Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

Le Front de Mer

Avenue du Grau
66701, Argelès-sur-Mer
France

Le Front de Mer is a campsite in Argelès-sur-Mer, France. Le Front de Mer has a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Pieter
Dutch
Camping bezoekers bestaan nagenoeg geheel uit Franse gasten en alles is in de Franse taal (Voor NL kids is hier verder niks) Daarnaast is het een echte drukke/'hutjemutje' strandcamping gelegen aan drukke weg met een smalle brug naar de camping toe (mn op wisseldagen een verkeerschaos). Faciliteiten zijn verder prima, mooi zwembad en best netjes sanitair en op loopafst van zee. Eurocamp caravans staan op erg krappe plaatsen (geldt overigens voor alle stacaravan, vrij plaatsen zijn wel redelijk ruim). Onze Euroc. caravan, type Azure +, was oké maar niet meer dan dat (kan wel een opknap/opfris beurt gebruiken). Camping was echter niet onze 1e keus echter onze oorspr. geboekte camping werd op de valreep door Eurocamp geann. (op de betreffende camping werden op dat moment alle Eurocamp boeking geann) waardoor andere beschikbaarheid nog maar zeer beperkt was zodat we hier terecht zijn gekomen. Maar wij gaan hier niet nogmaals naartoe.
11 months ago

Petra
Dutch
Leuke camping op een paar minuten lopen van het mooie strand en een gezellig centrum vol winkels met schoenen, slippers, sieraden, zonnebrillen, souvenirs, eten en ga zo maar door. Je kunt hier tot in de late uurtjes slenteren en heerlijk eten en drinken in de leuke eetgelegenheden. Heel veel slush puppy's en Italiaans ijs. Leuke kermis tot s avonds laat. Springkussens op het strand. Dit is echt vakantie!! Je hoeft je geen minuut te vervelen. Op de camping was er 1 groot nadeel en dat is dat er alleen maar Frans gesproken wordt en geen woord Engels. Ook tijdens de animatie of bingo niet. Dat is wel jammer. Er waren ook bijna geen Nederlanders daar. Maar we hebben ons prima vermaakt en vinden deze camping net zo super als la Chapelle een paar honderd meter verderop. Allebei campings op de allerbeste locatie in Argeles sur Mer!!!
11 months ago

ES
Dutch
Wij komen al 10jr op de camping met 2 kinderen. Nu 13-15 jr. Erg Franse camping, als nederlander lekker anoniem! Heerlijke plek, mooi zwembad, dicht bij de zee, gezellig centrum en prachtige haven. Veel te zien in de omgeving. Komen volgend jaar weer.
2 years ago

Wil Klaassen
Dutch
Geen WiFi bij de accommodatie c.q te huren caravans die heel dicht op elkaar staan echt heel gehorig en geen enkel stukje privé dit nooit meer
2 years ago

Fanny Coudron
Dutch
Mooi zwembad, maar waarschijnlijk niet groot genoeg in hoog seizoen. Goede ligging tussen de haven en het stadje. Je kan te voet overal naar toe. De drankjes in Argeles zijn wel verschrikkelijk duur, op de camping valt het nog mee.De campplaatsen zijn echter niet echt netjes en er ontbreekt verlichting in bep. wegjes op de camping. Door de achterliggende rivier heb je wel last van ratten in de camping.
2 years ago

Rochette
French
Mobilhome juste a côté de la centrale d'épuration. Alors comment nommer une telle odeur bref des vacances gacher car ce camping ne respecte pas l'installation de mobilhome avec au moins 150 mètres de distance avec une centrale d'épuration en effet ,photo a l'appui le mobilhome se situer à 15 metres !?!?!!? Jai ecris a la drir je pense que ca vas bouger cela nest pas normal bref 1er fois de ma vie que ca marrive donc attention prenez note et surtout faites passer le message
2 years ago

J van den hoek
Dutch
Was erg mooi camping en mooi zwembad
2 years ago

Lin
Dutch
Mooie ligging, leuke animatie, wel Franstalig Tof zwembad met leuke glijbanen. Ons zoontje van 4 vond vooral het binnenzwembad super leuk. Op 5 minuten van strand en centrum
2 years ago

Carol
Dutch
Ligging t.o.v. strand en dorp was super. Is heel druk met verkeer in Argeles en daar hadden wij geen last van. Heel leuk zwembad met diverse glijbanen wat onze kinderen (6) fantastisch vonden. Is wel vrij Frans en weinig Nederlanders wat voor de kinderen wel jammer was om aansluiting te vinden.
2 years ago

Kneeke
Dutch
Leuke camping met prachtig zwemparadijs. Personeel is vriendelijk en spreekt redelijk Engels. Goed restaurant en een klein winkeltje. In het centrum van Argeles sur mer,op 200 meter van het strand. Klein minpuntje is de beperkte wifi,alleen bij het eetgedeelte.
2 years ago

De vre
Dutch
Caravan van reisorganisatie voor 2,5 week. Caravan was prima schoon en had alles wat je nodig heb. Zwembad was groot genoeg en er waren genoeg bedjes. Het water was alleen te koud. Onze baby van 1 jaar kreeg na een half uurtje al blauwe lipjes van de kou. En ons zoontje van 5 wilde eigenlijk helemaal niet meer in het buitebad zwemmen. Gelukkig hebben ze wel een warm binnenbad, maar hier was het wel heel druk. Verder was echt alles in het frans en konden ze slecht tot geen Engels zelfs bij de receptie niet. Ook bijna alle camping gasten zijn Frans. Dus voor kinderen lastig vriendjes te vinden. Dorp dichtbij en gezellig wel duur om op een terras te zitten.
2 years ago