Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (7 votes )

Chez le Pre

Lieu-dit Chez le Pre
F-03220, Trézelles
France

Chez le Pre is a campsite with 30 pitches in Trézelles, France. Chez le Pre has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Rudi van den Bogaert
Dutch
Op onze reis naar het zuiden een B&B geboekt met diner, wat een ontvangst en wat een sfeer. Aan een zandweg gelegen, dus geheel ongerept in de natuur. Aan de kookkunst van de kok en tevens eigenaar niet te klagen. Op een meerdaagse trip zou ik ook graag met speksteen gaan werken of op één van de andere kunstzinnige projecten.
2 years ago

Tineke Kolkman
Dutch
Erg gastvrij, rustig, goed verzorgd. Een aanrader voor wie niet van de massa houdt.
2 years ago

Angelique
Dutch
Gezellige kleine camping met super ruime plaatsen, zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren en een prachtig uitzicht. Wij hadden een B&B tent geboekt voor 3 nachten. Fijne ruime tent met heel veel inventaris, helaas voor ons gebruikt door mensen met een hond. Nadeel van het sanitair is dat er 2 complete badkamers zijn en verder niets. Wanneer iemand lang onder de douche staat, kun je niet naar het toilet. Wel mag je dan in het huis bij de eigenaar gebruik maken van het toilet. Onze dochters hebben nog een ochtendje met klei geboetseerd met de eigenaresse. Dat vonden ze erg leuk. Verder veel gespeeld met de andere kinderen in de leeftijd tot 10 jaar. Iedere dag kan worden ingeschreven voor het table d'hôtes en dat is echt een aanrader. Heerlijk gegeten! De omgeving is niet heel spannend, dorpjes zijn bijna uitgestorven. Vichy is wel een leuke levendige stad met een mooie gratis waterspeeltuin.
2 years ago

Beernink
Dutch
We verbleven anderhalve week met 3 kinderen tussen 0 (10 maanden) en 7 jaar en we hebben er van genoten! Ruime plekken en een fantastisch uitzicht. Niet allemaal beschut. hier kom je echt tot rust. De kinderen vermaakten zich goed in het speeltuintje en het zwembad met de andere kinderen in dezelfde leeftijden. Een kleine speeltuin heeft blijkbaar ook een voordeel: binnen een week hadden de kinderen zich met trots ontwikkeld tot ware acrobaten op de schommels. De oudste twee hebben met plezier keramiekles gehad. Leuke omgeving, veel kasteeltjes, we zijn niet eens toegekomen aan het pretparkje dichtbij. Adres om te onthouden!
2 years ago

arnaud agemans
Dutch
Het valt onder de definitie van mini-camping omdat er een beperkt aantal plaatsen toegelaten wordt. Het MEGA-aspect zit hem in de rust die er heerst, de easing going sfeer, de mega-ruimte voor beperkt aantal mensen waardoor er veel privacy is, de huiselijke sfeer en sympathieke eigenaars (die in onze gehuurde tent (gites) aandacht hadden voor de kleinste details), de kleine maar zéér sympathieke speeltuin, de leuke activiteiten als workshop: keramiek (zéér leuk met de kinderen en perfect voor een regenachtige dag), beeldhouwen (wat me tegen alle verwachtingen in écht boeide) en yoga (waarschijlijk de reden dat mijn vrouw deze camping koos en terecht want ze was zeer enthousiast over het niveau van de lerares). Hans, de 'patron', maakt ook zeer lekker avond-eten, al hebben we er maar één keer van genoten vanwege onze 4 kleine meisjes (8,6,4 en 2 jaar). Dit alles als wwaardering van een Belg die geen doorwinterde Hollandse kampeerder is.
2 years ago

Mark Scheffers
Dutch
boukje en Hans zijn zowel gezellig, gastvrij, behulpzaam, super tegen de kinderen en goede koks! De locatie is extreem mooi met rust, uitzicht en gezelligheid.
2 years ago

Maaike
Dutch
Fijne groene camping met ongeveer 11 plekken. Toen wij er waren vooral Nederlandse gezinnen met jonge kinderen. Man en dochter hebben genoten van beeldhouwen en keramiek. Mooi weer (niet te warm, niet te koud). Paar dingen om te bekijken, paar leuke wandelingen. Wat wil je nog meer? Niks!
2 years ago