Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
2 / 5 (10 stimmen)

Tournus

14, rue des Canes
71700, Tournus
Frankreich

Tournus ist ein Campingplatz in Tournus, Frankreich. Tournus hat wifi und ein snackbar. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Spielplatz

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Femke
Niederländisch
Sla deze camping over! Wij hebben 1 nacht verblijven in een houten chalet. Deze was muf, had schimmel en was smerig.De hut staat 5 meter van het terras waar het personeel tot middernacht zit te eten en te drinken met het nodige volume. De 5 meter werd ook nog als uitlaat plaats gebruikt door Duitse gasten onder het toeziend oog van het personeel. Tijdens het nuttige van een drankje op onze veranda, lees 2 palen en een zeil, hadden we uitzicht op het urinoir van de heren en de chemische stort plek. Geloof mij dit uitzicht wil je niet. Het sanitair is vreselijk vies. De glazuur kwam letterlijk van de muren. Voor bijna 90 euro mag je toch wel iets meer verwachten. Ook wij hadden nagelaten om zoover te raadplegen voor het boeken… hadden we het maar wel gedaan.
3 Monate vor

A. de W
Niederländisch
Voor één nachtje op de camping in Tournus, Hadden we maar even ZOOVER gecheckt. Het sanitair is inderdaad VERSCHRIKKELIJK!!Het plekje zelf viel wel mee, maar ook niet meer dan voor 1 nacht! Goede raad.... deze camping vooral overslaan! Ook voor deze staat een hele dure camping!!!!
3 Monate vor

A. de W
Niederländisch
We hadden een redelijke plek. Niet druk op dit moment, maar het was handiger geweest als we eerst even ZOOVER hadden bekeken. want het sanitair is inderdaad VERSCHRIKKELIJK !!!!Dus goede raad..... overslaan deze camping! En ontzettend duur!!!!!
3 Monate vor

Annemarie
Niederländisch
De verhuur accomodatie was prima. Het was een soort hut. Zeer eenvoudig maar prima voor 1 nacht. (wij waren op doorreis) De mensen spreken amper engels maar met wat handen en google translate kwamen we er wel uit. Het sanitair was verouderd en was echt niet schoon. Wij hebben maar geen douche genomen om die reden. Het regende behoorlijk dus het was sowieso modderig. Buiten zitten wil je echt niet. Er zijn enorm veel muggen. En de enigste doel van die beesten is om je te gaan prikken. Je kan er brood bestellen voor de volgende morgen en je kan een simpele maaltijd eten. Onze kinderen wilden liever naar de Mc Donalds die er op een paar minuten afstand is. Ook een Lidl in de buurt. Voor ons niet meer.
3 Monate vor

Pieter
Niederländisch
Ik wilde annuleren. Op hun site staat een procedure: aangetekende brief. Is al vrij bizar maar toch gedaan. Krijg ik mail terug dat dat niet kan. Annuleren moet via de site van holidaysecurenet maar dat is niet mogelijk. Ik gemeld. Krijg ik een partij klantonvriendelijke mails : het is toch heel makkelijk om te annuleren en wij soennieten etc. Echt bizarre reactie. Gelukkig heb ik geannuleerd want als ze klanten zo behandelen...
3 Monate vor

Leonie
Niederländisch
Deze camping heeft wat nodig is voor één of twee overnachtingen op doorreis in Frankrijk: vlakbij de A6, in het groen en nabij het dorpje Tournus met een gezellige dorpskern en UNESCO abdij. De kampeerplekken zijn ruim, groen en bieden schaduw. Sanitair kan iets schoner / beter onderhouden, maar is oké. Vlakbij tref je meerdere supermarkten. Ook de camping zelf heeft een winkeltje, bistro en terrasje waar een prima pizza en brood voor de ochtend kan worden besteld. De prijs is een beetje aan de hoge kant, maar al met al een aan te raden camping en fijne uitvalsbasis!
1 Jahr vor

Jaap en Douwe D
Niederländisch
Ik had zo'n pod of tonneau gereserveerd, dat bleek een dag te vroeg te zijn. Beetje domme fout van mezelf. Ik had me er al bij neergelegd, en vroeg of ik dan misschien een nachtje gratis mocht kamperen omdat ik al 69 euro betaald had en er niks voor terug had gezien. Het antwoord was, dat ik maar beter na had moeten denken, en ik moest alsnog stageld betalen. Niet erg sympathiek vindt ik! Buiten dat vond ik het onhygienisch en de verhuuraccomodaties staan hutje bij mutje vlak naast het toiletgebouw Echt een doorreiscamping en zeker geen aanrader
1 Jahr vor

Kippie
Niederländisch
Nooit meer heen gaan!!! Zogenaamde foutieve datum in Acsi geeft ze het recht( vinden ze zelf..) de volle mep te berekenen..eerder kon je zelf je plekje zoeken, wordt nu bepaald. Had 2 nachten gevraagd en betaald, toen ik niet tevreden was over de toegewezen plek en geld terug vroeg was dit volgens hun niet mogelijk(volgens de wet ...) uiteindelijk kon ik een andere plek uitzoeken. Ik had gezegd zonder electra bleek er toch 1 nacht berekend te zijn, terug naar de receptie... en naar de baas gevraagd.. na veel vijven en zessen kwam meneer en kreeg ik een tirade over me heen zowel van hemzelf als de jongedame achter de balie.... nog nooit zoiets meegemaakt, de ene na de andere hoogst verbaasde klant bij de receptie..ivm Acsi tarief. De tweede nacht kostte minder dan de eerste... uitleg: laagseizoen begint... maar nog geen Acsi..pas de dag daarna.... en ik was niet de enige.....genoeg campings in de buurt die wel klantvriendelijk zijn....
1 Jahr vor

Robbert
Niederländisch
Wij komen al jaren op deze camping. Inmiddels diverse beheerders de revue zien passeren. Maar deze meneer is echt wel heel slecht. In mei waren we hier met de camper, toen viel het al tegen. In de zomer was het een drama. Geen eigen plek kiezen, stroom moet per paal worden aangezet, pizza klef, beheerder onbeschoft, wifi zo traag dat we maar 4G gebruikt hebben. Triest dat zo'n leuke camping er zo aan toe is door de beheerder. Die ook alleen maar Frans spreekt.
1 Jahr vor

J.Schats
Niederländisch
Prijzen Acsi zijn aanmerkelijk hoger dan vermeld Als je dat zwart op wit laat zien krijg je ‘n grote mond
1 Jahr vor