Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (7 stimmen)

Trestraou

89 avenue du casino
22700, Perros-Guirec
Frankreich

Trestraou ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Perros-Guirec, Frankreich. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Anoniem
Niederländisch
Drukke en onrustige camping. Tot ‘s nachts hoor je de zware bas van de muziek van een nabij gelegen loungebar over de camping dreunen en auto’s rijden 23:30u de camping op. Voor reizigers met partner/kleine/grote kinderen: No Go, er zijn zoveel leukere campings in de buurt... Voor reizigers die houden van Happy Hour & tot de late uurtjes willen stappen zou dit wél een perfecte camping zijn.
1 Jahr vor

Irma en Dave
Niederländisch
De eigenaar heeft inmiddels werk gemaakt van het sanitair en een nieuw mooi sanitair blok neergezet. Toen wij er waren was hij bijna klaar met het sanitair en nog bezig met de douches voor de dames. De electra en de WiFI was in orde, ook WiFi-bereik vanaf je tent. Alhoewel het sanitair vrij schoon oogt en bleef ogen, hebben we in die drie dagen dat wij er waren niemand gezien die het sanitair schoonmaakt (of was er wel iemand die schoonmaakt ?). De camping is verder zeer groot en ruim en goed gelegen, dichtbij de Sentier des Douaniers, de rondvaartboten voor de zeven eilanden (7 îles) en de bakker/winkels/terrasjes. Een fijne camping om op te verblijven, mede ook door het vriendelijke goed Engels sprekend personeel en eigenaar.
1 Jahr vor

Sjon
Niederländisch
De camping is niet heel groot, maar wel netjes. Goede receptie en een bijna perfect sanitairgebouw, wat zo te zien in 2016, of vlak daarvoor, compleet opnieuw is opgebouwd. Zo netjes en ruim kom je ze zelden tegen. Via een uitgang aan de achterkant loop je gemakkelijk naar het strand. Mooi en ruim strand met, in 2016 in ieder geval, mooi helder water. Deze camping is een aanrader voor mensen die een rustige kampeerplek zoeken vlakbij zee met leuke plaatsen in de omgeving.
1 Jahr vor

Croissant
Niederländisch
De prijs kwaliteit verhouding is niet in balans. Deze camping heeft als enig voordeel dat zij dicht op het strand ligt. 4 personen, caravan, elektriciteit levert een dagtarief van 48 euro op. Sanitair werd de eerste dagen niet goed schoon gehouden. Camping maakt een verlopen indruk. In het sanitair gebouw nog steeds Turkse toiletten. Bij de extra toilet units op de verder gelegen plaatsen is geen fontein om na toiletbezoek de handen te wassen. De douchekoppen zwabberen, dat maakt het douchen lastig. Er liggen losse elektriciteitskabels over de velden bij gebrek aan voldoende stopcontacten. Op het veld waarop wij stonden grenst aan een Camper veld. Het vuilnis moet in twee tonnen worden gedeponeerd. Dat is onvoldoende, het vuilnis wordt dus in het zicht opgestapeld. Er is geen horeca en er wordt niets georganiseerd.
1 Jahr vor

Hans
Niederländisch
We zijn hier nu 2 nachten (3 dagen geweest). De camping is ruim opgezet en ligt perfect ten opzichte van het strand en het plaatsje. In de periode dat wij er geweest zijn hebben we niet 1 keer een schoonmaakbeweging gezien en zagen het alleen maar vuiler worden in de sanitairgebouwen. Deze camping dus nooit meer.
1 Jahr vor

roland_storm
Niederländisch
Ik lee de andere recencies en vraag me echt af of we het over dezelfde camping hebben! Ongelofelijk wat een negativiteit over een super plek. Zeer ruime plekken voor de tent onder prachtige oude bomen. Ruim, rustig, op twee keer spugen van het strand en een boulevard met vertier en restaurantjes. Een rustig stadje waar wij elke ochtend onze twee kinderen (4 en 6) lopend naar de bakker stuurden om brood te kopen. Nee niet op de camping maar dat hoeft dus ook niet want de bakker is dichtbij dat die ukken het prima konden. Een super strand, zeilen surfen zwemmen. Jammer dat de zee iets fris is maar daar kan de camping niets aan doen!
1 Jahr vor

Rienk
Niederländisch
de camping Trestraou / Perros-Guirec ligt tegen het centrum aan en 50 meter van de zee. op de camping zelf niet zoveel activiteiten maar met het strand op 50/100 meter is dat niet zo erg. het sanitair was goed en schoon en vriendelijke eigenaars. al met al waren wij wel tevreden, maar wij trekken met de caravan van de ene naar de andere camping en zijn gauw tevreden. Het uit eten gaan kan als je de poort uit gaat van de camping op 100 meter allerlei soorten restaurants. de cmping is ook een mooi uitgangs unt voor tochtjes en de markt in Lannion en Roscoff prachtige plaatsen
1 Jahr vor