Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
Cani
Lavatrici
4.5 / 5 (10 voti)

Ardèche (Glamping)

Chemin du Camping
F-07000, Privas (Ardeche)
Francia

Kindvriendelijk kamperen op Camping Ardeche Camping. Mascotte Lenny de Vos maakt de vakantie onvergetelijk. Vooral voor de jonge kinderen want voor hen is er ook een miniclub. Het restaurant op Ardèche Camping is zo goed dat zelfs lokalen hier komen eten. In een paar passen sta je in de rivier, ben je bij de supermarkt of in het dorpje Privas.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Collegamento TV
Wifi
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari
Lavatrici


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

Elles
Olandese
Leuke, kleinschalige camping met leuk zwembad, gezellige animatie en meer dan prima restaurant. De staanplaatsen "beneden" zijn super. Mooi ruim en schaduwrijk. Boven op de camping vonden wij minder sfeervol, vooral de mobile homes die helemaal bovenin stonden. Een aantal verbeterpunten t.a.v. onderhoud, zoals loszittende tegels bij sanitairgebouw, pannakooi en tafeltennistafel mag wel een opknapbeurt hebben. Regelmatig koud (of super heet) water bij het douchen. Sanitair wordt erg goed schoon gehouden. Receptie erg behulpzaam, mooie supermarkt aan de overkant van de weg. Riviertje is leuk om dammen te bouwen en te vissen, maar te ondiep om echt in te zwemmen. Voor bezienswaardigheden moet je wel een eind rijden. Privas is geen leuke plaats. De omgeving had van ns wel wat levendiger gemogen. De camping vonden wij verder top!
1 mese ago

Jansen
Olandese
Kleine, overzichtelijke camping. Personeel is erg behulpzaam. Ook de eigenaren zijn zeer betrokken bij de gasten. Zwembad is schoon en leuk voor kinderen van alle leeftijden. Speeltuin is minder geschikt voor de kleinste kinderen(<2) Springkussens daarentegen zijn heel leuk. Sanitair is schoon, douches hebben wel erg schommelende temperaturen. Bij het kindersanitair is de temperatuur prima en constant. 2e jaar op rij geweest. Fijne camping.
3 mesi ago

Jaap de Vries
Olandese
Leuke familiecamping in de Ardeche. Camping ligt in het plaatsje Privas, maar op de camping heb je de indruk midden in de natuur te zitten. Er loopt alleen een autoweg bovenlangs de camping. Direct tegenover de camping een Supermarche, je kunt lopend om je boodschapjes. Schitterende omgeving, mooi om er met de racefiets of mountainbike op uit te gaan. De camping is zeer kindvriendelijk voor kinderen van de basisschoolleeftijden. Veel Nederlandse kindjes op de camping, leuke speeltuin, beekje om dammen in te bouwen en visjes te vangen. Prima zwembad, druk bij topbezetting, maar altijd nog een ligbedje te vinden. Animatieteam (NL) voor de kinderen is echt enorm goed! Sanitair wordt de hele dag schoongemaakt en is brandschoon. Alleen de warmwatercapaciteit is 's avonds te laag, waardoor de douches vaak koud waren. Receptie is enorm hulpvaardig en flexibel. Prima restaurantje. De meeste plaatsen zijn erg groot.
3 mesi ago

Nikki
Olandese
We kregen een vreselijke plaats toegewezen het was 1 groot knollenveld.Het caravan opstapje zakte gelijk 10 cm de grond in.
3 mesi ago

Kim
Olandese
Perfecte vakantie gehad met onze kinderen van 5 en 7. We zaten in een safari tent, deze stond op een mooie locatie. De kinderen konden zelfstandig naar de verschillende speel mogelijkheden. En voor ons (als volwassen) ver genoeg vanaf het zwembad waar de meeste activiteiten van de animatie plaats vinden wat (vaak) gepaard gaat met muziek. Zo konden we zelf kiezen er wel of niet bij aan te sluiten. Animatie was leuk aanwezig en betrokken, echte sfeer makers die oog houden voor het grote geheel. De afhaal en het restaurant hadden het elke avond druk door de prima kwaliteit vooral van de pizza's.Het riviertje is een fijne meerwaarde; het loopt gelijk langs de camping toch waan je je gelijk midden in de Ardeche. Volgend jaar weer, er is na 10 dagen nog genoeg te zien in de omgeving. Nog een tip; het klimbos net buiten Privas is erg leuk voor de kleinste klimaapjes (vanaf 2 jaar) en voor iedereen daar boven. Voor alle leeftijden uitdagend!
3 mesi ago

Ien
Olandese
Nederlandse enclave met af en toe een verdwaalde Fransman. Enorme drukke camping. Zwembad met mooi weer soort mierenhoop met honderden slippertjes voor de ingang. Animatie voor de kinderen is leuk. Velden beneden zijn leuk om te staan, kijk uit dat je niet bij de loos plek voor de campers staat. Geweldig beekje met steentjes en stroompjes. Supermarkt voor de deur en aardig personeel. Wel jammer zo’n bandje om.
3 mesi ago

Peter
Olandese
Een prima camping voor gezinnen met jonge kinderen. Als je rust wil en meer de kleinschaligheid zoekt, is deze Camping minder geschikt. Sanitair wordt dagelijks meerdere keren gepoetst.
3 mesi ago

chantal
Olandese
Kleinschalige camping op een heerlijke locatie. Dagen aan het zwembad vermaakt en leuke entertainment. We hadden een tent gehuurd, maar die was overdag boven de 40 graden en met een baby met koorts was dat niet fijn. We mochten kosteloos wijzigen naar een glamping tent in de schaduw, echt super attent.
3 mesi ago

Fam.Tanahatoe
Olandese
Heel veel gezien en beleefd in combinatie met rust en ruimte en vriendelijk personeel.
3 mesi ago

Per & Marieke
Olandese
Wij hebben een fantastische vakantie gehad op deze camping. Erg leuk voor gezinnen met jonge kinderen. Een grote pluim voor het animatieteam. Timo, Pien en Karel vermaken jong en oud dagelijks met leuke activiteiten. Zwembad is prima met een leuke glijbaan, binnenbad en buitenbad. Sanitair wordt dagelijks keurig schoon gemaakt. Handig dat er tegenover de camping een supermarkt zit. Prima pizza’s en snacks af te halen op de camping.
3 mesi ago