt soms vlakbij langs. Er is een tafeltennistafel en een trampoline voor de jeugd. Het eigenaarsechtpaar is erg vriendelijk en hulpvaardig, verdient een kans.Er is een Nederlands sprekende hulp. Het kleine restaurant met terras aan het water heeft een aardige menukaart. Er is geen winkel, wel elke morgen verse broodjes. De Route Napoleon vlak naast de camping is druk, maar de camping ligt lager en het verkeerslawaai valt erg mee. Deze camping verdient meer dan passantencamping. Er zijn ook aardige chalets te huur.
1 anno ago

Eugene
Olandese
Klein schalige/rustige camping, mooie plaatsen, in prachtige omgeving direct aan meer. Van alles is te doen in omgeving, zoals watersport op het weer (regelmatig veel wind), allerlei activiteiten in berg riviertjes, wandelen, fietsen ed. Vriendelijke en hardwerkende camping beheerders. Nederlands sprekende receptionist. Wij stonden er met veelal Nederlanders. Sanitair schoon. Op camping hangt een relaxe sfeer. Ligt wel aan drukke weg echter wij hebben ons er niet aan gestoord.
1 anno ago

Spaan46
Olandese
Camping aan het meer, waar een prive strandje is van de camping. De weg naar de camping is smal en heeft een haarspeldbocht vlak bij de ingang. Keren is niet mogelijk, want de camping is gesloten met een slagboom. De ontvangst was vriendelijk. Daar het toiletgebouw op de camping gesloten was moest iedereen naar het sanitair bij de receptie, waar ook de bezoekers van het restaurant gebruik van moesten maken. Bij de receptie was slechts een toilet voor dames en een voor heren. Beperkt aantal douches.
1 anno ago