€12
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 26 March jusqu'à 29 October
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}
Tentes
Caravanes
1.5 / 5 (2 votes )

Camping Les Roseaux

Rue du Chemin de Fer 12
4920, Sougné-remouchamps
Belgique

Le CAMPING Les ROSEAUX est situé sur la commune d'Aywaille, à quelques kilomètres de LIÈGE, important centre touristique et commerçant, à la porte des Ardennes belges.

Le petit village de NONCEVEUX, très apprécié pour sa tranquillité et son magnifique cadre forestier et la beauté de sa rivière à l' eau limpide, est le domaine privilégié des amateurs de VTT et des marcheurs. De nombreux parcours sont présents à proximité du camping.

 SITUATION :
En bordure d' AMBLEVE en pleine nature, le terrain de camping, calme et tranquille est propice au repos, à la détente, aux vacances familiales et sportives

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Gîtes
Bungalows mobiles
Appartements

Qualifications
Endroit ombragé


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Aucune photo disponible

Avis

raf a.
Néerlandais
Wij boekten een kampeerplaats voor onze camper en een bungalowtent voor de kinderen die dat weekend overkwamen. De boeking verliep via olympia camping groep. De bungalow tent was netjes en goed uitgerust. daarvoor betaalde we een correcte prijs. We moesten wel voor 3 nachten betalen (van vrijdag tot maandag) terwijl we maar tot zondag bleven. De prijs van de kampeerplek was te hoog voor hetgeen je kreeg. Er zijn geen afgescheiden plaatsen, iedereen staat waar hij wil, maar ze laten je wel extra betalen omdat ik vroeg om in de buurt van de bungalowtent te staan. Voorzieningen voor elektriciteit en water zijn onvoldoende aanwezig. Vooraan op de camping staan stacaravans die slecht onderhouden en vuil zijn. Vermits je hier steeds voorbij moet om naar het sanitair te gaan word je hier dus steeds mee geconfronteerd. Het sanitair is verouderd, vuil en slecht onderhouden. In het sanitair zijn er ook onveilige situaties, defecte stopcontacten en (onaangepaste) schakelaars voor verlichting in de douche!! Er is op de camping geen brood te verkrijgen, hiervoor moet je naar Remouchamps, ongeveer 7km verder. Voor ons wil dit dus zeggen, de camper opbreken om brood te halen of 's morgens een stevig tripje met de fiets. De aangeboden outdoor activiteiten gaan niet door op de camping dus ook daar hetzelfde probleem. De verantwoordelijke van de camping was zeker geer meerwaarde en eerder lui.
2 ans depuis