Prezzi non disponibili
Prezzo stimato in base ad 1 auto, 2 persone con una tenda, camper o roulotte.

Campeggio aperto da 01 January a 31 December
Arrivo
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partenza
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Questo campeggio non Ë stato ancora convalidato da Spottocamp. Sei il proprietario? Contattaci con il pulsante sotto

Sono il proprietario
Wifi
BBQ consentito
Cani
2.5 / 5 (5 voti)

Airotel Grand Sud

Le Breil d'Aude, Route de Limoux
11250, Preixan
Francia

Airotel Grand Sud è un campeggio a Preixan , Francia. Airotel Grand Sud ha wifi, un negozio campeggio, un ristorante, una piscina al coperto e armadietti. Sono consentiti cani. Potete trovare diverse attività ricreative nel campeggio. C’è un area giochi.

Caratteristiche Punto

Tipo di campeggio

Sistemazione

Strutture
Wifi
Strutture cucina
Negozio campeggio
Snackbar
Ristorante
accesso sedie a rotelle
BBQ consentito

Qualifiche
Cani
Punto on ombra
Senza auto

Ricreazione
Area Giochi
Piscina all'aperto

Sanitari


Clicca qui se le informazioni su questo campeggio sono incorrette o incomplete

Foto

Recensioni

N
Olandese
De camping ziet er slordig uit. Personeel spreekt geen andere taal, behalve frans. Eigenaren zijn niet klantgericht of gastvrij. Sanitair word weinig schoongemaakt.(1x) per dag. Daarbij is er maar een toilet gebouw met vier toiletten. Ook zijn er twee douce gebouwen waar geen toiletten aanwezig zijn. Er is een zwembad aanwezig maar die is zeer klein.
1 anno ago

Henri
Olandese
Er was geen warm water, ook de rest van het sanitair liet te wensen over. Voor een hond moet 4 euro per dag betaald worden Prijs/kwaliteit is ver te zoeken, dus maar een nacht gebleven.
1 anno ago

Nicole de raad
Olandese
Bij aankomst heel aardig ontvangen door 2heren, ik denk de wakers, daar de receptie al gesloten was. De plaatsen zijn ruim en mooi. Echter: klein zwembad , camping ligt dicht aan de weg. We wilden een kop koffie drinken tussen de middag in augustus! Resto gesloten! Oud sanitair, geen wc papier, geen zeep, en dit voor een 4 sterren camping! Slechte verlichting s' nachts! 2 nachten gebleven, daar wij carcassonne bezochten, wat wel de moeite waard is! Op dag van vertrek, receptioniste arrogant, en onflexibel, kan wel zeggen onaardig! Kortom: geen onaardige camping, maar naar mijn inziens geen 4 sterren waard, daar ik veel gecampeerd heb en veel campings met 2 sterren betere ervaringen mee heb!
1 anno ago

irma
Olandese
In eerste instantie wilden we hier 2 a 3 nachten blijven, maar we hebben serieus overwogen om dezelfde avond nog te vertrekken. Op onze plek stonk het (riool) en er was continu geraas van de weg. Toen we met onze kinderen een ijsje gingen kopen, bleken ze alleen maar Magnums te verkopen (bleek ook nog om namaak te gaan). In het kleine zwembad staat een glijbaan en het was er erg vol. Onze (jonge) kinderen konden daar niet zwemmen! Er bleek nog een ander, rustig zwembadje te zijn, maar daar mogen geen kinderen in!! Kortom, we vonden het een nare camping en we zijn de volgende ochtend om 8 uur weggegaan. Het is het geld niet waard.
1 anno ago

g van den broek
Olandese
heel goede en schone camping en een prachtige omgeving
1 anno ago