Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Machines à laver
4.5 / 5 (14 votes )

Camping De Veldzijde

Honingloweg 10
7581 PK, Losser
Pays-Bas

Camping De Veldzijde est un site de camping avec 30 emplacements dans Losser, Pays-Bas, dans la région de la Overijssel. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Connexion TV
Wifi
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Endroit ombragé
Sans voiture

Sanitaires
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Angelo
Néerlandais
De camping was aantrekkelijk, met nette sanitaire voorzieningen in een prachtige setting. De welkomstervaring had echter beter gekund. Het ontbrak aan een plank bij de wastafels om onze toilettas op te plaatsen, deze moest op de vloer staan. De handzeep in het toilet was op en werd niet aangevuld. Het was niet toegestaan om handwas te doen, hoewel er wel een wasmachine aanwezig was, was er geen droger. De eigenaren waren alleen zichtbaar tijdens het afrekenen.
3 mois depuis

Luk
Néerlandais
Dit jaar waren wij de pioniers onder de kampeerders. De beheerders hebben een handleiding met regels opgesteld, zorg ervoor dat je deze grondig doorleest om fouten te voorkomen. Het terrein lijkt een beetje op een weide met minimale beschutting. De kampeerplaatsen zijn verhard en het gedeelte waar de voortent komt te staan is bedekt met grind. Het sanitair en de douches zijn keurig, maar er is geen warm water bij de wasbak in de doucheruimte. Er is een andere ruimte verderop waar je eventueel kunt scheren. We hadden een nieuwe caravan met vloerverwarming en vonden de 6 AMP wat aan de lage kant.
5 mois depuis

Matthieu vd Bosch
Néerlandais
Mooi gelegen,ruime plaats, mooi nieuw sanitair,duurzaam milieu bewust,prachtige(fiets)omgeving en lieve gastvrouwen en partners,altijd belangstellend!Kleinschalig, We komen terug!
1 an depuis

Harry
Néerlandais
Mooie rustige camping met grote plekken. Goed onderhouden. Caravan staat op beton plaat en voortent/luifel op grind dus waterpas. Vriendelijke eigenaars en altijd tijd voor een praatje. Alles wordt goed onderhouden en schoon. Top camping
1 an depuis

Den Tuinder/ in 't Veld
Néerlandais
Wat een gastvrijheid! Vriendelijke eigenaren/ schoon sanitair en er is aan alles gedacht om te zorgen dat je een fijne vakantie hebt! Maar even fietsen/ rijden tot je in Losser zelf bent en je daar je boodschappen kunt doen of een hapje kunt eten. Prachtige omgeving voor kinderen maar geen voorzieningen. Daarom ook niet terecht dat dit ingevuld moet worden.
1 an depuis

Sjoerd en Maaike
Néerlandais
Prachtige camping keurig onderhouden en zeer vriendelijke eigenaar waar je je meteen bij thuis voelt. Kortom top verblijf gehad zullen zeker weer gaan.
2 ans depuis

Henk & Tine Langedijk
Néerlandais
Prima camping voor onthaasten goede en schone voorzieningen Kortom een aanrader !!!
2 ans depuis

C. L. Caron
Néerlandais
14 dagen hebben we gekampeerd met onze nieuwe caravan op een fantastische plek dichtbij huis. Genoten van de betrokken- en hartelijkheid van Caroline en familie; voor ons en iedereen en voor álles op en rondom de camping. Genoten hebben we ook van het mooie groen en de rust, heerlijk om te weten dat deze supercamping zo dichtbij huis ligt.... Losser is de moeite waard en zeer zéker minicamping 'De Veldzijde'.
2 ans depuis

Klaas en Sieco Nolles
Néerlandais
Een vriendelijke ontvangst op een mooie, keurig en goed onderhouden camping. Ruime verharde plaatsen. Het sanitair is netjes en schoon. De camping ligt op loop/fietsafstand van het centrum van Losser. Voor wandelaars en fietsers een prachtige omgeving. Op het receptie-huisje staat in het Twents "blij dat je er bent" en dat gevoel heb je inderdaad.
2 ans depuis

RobJan en Bettina de Bruine
Néerlandais
We werden hartelijk welkom geheten door Carolien, die ons uitlegde hoe we bij ons plaatsje kwamen. Ons plaatsje bleek een mooie grote plaats te zijn waar onze camper twee keer op zou kunnen staan. De plaats was voorzien van een betonnen rijvlak voor de caravan of camper en een grindstrook voor tafel en stoeltjes. Zo had je nooit last van kapot gras of drassigheid. Het sanitair van de camping wordt mooi schoon gehouden en is van een kwaliteit die je thuis ook zou waarderen. Betegelde muren van de vloer tot aan het plafond en een douchestraal die je zelf kunt bedienen qua temperatuur en volume. Heerlijk! Verder hangt er een mandje met verse eitjes en staat er een vrieskist met allerlei soorten ijsjes. Zelf pakken en wat geld in een blikje doen. Veel gasten blijken hier al jaren te komen wat een soort familiesfeer geeft. Wij schreven ons in voor een BBQ -avond en dat was een erg gezellig gebeuren. Voor herhaling vatbaar!!
2 ans depuis

Wijfjes
Néerlandais
Een hele mooie camping, rustig. We stonden onder de appelbomen. Het sanitair was netjes en schoon. De caravan stond waterpas op de betonnen ondergrond en waar je luifel of voortent staat is grind, als het regent zakt het water direct in de grond. Aardige mensen. Veel fietsmogelijkheden, vlakbij het dorp Losser. Verse eitjes op de camping.
3 ans depuis

Harry en wil voorthuis
Néerlandais
Eigenlijk niks. Het is zoals het is. Een hele fijne beschaafde en mooie camping met allerhartelijkste eigenaren. Zeer goed en schoon sanitair, lekkere verse eitjes. Heerlijk toeven in een echte landelijke sfeer. Prachtig om te fietsen. Genoeg winkels in de buurt. We komen graag terug.
3 ans depuis

Piet Ruigrok
Néerlandais
wij waren hier van 18 tot 25 augustus 2019. Wat een verrassing!! Heerlijke mensen, een bijzonder mooie camping met ruimte voor de gasten en een super uitzicht over de omgeving. De camping ligt vlakbij de plaats Losser en naar de plaats De Lutte zijn het vijf heerlijke kilometers fietsen. Voor ons een verademing en heerlijk dit adres te kunnen bijschrijven op de favorieten lijst. Maar ehhh ….. Niks maar ehhh , gewoon heen gaan...
3 ans depuis

Tjerk En Tilly
Néerlandais
In augustus waren wij voor de tweede keer op deze camping …. heerlijke vakantie gehad. De camping is SUPER netjes en de beheerders SUPER aardig. Groot voordeel is dat de camping vlakbij het dorp ligt (ideaal voor de dagelijkse boodschapjes, maar natuurlijk ook erg leuk om een hapje te gaan eten in 1 van de gezellige restaurantjes). Wij komen zeker weer terug!!
3 ans depuis